Tjing tjong

Imorgon kväll åker vi!!
Vid tio på kvällen går planet till Kina och Peking. En flygresa på nio timmar ser jag inte så mycket fram emot. Men har laddat med mp3, böcker och pluggsaker. Något ska jag väl kunna roa mig med under resan. Annars kan jag ju alltid försöka sova.


Ska bli såå skönt med ett break. får se bara hur mycket jag kommer kunna slappna av.

Dålig helg..

I fredags åkte jag och Johan upp till Örebro.
Väl där beställde vi en pizza innan vi gick bort till Helena för filmkväll. Men kvällen slutade inte så bra. Först höll Johan på att sparka hål i hennes rislampa när han vaknade med ett ryck. Sen när vi skulle gå hem fick jag jätteont i magen. Det höll i sig hela natten. Jag vaknade vi sex på morgonen och spydde, sen igen vid åtta när jag också ställde mig i telefonkö till jourhavande vårdcentralen. Men hon gissade på en dålig pizza vilket verkar stämma.
Jävla campus och ge mig matförgiftning. Låg ner med en värmedyna hela dagen idag. Men idag vart det lite bättre. Har tom kunnat äta och fixa och dona.

Underbara stad

I två dagar har jag mött upp Johan för lunch i Gamla Stan. Igår tog jag en kort promenad till Gamla stan och satt och solade utanför tunnebanestationen i Gamla Stan

Idag blev jag klar mycket tidigare än jag trodde så mamma föreslog att gå till Kungsan och kolla på de japanska körsbärsträden. Så jag gick regeringsgatan ner till operan och sen satt jag i Kungsan och läste i solen. Så himla fint med de söta rosa träden. Sen gick jag min promenad till Gamla Stan med en god frappe i handen. Älskar frappe, det bästa med två världar. Is och latte.. mums! =)

Stockholm luktar så speciellt när det blir varmt. Det är något speciellt med varma gator och uteserveringar. Det luktar som när man är utomlands. Och turisterna poppar fram och beblandas med sollapande 08:or.

Skooor

I onsdags åkte jag med mams och paps till en skogrossist. Han har utförsäljning två gånger om året och nu var det höstskorna. Hittade ett par svarta pumps som jag blev störtkär i men de var en storlek för små. Typiskt. Men hittade sjukt söta Kill Doll skor. Men även fast alla skulle vara samma storlek dvs en för små för mig men ändå hittade jag ett par supersöta randiga. Och ett par flätade slipins med rosa sidenband.

Uppdatering..

Nu har jag haft mina två intervjuer..
På förlaget fick jag fyra nya böcker och en kokbok. Scoore. Skulle vara värsta dröm-förstajobbet. Skulle sitta med allt från fakturor till månadsbokslut. De som jag isf skulle jobba med verkade väldigt trevliga och fick en rundtur. Hoppas att jag får någon fördel med tanke på att jag och VDn kom så bra överens..

Idag hade jag intervjun på revisorsfirman. Hade en av dem från förra gången och en tjej. Så lite var repetition av mina svar från förra gången till henne. Sen fick jag även ett papper med fyra ord på som jag fick en kvart på mig för att skriva vad de betyder för mig. Sen skulle jag bli bedömd på min disposition och stavning och sen gå igenom svaren muntligt och motivera mer. Sjuuukt svårt. Vet inte vad de vill höra.. Bara att hoppas och hålla tummarna.

Fikatajm

Snart ska jag tillbaka till skolan för att fika med tjejerna. En trevlig tradition vi startat. Till varje måndag ska någon baka så träffas vi alla och fikar tillsammans innan vi låter dom andra fortsätta med sin uppsats.

image223


Sen ikväll blir det promenad igen.. så skönt. Fast blev lite kall igår märkte jag, vaknade imorse med ont i halsen. Fast det släppte efter en kopp te. Nu ska jag plugga lite till innan det är dags.

Brinnande kinder

Har suttit och ringt runt till en massa bilfirmor i Örebro idag. Började med de tre jag försökte få tag på förra veckan. Där fick jag tag i en minibuss. Sen fortsatte jag och har hittills fått ett kanske, en som ska ringa upp och en jag ska ringa tillbaka till.. Kanske kanske kanske kan funka ändå. Hoppas knuten i magen släpper snart. Men mina kinder håller på att brinna upp.. tycker inte om att ringa såhär. Blir så nervös. Dumma jag gjorde misstaget att kolla i spegeln hur jag ser ut nu.. Heeemsk. Ännu värre är att det va såhär jag såg ut i fredags då på intervjun.

Dagens roliga: När jag blev kopplad vidare på en av bilfirmorna spelades
Killing me softly
instrumentalt. Kändes sådär för någon som ska sälja bilar..

Hårdträning.. eller inte

Har varit ute på promenad ikväll.. Vi skulle bara ta en kortis men det slutade med en lika lång som vanligt. Så skönt när man väl kommer igång. Nu är det klart också, jag och Sofia ska gå Vårruset medan de andra springer. Har inte sprungit nånting i år och det ska bli trevligt med en lång promenad och skitsnack.. Avslutat med en picknick. Greeeeat

Längtar,,,

snart ska min älskling landa. Ska bli skönt att höra hans röst igen. Nu har det blivit korta opersonliga samtal och sms. Längtar så till på onsdag när jag får se honom igen. Lång helg med mys och packning.

Bara en vecka kvar nu.. sen åker vi till Peking! Weee. ska bo jättebra nära ett shoppingcenter.

Lugn tjejkväll på stan

Började kvällen hos Anka.. Med middag och ett extremt segt internet. Sen åkte vi in till stan efter tio och gick till pitchers. Helt packat med folk. Men vi fick ett bord till slut. Hade väldigt trevligt.. Men va sjukt seg.
Blev lite roliga kommentarer som när Anka utbrister: Jag vill åka till Europa och jag svarade: Du är i Europa. Haha..

Idag vaknade jag med huvudvärk. Helt sjukt egentligen. Inte bakis iaf. Men har läst lite, städat och packat lite och kollat på film. Kollade på Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö.. va ett tag sen jag läste boken nu. Kom inte ihåg så mycket. Sen kollade jag på tv-filmen Stolthet och fördom med Colin Firth som Mr Darcy. Så bra.

Spring spring spring...

Fick samtal från Anka nu. Dom ville grilla idag men det har varit mulet hela dagen så det blev inställt. Istället ska jag upp till henne vid sju och äta innemiddag. Kött, potatis och sås. Blir nog supergott. Mysigt om inte annat.

Såg vårtecken idag! Har sett humlor och maskrosor... nu är verkligen våren här. Det som saknas är solen och några grader. Längtar.. vill ha våra traditionella pluggdagar i solen på en filt vilket typ alltid slutar med att vi solar och pratar mer än vi pluggar. Men det är såå sjukt mysigt. Ett riktigt vårtecken.

Russin och åter russin

Började dagen med en promenad till Tybble. Köpte lite frukost saker. Sen hem igen och direkt på med mjukisarna. Gjorde en snabbfrukost. Sen tog jag typ världshistoriens längsta dusch. Såå skönt.
Efter det satte jag igång och rengjorde mina ventiler i lägenheten.. Började vid fönstrena men sen blev det alla. Svårast va den över diskbänken. Vågade inte plocka isär den efter att Vickan inte fick ihop sin själv sen. Men nu är mitt kök fit for fight.. eller iaf bättre till flyttstädningen. Har rengjort ovanför alla skåp och på alla hyllor. Jag hatar att inte ha en spisfläkt allt blir så sjukt äckligt och klibbigt. Blääää. Mina stackars händer är helt slut och ser ut som russin med russin. Börjar lite smått få tillbaka formen nu...

Ångrar ingenting..

Pratat med Honung..
Han gynnas ganska mkt av boken jag läser nu. PS I love you.
Kan verkligen rekommendera den.
Medan jag läser den känner jag bara att jag vill ta vara på vartenda ögonblick.
Jag vill inte missa en sekund och jag ska vara glad och uppskatta allt från och med nu. Vill inte ångra någonting.
Tänk, hemska tanke men ändå, helt plötsligt kan det ta slut eller få en tidsgräns. Jag vill inte behöva ångra någonting. "Aldrig" mer arg för onödiga saker.. Haha ve redan nu att jag inte kommer att kunna hålla det men jag ska bättra mig det är mitt löfte.

En tanke slog mig..

Jag saknar det ibland. Den där friheten.
Där uppe spelar tiden ingen roll.. Alla bekymmer försvinner..
Vinden i ansiktet, rytmiska klapprande och kroppen slappnar av.
Åhh vad jag längtar. Vill sitta bekymmerfri på hästryggen igen och bara galoppera.
Där uppe är allt lugnt och tiden känns som att den står stilla.
Jag saknar det.
Jag vill ha det igen...



Tjejkväll...

Nu har jag haft tjejkväll med Anka och Vickan.
Vi kollade på Nina Frisk. Anka sa att den va rolig men vi tyckte den va mest tragisk.. inte alls ett bra slut. Men den hade ju sina stunder.

Anka kanske ska till Stockholm i höst. Får väl se...

2,5 timme bara mig

Idag har jag haft mina tre intervjuer,, totalt vart det typ 2,5 timmar snack bara om mig.
Började klockan 8 imorse med en intervju på ett förlag. Den gick faktiskt bra förutom att jag råkade komma fem minuter för sent pga att jag gick lite vilse... Men vi skrattade ihop och hade gemensamma intressen. Sen vart jag kallad tillbaka nästa vecka till den ekonomiansvarige.

Sen hade jag typ en timmes hål innan nästa så jag satt på fridhemsplans tunnelbanestation och läste i typ en halvtimma sen åkte jag till stadshagen för nästa som började klockan 10. Den va mer opersonlig på ett bemanningskontor. Verkar va ett svårt jobb. Man ska sitta själv i Sverige med leverantörsreskontran medan resten av ekonomiavdelningen är i Finland.. så tänker inte hålla andan.

Sen mötte jag upp Nanna vid elva.. vi gick och åt på Mongonlian Barbeque på Drottninggatan, sen en vända in på HM och fick provsmaka Polly.. Sen gick vi upp till Muffin Bakery och fikade. Åt en supergod Brownie/Cheesecake muffin fast cheesecake delen va sådär. Fick en gratis latte..!
Sen tillbaka mot centralen och intervju nr 3.

Det va den värsta.. den va hyper seriös. Hela en och en halv timma lång!
Började med att jag fick förbereda en presentation om mig själv på en minut. Sen började utfrågningen... Massa konstiga frågor jag inte va beredd på typ hur uppsatsgruppen var, varför den funkade, vilken grupp som varit sämst, vad jag skulle göra om jag fick helgen ledig och om jag fick 10 000 kr, vad som klassades högst av typ prestige, pengar och socialt och pest eller kolera frågor.. Helt klart sjukt seriös. Jag va sjukt nervös mitt i och kinderna började bränna,,

Booooored

Har inget att göra.
Blev ingen promenad idag för Helena är på studiebesök på Kpmg idag.
Så istället har jag varit lite produktiv. Skrivit en inledning till PMet till beskattningsrätten. Är liite stressad över det hela. Har så mycket som måste göras innan jag åker. Som tur va kom vi igång ganska bra med inlämningsuppgiften till marknadsföringen idag. En sak mindre men det är ju ett PM dit också.
Såklart.. universitet bara ääälskar sina PM.

Nu är det dumma hockey igen! Jag hatar slutspelet. Det tar ju aldrig slut. Kan inte nån bara avgöra snart.
Dom förstör ju mina kvällar. Jag ville ju se vänner idag.. och CSI men neeeej. Dumma hockey.

Sockerskål

Jag sökte i databaserna i bibblan till Pmet och sprang på en databas från Johans jobb. Så jag gick in och kollade runt lite på bilderna. Va lite kul att alla hade svart eller mörkt på sig utom min lilla sockerskål.. Haha vet att han ogillar det otroooligt manliga smeknamnet =)



Imorgon åker han till Mallis på konferens. Kommer bli konstigt nu.. är van vid att vi pratar typ tre gånger om dagen. Kommer ju helt klart att glömma bort det.

Kostymnissa..

Idag har jag varit och hämtat min kostym. Nu är den uppsydd och klar. Har inte provat den än.
Får lägga upp bilder sen.. Är inte helt bekväm i kostym.. Första gången jag nånsin haft på mig en.
Lite skumt egentligen, för jag vet ju hur den ska sitta på en kille och vad jag ska kolla efter men på mig själv har jag
inte den blekaste.

Äntligen nya Desperate

Har varit på långpromenad med pizzapaus..
Men nu äntligen nya Desperate avsnitt.. vart lurad.
Trodde de började klockan åtta men det va ett gammalt. Längtat!

Vill meeeed

Jag vill också kunna sjunga.
Blev helt ställd av den här lilla tjejen.. Hon kom in och hade värsta rösten.
Lite som tjejen som vann den amerikanska...


Zara Larsson i Talang 2008

God vana på G

Igår va jag och Heena ute och gick. Två dagar i rad.
Fick sällskap av Cam en bit. Hon skulle handla så hon gick med oss till Tybble sen fortsatte vi en timma. När vi kom tillbaka till Tybble efter prommen sprang vi på Charlotta och Jocke.

Ikväll blir det en ny prommis. Vi valde mellan det och träning och valde promme.
Sen pizza.

Långfredag

Igår gick min telefon varm.
Först ringde jag upp Set efter att lyckats ringa de få gånger jag suttit i möten. Så fick jag en intervju på fredag.
Sen ringde ett annat företag som jag sökt. Ett bemanningsföretag som sökte ekonomiassistenter. Så fick jag en intervju vid tio.

Sen efter föreläsningen ringde telefonen igen. Då var det ett tredje företag och en tredje intervju. Den här gången på ett förlag för skönlitteratur typ lite tantsnusk.. Så fick jag en intervju klockan åtta,
Jag som hade tänkt åka på fredag förmiddag först eftersom vi har personalmöte på torsdag. Men nu har jag bokat tåg till torsdag.

Kommer vara helt slut efter den sjukt långa dagen. Som tur va har jag bokat in lunch med Nanna mellan den andra och sista intervjun. Kan behöva prata om nåt annat än mig själv. Ska äta vid centralen. Mys pys.
Har inte riktigt bestämt om jag ska tillbaka till Öret sen eller inte. Vet inte vad jag vill.. velig som vanligt.

Paniken släpper... lite

Har varit duktig idag..
Jag och Emma gick runt campus och pratade med en massa människor.
Blev en del gåendes. Vi började i långhuset sen över till prisma och tillbaka och sen ett varv till...
Men nu är det klart iaf för nu. Känns lite bättre..

Nu har jag pratat med Forex och beställt lite pengar till resan.
Har pratat med några bilfirmor i Örebro men har en kvar.

Hoppas jag ska kunna sova i natt... har så ont i magen vart natt när allt bara rusar runt i huvudet.
Längtar såå till den tolfte maj. Hoppas gärna över min födelsedag i år.

Intervju på gång

Hade fått ett meddelande på mitt iq-svar från SET.
Hade skickat in en ansökan.. för sent för sig. Skulle ringa imorrn tänkte jag. Nu hade fått mail nu såg jag att hon ville att jag skulle ringa upp för en anstälnningsintervju och skicka in mina intyg och betyg. Yeeeeh..
Hoppas hoppas. Skulle ju vara perfa med revisorsassistent jobb till hösten. Men nu ska jag inte hoppas för mycket. Vill inte ha en repris av sist.

Hemskt.. bara hemskt

Läste precis på texttv att 42-åringen erkännt. Helt sjukt.
Han erkände mordet på Engla.. och hade tydligen visat vart han gömt henne.
Visste inte ens hur man skulle reagera. Första tanken va ju att det måste vara skönt för mamman att få ett avslut och att hon inte är fången hos nån pedofil men det är ändå så hemskt. Inte det jag hoppades på.

Nostalgi...

Igår hade jag och Nanna tjejkväll med tacos och film.
Vi började med Funny Face, Audrey Hepburn och Fred Astaire. Riktigt bra musikalfilm. Sen gick vi över till en scen ur Robin Hoods äventyr med Errol Flynn. Kvällen avslutades med A Knight's Tale med Heath.
Vart lite sentimentalt.. båda våran tvåa är borta och ingen har fattat det riktigt.
Mitt i sista filmen kom johan hem från sitt nördmöte och frågade om vi inte tyckte att det va konstigt/fjantigt med ny musik i en film om medeltiden..
Priceless... It's called a lance.... Heeello

Laga du äta jag

Ännu en helg i Stockholm.
Fick lagad mat när jag kom i fredags.. Blev satt i soffan med ett glas vin och fick inte gå in i köket.
Inte mig emot.. Fick fläskfile med klyftpotatis och beasås.. Mums

Bloggqueen

Är lite imponerad av Helena att hon kan skriva så många inlägg på så kort tid.
Om vi gör nåt hinner (läs orkar eller kommer ihåg) jag kanske kan skriva om det på kvällen. Men bara om datorn är igång. Skulle inte komma på tanken att sätta igång den bara för att skriva ett inlägg. Risken är för stor att jag hittar en massa annat att göra.
Men tillbaka till henne.. jag har sett andra bloggar som lyckas med den bedriften och då är det typ inlägg som Nu ska jag gå.. Nu är jag tillbaka.. Nu ska jag snart sova.. God natt..

klagar inte.. bara kul att veta att jag alltid har nåt att göra.. läsa in mig i hennes och mitt liv. För hon kommer ihåg mer om vad vi gör än jag.

Mycket att göra..

Nu har jag varit duktig.. Började morgonen under filten i soffan men sen fortsatte jag där jag slutade igår.
Igår kväll började jag tvätta fönstrena på insidan.. så idag tog jag tag i utsidan.. Blev jättefint. Jobbigt att ha fönster mot en väg.. Borde göra det i den andra lägenheten också.

Kom även på vad jag ska köpa till mamma och eller Johan i present. Inte den roligaste men sjukt praktiskt.

Nu ska jag ta tag i jobbsöket lite och packa innan mötet klockan två.
Sen blir det åka till Sthlm. Har bokat in tjejmiddag med Nanna på lördag. When the cat's away...
Kommer bli riktigt mysigt. Lite film, lite mat och en massa skratt!

Skön väckning

Imorse skulle Johan ringa mig vid nio sa vi.. kvart i åtta ringer han och säger att han kom på att han sagt nio.. Oops. Tur att jag lyckades somna om annars hade jag inte varit glad idag på min enda ledga förmiddag.

bra vana på gång...

Varit på prmenad idag igen.
Riktigt skönt. Gick samma vända som förut.
Blev lite kallt på slutet. Va riktigt skönt att hoppa in i en varm dusch.

Match you dog

Asså jag vill ju skaffa en hund och såklart en chihuahua.
Jag menar det är ju liksom som en accessoar i sig.
Jag menar den passar ju i väskan.
Plus att jag får en anledning att köpa en ny väska, det behövs ju en stor.
Men asså jag måste ju ha en svart. Jag menar en brun liksom passar ju inte med allt. Har jag en svart kan jag matcha med vilken väska som helst och med vilka skor som helst. Jag menar G-o-d vill ju inte ha en brun hund i en brun väska med olika nyanser.. Hello

     

Tillägnat Nanna...
Love you babe.

Varför inte..

Två killar ~20 står vid microvågsugnarna.
Kille 1: Ska du äta det där?
Kille 2: Ja, det var det enda som fanns färdigt hemma. Sambon hade inte lagat mat.
Kille 1: Du kan inte kalla din mamma för din sambo!
Källa: Tjuvlyssnat


Ja varför inte..
Saknar hemlagat ibland. Man fattar inte hur bra det va.
Varje dag stod maten på bordet och för det mesta behövdes det bara dukas fram.
Nu är det andra bullar.. nu är jag sambon som måste göra matlådor och tvätta och städa.
Jag har alltså blivit mamma då eller?!

Prommenix

Har varit ute på en megalång prommis.
Vart sjukt sugen på chips som sedan övergick i popcorn men när jag började leta i skåpen hittade jag inget.
Så när Helena fråga om en promme gick jag såklart med utan övertalning.
Men den blev meeega lång.

Vi gick förbi Behrn Arena, bakom badet, genom hela Sörby och kom fram vid Coop.
Gick i en timme typ. Så sjukt skönt förutom att det började regna vid Behrn.
På vägen hem stannade vi såklart på Ica så jag fick mina popcorn. Nöjd

Dagen blir bara värre...

Så jävla typiskt.
Precis när allt ordnar sig måste något gå fel.
Hon som erbjöd mig jobb hade ringt när jag va och tränade så jag tänkte ringa imorrn. Men nu såg jag att ja fått mail från henne.
Hon tog tillbaka sitt erbjudande.
Blev så arg att jag börja gråta.

Så nu är jag tillbaka på ruta ett.

Träningsseg

Jag har varit och tränat idag.
Blev övertalad av Helena att gå på Aerobic Basic.
Det va sjuuukt jobbigt. Antingen va passet riktigt hårt eller så var vi riktigt otränade för vi va helt slut mitt i. Aldrig har tiden gått så långsamt och aldrig under ett pass har jag kollat på klockan så ofta. Den sniglade sig fram.
Mot slutet sa hon att man fick ta i mer men det gick inte.. Helt omöjligt.. orkade inte ens lyfta benen till hopp.

Nu är det segtajm i soffan..
Är så sjukt trött och seg.

Sömnpiller

Snart sovdags. Sjukt lång dag framför mig imorrn.
Har lektion från 10-17 med en timmas paus. Jobbisch.
Men ska kolla lite på Insider nu. I brist på annat.

Kommer bli jobbigt att sova själv igen. Eller både och faktiskt om jag ska vara ärlig.
Det sköna är att jag får två täcken och slipper vakna med ont i rygg och nacke.
Men nu har jag ingen som värmer mina fötter så det får väl bli element på full fräs.

Tanken slår mig


Ibland när jag blundar kan jag se det framför mig.
Det lilla, det stora, det underbara glädjeämnet.
Jag ser mig själv sitta i din famn.
Hör dina djupa andetag, känner din andedräkt mot mitt huvud.
Du kysser min panna och tillsammans ler vi mot livet..

Drömjobb

Fick mitt efterlängtade samtal idag.
I fredags va jag på intervju på en liiten redovisningsbyrå. Den består av två personer i nuläget.  En liten mysig byrå på Kungsholmen. Blev jätteintresserad av att jobba där för att jag skulle få börja med löpande bokföring och sen gå över mer på bokslut och sånt.

Och idag fick jag samtalet.. Jag fick det!!!! Så glad!
Så från och med juni kommer jag att vara redovisare på fulltid. Såå kul. Och helt okej lön, bra arbetstider.
Så nu kan mitt riktiga samboliv börja. Nu kommer jag kunna hjälpa till med räkningar, kommer kunna gå och träna ihop med Johan och köpa en massa saker till lägenheten. Plus att jag "får" hela juli ledigt för att dom andra ska vara borta så då kan jag passa på att måla om i lägenheten. Perfekt!!
Längtar...

Matfrosseri

Igår satt vi på balkongen och solade.. Så mysigt. Vi gick först ner till kondiset och köpte en massa goda frallor och satt sen på balkongen och åt värsta lyxfrukosten.

Sen på kvällen kom Johans kompisar förbi och killarna spelade lite Buzz Sports Quiz. Väldigt tävlingsinriktade människor.. Vid nio tiden drog vi till Sumpan och åt tapas på El Torro. Sååå gott.
Frosseri fick ett ansikte.. Och även i-landsproblemen =)
Vi åt och åt tills vi va helt sprickfärdiga. Fick lämna en massa på tallrikarna. Sen drog vi till O'Learys innan hemgång.

Roadtrip

Precis kommit hem efter att ha skjutsat Andy.
Fick den uppgiften igår när jag var hemma och väntade på Johan.
Åkte ut till Akalla och släppte av honom vid bilhandeln.. han skulle hämta sin nya bil idag. Hoppas den va bra så jag får ha kvar min.. =)

Snart ska jag åka in till stan för att gå på intervjun.. Börjar bli lite nervös nu.
Kanske va för att Helena tjatade på mig igår att bli nervös.. Hmm får väl sitta och tänka över mina dåliga och bra sidor. Så du fråga på en intervju, såklart man inte vill säga dom dåliga. Tog lite hjälp av Johan till förra intervjun och vad han brukade säga så får väl köra på det igen.
Hoppas hoppas att jag tycker om henne och stället. Skulle ju vara värsta drömjobbet. Redovisningsassistent typ, det är ju det jag pluggat för.. Tja det och revisor. Men revisor tar väl ett tag antar jag.

Suitness..

Imorse åkte jag ner med Emma och skulle prova kostymerna men det va bara byxorna som kommit. Vi provade dom och hittade en skjorta. Sen kom vi på att ingen av oss visste exakt hur höga våra skor va så det va ingen idé att lägga upp byxorna. Så det blir tillbaka nästa vecka och prova allt med skorna på.

Efter lektionen idag skulle jag vara duktig och köpa lagboken och en textbok till beskattningsrätten. Men lagboken va slut så jag fick beställa en. Sen ska ja tjata och klaga tills jag får mina 10 %. De har ju en garanti för att de ska finnas om det står på kursplanen så då ska jag ha min rabatt. Vill inte betala extra för en kursbok. Kan lägga dom pengarna på nåt roligare!

B-day fika

Igår samlades vi uppe hos Annika vid sju.
Blev vi fem plus Charlotta och Anja.
Hon fick sitt efterlängtade vinställ och tre flaskor vin totalt att ladda det med. Plus en drinkbok.
Fick god kaffetårta och en massa roligt prat om gamla minnen om Em och böcker och sånt.
Typiskt tjejkväll =)

Update

Ska på intervju på fredag. Spännande..
Om jag skulle få det skulle det innebära jobb under sommaren också.
Fick även veta att en liten redovisningsbyrå innebar en person. Blir spännande.



Ikväll ska vi fira Anka med en fika uppe hos henne.
Ska få hennes kaffetårta.. mums!

Over the moon...

Fick en riktigt glad överraskning idag. Prata med mamma och hon skulle skicka mail till mig så jag gick in på min gmail. Går in där typ en gång i veckan för jag använder den bara för jobbsök. Och nu fanns ett nytt mail med den här texten:

Hej Joanne,

Jag undrar om du fortfarande är intresserad av att arbeta på en liten redovisningsbyrå?

Om du är det skulle jag gärna vilja träffa dig.

Hör av dig så kan vi boka tid för ett möte.

Glaaaad. Ska ringa imorrn och se om jag kan komma på fredag i så fall.. Kan faktiskt åka hem för det =)

Danger on the road

Idag har jag varit och bytt däck till sommardäck. Jag fick med mig Helena som sällskap. Det är lite roligt att varje gång vi är där blir vi helt utstirrade och flinade åt. Vet inte riktigt om det är något konstigt med två tjejer.
Sen på väg hem hamnade vi brevid en cooper med tre killar i. Dom skrattade lite sen åkte vi iväg i rödljuset. Sen körde dom om oss men fastnade bakom en bil med släp. Då asgarvade vi och Helena pekade.. Sen svängde dom. Tråkisar!!

Morrrrr

Så typiskt.. när det väl börjar rulla på så måste nåt gå fel.
Nu kan inte Rejmes ge oss bilar.. så typiskt. Nu rasar allt! J***la skit. Så aaarg! Kommer ju få magsår av det här projektet! Kommer bli såå glad efter den 11 maj när det är slut.
Så typiskt.. missar ju till och med min födelsedag. Jag vill ha en lugn rolig födelsedag med Johan och vännerna.

Myspys

Igår hade vi tjejfika på stan
På Java såklart.. men satt inte direkt vid det mysigaste bordet.
Hamnade precis vid köket så det var mycket spring.

Åt god mat. Och hade många skratt.
Sen började det jobbiga.. planeringen. Vi skulle försöka föra samman fem scheman.
Det var svååårt. Började med fotograferingen.
Sen fikan i Svampen. Det var tvunget att bli en helg och bara ojämna veckor.. Vi började nu och slutade i slutet av maj.. Haha inte lätt.
Sen kom det sista, resan. Blir nog vecka 35, dvs sista veckan i augusti. Lutar åt Barcelona. Jag och Helena vill ha sol och bad. Anka och Vickan shopping.. Så det blir nog en bra kompromiss. Vill åka nu!

Inte långt kvar till Kina nu.. weeeee!

The first cut isn't the deepest..

Nej, det andra gör lika ont.
Ondare även.
Första gången kunde vinkas bort men nu, nu är det skillnad.
Two wrongs doesn't make a right.
Det smärtar, men smärtan har dött.
Det känns men känslan är borta.
Kvar är en tomhet,
En elak, dov tomhet.
Den ekar.
Den är tyst.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0