helt jävla sjukt..

Tung helg.. i fredags jobbade jag till halv tio och blev sen övertalad att åka till St Eriksplan och en hemma"fest" som sedan slutade på kvarters puben Peppar. Ganska mysig. Han som jag aldrig kommer ihåg vad han heter men var med i Let's Dance var där och det var en liten diskussion om hans namn och sammanhang men ingen kom på namnet eller vad han gjort utom att dansa. Kom hem till slut runt tre fyra tiden..

Igår åkte vi ut till Mörby och var på en utomhus fest. Va gaaanska kallt men efter en tequila och lite promenader började man få upp värmen. Men jag har nog aldrig uppskattat en taxi så mycket som när vi satte oss i den varma bilen och händerna började ömma. Va ganska roligt, alla satt med mobiler och försökte lysa upp vart man gick och vem man satt bredvid. Men höjd punkten var nog när det skulle hållas tal för födelsedagsbarnet och efter att ha skrikit håll käften i typ fem minuter gapskrattade alla åt det underbara talet. "vi är här för att fira Minette hurra hurra hurra.." Wow... speachless.. verkligen.
Sen vart det taxi till St Eriksplan.. igen. Och efterfest. Va kul mycket skratt och gummibjörnar. Alla klämde i fint och sjöng Piff och Puff sången om Räddningspatrullen. Börjar nog bli för gammal för att vara ute till fem med en festkväll redan i kroppen.

Idag har det blivit sömn, bakisdag med pizza och friidrott och sen blir det Råsunda ikväll.
Men hoppar nog ölen på Nirvana.. nöjer mig med två dagar. =)Kvällens sjukaste var när alla skulle åka från Mörby och man märker att Ankis bil hade blivit sönderslagen. Någon hade slagit av hennes backspeglar och slagit på taket och tagit en ryggsäck med ett brännbollsset i som hittades en bit bort. Asså så jävla sjukt. vart är världen påväg om man inte ens kan stå parkerad i ett bostadsområde i Danderyd utan att få bilen sönderslagen. Det som är mest typiskt är att Anki är den jag känner som allra minst förtjänar något sånt plus att det var bara två dagar gammal (begagnad men ändå).

mmm... chocolate coffee chocolate...

snart är min lediga vecka slut. kommer sakna sovmorgon och vetandet att jag inte behöver planera dagen.
idag har jag varit iväg med pappa och slagit lite. gick väl ganska ok men jag vet inte. inte helt nöjd.
har också märkt att jag har ett extreeeemt sockersug och chokladsug.  vet inte hur många gånger jag tänkt baka men bara stoppats av den lilla karaktären jag har.
så länge jag inte gör det innan jag ska till tandläkaren imorgon, men sen är det grönt ljus. funderar på chokladmuffins med kaffeglasyr och kokos.

so long and all that

Bon voyage.
Idag åker mina tjejer till Cypern. Ni kommer säkert få de superbra. men ta det försiktigt med Baccardi Melonen.
See ya i Öret sen.

refill...

sommaren är snart slut. shit vart tog den vägen. tycker inte det va länge sen det va början av juni.
fast det märks att det va ett tag sen Mallis. brännan är typ osynlig får ta till lite fusk om jag ska stå emot Vickan, Helena och Anka efter Cypern. Ska inte använda servetter iaf, Johan från jobbet hade gjort det och hade gula fingrar inte så snyggt kanske.

Kommer sakna Forex. Sakna jobbet och veta vad man ska göra. Kommer sakna morgonpassen då man bara kan sitta och snacka skit i några timmar i fullkomlig tystnad. Jobbade en dag på Stureplan och fick känna på hur det är att jobba i en liten butik som Vicks. Verkar kul, lite mer mysigt liksom. Men det är skönt med många, då finns det alltid någon att skämta med och en massa massa skvaller som flyger runt. =)

Känns inte som att jag har gjort nåt den här sommaren. Jag har inte varit i Grisslehamn, har inte varit ute på Kärsön inte gått på promenad i Haga. Har bara jobbat och jobbat och ibland sovit lite... Och pluggat liiite. Men det känns mer bortkastat.
Fast hade en mysig dag i lördags. Jag och Johan packade en picnic korg och drog ut till Ulriksdalsslott och satt i parken där. Glömde böcker eller nåt att göra så vi gick till slottsparken som var full av gymgrejjer och sen åt och pratade lite sen åkte hem. Men det var skönt. Fick mig att tänka på alla gånger vi ridit förbi slottet.. Alla minnen!
Och att det kanske inte skulle vara så hemskt att bo i Bergshamra. Nära till stallet och naturen.
Satt och kollade lägenheter igår, ska börja gå på visningar. Antar att det kommer bli jag och mamma. Det är sååå kul med visningar man får liksom en smygtitt in i folks liv. Som att gå igenom deras skåp och man får en anledning att verkligen granska deras smak.

Träffade Cam och Anka i söndags. Det va underbart att catcha up och höra lite skvaller. Damn dom som lever mycket roligare och händelserikare liv än mig. Vill med! Men det är helt okej att leva genom dom också =)
Förut fick jag en trevlig överraskning när Helena plötsligt stod utanför luckan.. i Sthlm. Chockad. Men skyndade mig från jobbet och hann sitta ner och prata en stund innan hennes dumma tåg kom. Kunde det inte varit liite sent kanske.

Ikväll åker jag till Öret över helgen. Ska skriva dumma statistik tentan imorrn. KOmmer inte gå bra Suger på matte och ännu mer på logiskt tänkade. Men men, man kanske blir övertagen av ett geni.
Vill klippa mig nu.. tror jag vet ungefär hur jag vill ha det. Och så ska jag blonda det ordentligt. Platinum here i come

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0