* * * * *

Segt hemma nu...dagarna börjar flyta ihop lite.
Igår fick jag ett halleluja moment hur mycket jag saknade mitt kära Sthlm. Satt på tunnelbanan och bara kände mig hemma och glad. Och att jag lyssnade på "Suddenly I see" kanske hjälpte liite.
Vill flytta hem, men inte hem hem.. vill skaffa egen lägenhet. Vill skaffa stoor lägenhet med plats för alla idéer jag fått av att slö titta på inredningsprogram, gå på Ikea och dregla på Designtorget!
  
Haft en mysig vecka. Började med utgång på juldagen med Karro. Vi inledde med att åka till Snaps där hennes kompis jobbade som dörrvakt. (annars är de 23 där..) och slapp inträde! =)
Satt där och snackade (läs: halvt skrek)lite skit och drack lite. Sedan vid halv tolv kanske.. åkte vi till Sumpan och gick in på Garbo där min älskade bror skulle hålla hov.
Han vart lite förvånad när vi dundrade in, han hade sagt på kvällen att de inte va någon idé att ens försöka för det kommer att vara fullt vid nio Och det är 23. Men vi som är så fina! *blink blink* kom inte bara in utan även innan kön.
Hälsade lite på han och hans vänner, dansade lite med dom.. Råkade springa på mitt ex.. mindre kul.. han såg ut som vanligt och fick tydligen för sig att försöka igen med fina kommentarer som  du ser ut att må bra. du ser jävligt bra ut. jag bor bara 100 meter härifrån. Till sluut fattade han vinken att jag inte va intresserad (överraskande eftersom jag gjorde slut..) och försvann.
Vi va kvar tills stängning sen bar det hem i taxi och slutade med en duns i sängen.. Mina fötter mådde sådär dagen efter men såååå himla kul! Hela tisdan va lite dimmig - inte bakis bara trött och borta.. 
  
Igår åkte jag in till Sofie på fridhemsplan och kollade in hennes nya lägenhet.. såååå fin och precis bakom västermalmsgallerian! Vill ha!!
Sen gick vi och satte oss på ett fik i gallerian och tog oss en varsin latte och en maffig chokladtårta. Satt och pratade, sen påtår och en snabbtitt i HM katalogen! =D

Idag va ja inne i stan en stund med mamma.. kollade efter jeans eftersom alla mina bestämde sig för att gå sönder samtidigt. Hittade ett par Koola Anna på Debenhams och ett par Acne på Nk så nu klarar jag mig! Va kul att gå på stan men hade ingen ork att kolla in saker idag. Kom hem och sydde om en klänning med en symaskin från helvetet som verkligen hatar mig. Sen sov jag i nästan en och en halv timma..
Skulle kunna sova resten av dagen..

Imorrn blir de en snabbis på stan igen. Och kanske en tur till flirt fashion med karro annars drar ja med pojken dit.

Hemma igen..

Så va man hemma i storstaden igen.. känns nästan juligt här. Finns en centimeter snö på marken. Eller iaf nåt hårt som är vitt. Gjorde helt klart rätt val när jag tog med mig vinterskorna hem!
Kommer bli en hård jul för mina stackars katter.. Rosie har redan sprungit en km runt runt i huset och jagat stackars Kasper. Som är rakad till jul och allt... lider med honom.

Har gjort några kalkyler nu,, verkade funka bra så funderar på att kanske lägga ner pluggandet.

Saknar mina tjejer.. Helena, Vickan, Cam och Ankan.
Känns långt tills vi ses igen......!



älskar dig sååå mycket! hatar varje minut jag är ifrån dig och ler så det gör ont när jag hör från dig.
Saknar dig min älskade honung.

Snart jul??

Känns så konstigt att det är julvecka.. fast att det blivit minusgrader och frostigt känns de inget juligt.
Har inte riktigt vant mig vid att Vickan inte är här.. så van vid att vänta in henne på morgonen och träffa henne, msna och sånt... sakna!!

Idag ska jag städa en gång till och sen packa ner allt som behövs under julen...
Och ikväll ska vi tjejer gå ut och äta en liten avskedsmiddag på samma gamla ställe som vi alltid sitter inför varje gång vid ska lämna stan - Ciao Ciao
Sen ska jag och Johan ha en låtsas julafton med lite klappbyte.. Hade tänkt äta lite julmat men strök de - stackarn fick ju inte komma på vårt julbord. Själv har man ju ätit två redan! Mummms

Karro'sen ringde mig igår.. va trevligt! Känns så länge sen sist,, ska ha mysmiddag ihop på fredag. Och fick subtila hot om att bli kidnappad av henne.. Inte mig emot ; )

Smarta jag...

Smarta jag skulle söka jobb imorse, framförallt ett på kåren.. Men Smarta jag kollade inte när sista dagen var.
Smarta jag "lekte" med en braständare på Duka och såg/fattade inte att det var format som en tändsticka. Trodde man skulle hålla där.. Så när jag tryckte ner knappen brändes mitt finger. Smarta jag!

Inte konstigt att alla misstag kallas Jossor!



Idag åkte Vickan. Blev ett sentimentalt avsked... Många kramar. Kommer bli tomt, tur att man ändå åker hem!

Julmiddag

Igår hade vi mysig julmiddag hemma hos Annika.. Massa tända ljus och julmusik! Vi köpte all julmaten ihop och gjorde iordning den. Annika gjorde skinkan, som blev jättegod, och vi andra förberedde allt annat. Fanns ägghalvor med rom eller majo med räkor, lax, prinskorv och buttjullar, potatis, sillar, skinka och julvört.. Det var jättegott och blev mätt direkt.. Drog "Hej tomtegubbar" som snapsvisa och drack den vidrigaste "snapsen" vodka utblandad med koncentrerad limejuice... Gick knappt ner!

Sen var det dags för TP, vi lottades in i lag om två. Jag & Annika mot Camilla & Vickan och Helena & Maria.. Jag och Annika vann - såklart ;) Men det blev roliga diskussioner och psykningar.. Blev en massa skratt och konstiga svar och gissningar... men roligt va de. Och vi lärde oss att TP svaren med flersvarsalternativ alltid är det högsta.. Förutom med italienarnas filmjölk..
Fick lite underhållning under kvällen också, Annika har ju utsikt mot det andra huset så man kan spana in i andra fönster och skvallra lite.. =) Jag och Vickan satt mest åt andra hållet - med ryggen mot spelet. Nyfikna - nähädå!
Hann med lite glöggfika och lussekatter också... en helt klart lyckad kväll.. Va lite segt att gå upp imorse bara.


Kvällen bästa svar:
Frågan var Vem sjunger det är inte illa har ju apa häst och villa?
Vickan - Magnus Uggla

Kvällens kommentar:
"Är det där såna man kan köpa i affärn?"
- Camilla om räkorna (skulle vart om de var färdigskalade... precis samma sak)



Blev mkt mat över så idag blev det julskinkemackor till lunch vid PM-plugget i skolan.. Det var gott! Man borde ha en julskinka hemma så man kan äta mackor hela tiden... Mummmmms
Vi va ganska effektiva idag men bara för att Vickan sa att vi kommer bli klara tidigare så kommer det ju inte bli så.. Skrockfulla är vi allihopa allihopa..!

Helena har varit lite allmänt mobbad under helgen, först igår för att hon va sur och Cam sa att då kunde hon gå om hon skulle va sur resten av kvällen.. Och idag när hon fick sitta ovanpå soffan för att se datorn när vi skrev och va lite allmänt utanför... *flina* Vi tycker om dig ändå..! =)

Aktiemiddag...

Mkt har hänt.. länge sen jag skrev sist..
Har hunnit vara hemma en helg och gick på Globen Horse Show med Lillan. Vi svullade ordentligt med traditionsenliga chips och popcorn och godis.. fanns ingen julmust så det fick bli cola.. =(

Nu har min Johan kommit tillbaka, han är fortfarande en zombie. Har nästan kommit tillbaka till normal dygnsrytm.. Men har varit lite nere - och var sååå klart tvungen att ta ut det på mig. Dumma dumma som skräms och har sig!

Igår var de aktiemiddag på Strömpis. Hade sett fram emot Klaras.. så tråkigt att de ska läggas ner!!
Vi kom dit innan åtta och fick gå runt några varv på stan innan vi fick gå in. Och vänta i nästan en timma på maten! Men hade iaf ganska trevligt bordssällskap i form av Johans kompis Martin och Peter min gamla Lag Smisk lagledare. Maten var sådär.. bakad potatis med kyckling och nån kryddig sak och guacamole. Hade velat ha smaksatt smör eller iaf en potatis som inte va så mjölig. Mitt under maten var det frågetävling med en massa finansfrågor - vi fuskade lite.. men men. =P
Sedan prisutdelning för aktietävlingen, trodde dom va allvarliga när dom drog upp vilka som kommit sist i tävlingen. Men det va bara Fylle-Karl som "vann" den delen...  Riktigt bra priser, kanske ska anstränga sig lite nästa gång...
Bartendern däruppe kunde inte blanda drinkar, suuuper starka Piggelin som inte ens va gröna som dom ska va och San Fransisco kunde man verkligen inte dricka!
De vart en seg kväll med all väntan och så.. tycker inte om Strömpis. Så mkt gamla äckliga gubbar och skumma typer. Typ som killen som sa till Helena att det "är inte så synd om dig som du tror" och äckliga gubben som dansade med två tjejer som verkligen inte ville det!
Camilla träffa en kille! =) Dom va perfekta för varann,, men så vägrar hon sätta på mobilen utifall att han ska ringa.. Och ni va sura på mig för blockningen! Plus att vi slog vad.. måste veta om jag vinner mina 20 kr, vilket jag kommer göra för han kommer ringa om hon bara sätter på mobilen!! Annika vart lite full - som vanligt *flina* Och lite tjatig, men så va vi inte så på. Vilket vi fick höra.. OFTA. Det syntes tydligen vääldigt tydligt. Sen på kvällen blev det "konsert" med ett coverband. Va ganska bra.

Kvällens citat: Som Niagara fallet - I Afrika... »» Kanske inte skulle ha skippat geografi lektionen Vicky =P
Kvällen roliga kommentar: Bartendern som frågade Camilla hur gammal hon var.. och trodde hon va yngre.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0