som åre fast på hemmaplan ;)

I förrgår va det Gasque..
Jag och Helena va dom enda som ville gå så vi gjorde det bästa av situationen. Vi tog en snabb matbit (dvs citronmuffins) hos henne innan vi fick Erik att komma och hämta oss - det regnade ju- och åkte till Jonas på tärnvägen. Satt där i typ två timmar men vi hade så kul att det inte märktes.. Gjorde strawberry daquiries, blandade "drinkar" och hade allmänt roligt.
Sen skjutsade Erik in oss till strömpis.. vi kom in lite sent kanske kan tyckas men det va helt lagom. Fick en vatten-fördrink med lite socker i. Mmm. verkligen. Sjukt jobbig bordsplacering men det löste sig.. Jag och Helena utnyttjade killarna runt omkring oss för att skicka meddelanden och saker. Perfekt!
Hann till och med med att dra till Max där Helena lyckades beställa vitlöksmål med vitlöksdip och fakiskt lyckades få det också. vad är chansen! =) sjukt roligt va det iaf.
Jobbigt att gå upp åtta dagen efter va seg och bakis typ hela dagen kändes det som.

lyckad helg... reeeeally

Va hemma och jobbade i helgen, min sista helg den här hösten. Kändes både jobbigt och skönt.
Ska bli trevligt att kunna åka hem och bara umgås med honung och vännerna och inte behöva jobba men kommer sakna alla och allt roligt skvaller..!

Igår kom Karro över och vi gjorde supergod kycklingsallad och kollade på Se upp för dårarna. Den va riktigt rolig, och helt plötsligt dök Obbe upp mitt i bild. Både jag och Karro skrek av förvåning och skrattade gott åt alla minnen från gymnasiet och alla lektioner.

Idag var det catch-up fika med Josse. Vet inte hur hon klarar sig helt själv i en främmande stad i en främmande lägenhet. Skulle typ dö och ännu mer om jag inte har Internet. Wow säger jag bara. Roligt att ses.. får väl se när det blir dags nästa gång. Synd att det inte gick med den 13:e Klubbetfesterna är inte kompletta utan Josse och Jossan =)

cosmo

Fick Johan och smaka en hemmagjord Cosmopolitan igår.. någon har en ny favvodrink. Min lilla JDhar blivit stor ; ). Kommer bli kul nästa gång ute..
image155

in da örebrew

Känns att man är tillbaka igen.
Har testat på Strömpis igen.. alltid lika roligt med mina girls. Men föredrar Universal.

Skolan är igång ska skriva uppsats i höst. Nervöst, skönt att ha så sköna killar att skriva med, Kommer nog bli många roliga stunder med Jocke och Tim. Blev klara med rårapporten igår, så nu är det lugna gatan någon vecka till.. skööönt.

Snart får jag se min Karro igen. My darling darling!! Saknat henne så otroligt mycket. Och nu är det singelliv för henne igen vilket betyder att jag har fått tillbaka min underbara krogkompis! Våra kvällar blir aldrig tråkiga inte ens dom få gångerna vi är nyktra. Jag blev ju gift där på Lion bar eller hur var det?! =) Love love love!!!


Just nu:
Idol
Plain white T's - Hey there Delilah.

Väntar fortfarande på att se Lillan på idolaudition. Har glömt vilken stad hon va i.

så va allt som vanligt igen

tillbaka igen efter en jobbig helg. haft morgonpass vilket innebär uppstigning klockan fem på morgonen. Är inte pigg då.. varit lite som en zombie och har lite minnesluckor. kan inte minnas om jag laddade min telefon och om jag isf gjorde det så glömde jag den hemma. typiskt för jag letade jue!
Får flörta med Anka..

Nu är Rosie hos mig igen, har saknat min älskling och hon mig tydligen.Såg en båt på vägen...Just nu: Third eye blind - Jumper

Norden runt på en vecka..

Äntligen är min Karro hemma.
Fick en glad överraskning när telefonen ringde och hennes söta ansikte va på displayen.
Har saknat henne så, typsikt att hon måste till Finland i helgen. Dumma finnar, vill va med min Karro!

in the darkness is where I find the light

Nervöst, tankarna flyger. Allt känns nytt och främmande och fruktansvärt skrämmande. Allt jag vetat och känt till gäller inte längre och plötsligt spricker den säkra bubblan och jag måste kämpa för att inte falla för att inte sväljas hel i tomheten. Känns som om jag direkt kommit tillbaka till den första läskiga dagen i gymnasiet när jag var tvungen att skiljas från min enda säkra punkt Nahal eller första dagen i Örebro när jag kom in i aulan och plötsligt kände mig så liten och obetydlig. Men i backspeglen har det slutat bra, jag träffade Karro första dagen och jag fann mina tjejer på nollningen i Öret och dom skulle jag inte byta mot något i hela världen. Men ändå är det så skrämmande att stå ensam samtidigt som man känner sig ensam och liten.
Dags att bita i det sura äpplet och möta verkligheten som den verkligen är. Tuff, kall, ensam och överväldigande. Men samtidigt så underbar när allt klickar och man plötsligt känner sig hemma och komplett. Aldrig trodde jag att jag skulle kunna finna mig själv genom att kliva in i en annan värld och börja med ett helt nytt liv. Men ändå känner jag mig mer glad och mer full av liv än någonsin runt mina vänner, runt min älskade pojkvän, runt de som betyder allt för mig.


Just nu: Jewel - You were meant for me
dreams last for so long even after you're gone
I go about my business, I'm doing fine
Besides, what would I say if I had you on the line
Same old story, not much to say
Hearts are broken every day

åter i Närkebältet

Så var man tillbaka igen.. tillbaka i Öret och lägenheten.
Den är just nu belamrad med väskor o haltuppackade saker. Väldigt övervälmande så jag gör istället ingenting. Hatar att mamma känner mig så bra att hon kunde veta att det skulle bli så.
Har varit en lugn helg med take away från Wongs igår följt av flera timmars tjejsnack med Helena och Cam som slutade i att vi plågade oss igenom Eurovision Dance Contest.. boooring och såklart gick det ju sämst för sverige.
Idag blev det en tur på stan och sen fika på Java med lite mer tjejsnack och rent mys.

Känns så konstigt att vi från och med nu kommer att läsa olika kurser vi som läst ihop och setts varje dag i två år. Plötsligt är det annorlunda Skumt. Känns så långt sen man började här när man ser dom nya nollorna.

Så var det dags för distans igen.. känns lite segt efter tre månader tillsammans varje dag och så gott som varje minut. Tur för telefonen, men stackars plånboken. Haha min telesvarare får väl gå varm hemma. =)


Just nu:
My chemical romance - I'm not okay
The Killers
Third eye blind

Shopoholic - Sandra Kinsella

Nu var det klippt...

To be continued..
Har tagit fram stora saxen och klippt av mitt långa hår.
Så tänkte köra lite före/efter bilder..

                                                           Efter
   image149
Före

                                                       Efter
  image151
FöreÄr sjukt nöjd med min nya frisyr men lite ovan. Har inte haft det så här kort sedan femman då jag klippte page.
Kan inte ens få upp det i en svans längre blir bara en tofs som sticker rakt ut.
Men det är skönt att börja en ny termin med en ny frisyr.. I'm loooving it!!

Let my hair down..

Idag är det dagen D.
idag ska håret klippas av, ordentligt. Kommer säkert få en tår i ögat när jag ser håret falla till marken.
Ska lägga upp bilder sen..

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0