Home alone

Kommer att vara själv den här helgen..
Min gubbe valde att inte komma hit. Mamma va så gullig idag när jag sa det. Hon undra om vi va osams men jag sa nej vi bara är i olika städer. Pappa verkade inte heller riktigt fatta. Men det va nog tur att han stanna.. De skulle åka till landet och så skulle pappa samla in katterna. Det slutade med att Rosie fick stanna. Hon vägrade sätta sig i bilen så hon gömde sig gång på gång. Min lilla diva. Så nu har gubben åkt på katt-duty i helgen. Ge henne mat och vatten och umgås med henne.

Snaaart ska vi få upp vår duschkabin. Haha bara gått två månader typ. Vi väntade på att Andys kompisar skulle hjälpa till men de kan inte och tar så sjukt lång tid på sig så nu får det bli någon annan utifrån. Allt har gått lite sådär med lägenheten hittills. Igår sluatde lamporna i badrummet och hallen, två spisplattor och ett uttag i köket att fungera. Helt logiskt. Men nu är det fixat, en elektriker från brf fick komma ut och fixa huvudströmbrytaren i porten. Hoppas vi slipper betala. Jag har ringt två gånger om att få upp en "ingen reklam" skylt.. det står ett nummer på postlådan som man ska ringa så får man en i metall. Jag ringde för en månad sen och den har inte kommit upp än. Hmmm.. inte det snabbaste tåget i västern.

Skulle föra över pengar till mamma igår för pengarna till Kina. Men då hade mina internetbank koder slutat att fungera. Fick ringa imorse och beställa nya men det skulle ta ett tag plus att de ska hämtas ut på posten. Jobbisch



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0