Destination.. Hemmafest

Jag vill festa.. eller tja just nu iaf. Vet att jag inte brukar vara så på när det väl gäller. Har väl ramlat in i samboträsket som Anka prata om förut. Har väl aldrig varit så sjukt mycket för festande men nu när jag sitter med Mtv i bakgrunden och det spelas partylåtar blir jag inspirerad. Det är så kul att gå ut, piffa upp sig sjukt mycket.. Förfesta med tjejerna.. Blir alltid så roliga saker när vi är med. Sen ut. Men det typiska är ju att vi vill dansa men det alltid är sjukt fullt på golven. Blir ju sjukt avtänd då...
Saknar innan man va arton och hemmafester va the shit. Så sjukt kul. Nu är det typ inga hemmafester alls längre. Vill ha mer hemmafest!

Mer party åt folket...

Soffpotatoes

I den här sköna soffan kommer jag att ligga och dega.. Längtar =)

Bel Air


Hehee med den här kan jag chilla a la Fresh Prince.. Har så sjukt dålig humor just nu. Och nej Helena jag behöver inte bli påmind om det =)

Shopping...

Idag har jag varit på shoppingtur...
Var och kollade in den nya centret i Vällingby. K Fem helt stört namn. Stört mycket folk. Men roliga affärer.
Nu finns Lagerhaus, Mango och en massa andra här ute i f-orten. Weee!
Men det blev inte så mycket shopping för min del. Blev förste påsbärare och smakråd istället. Köpte en jättefin plånbok iaf. Passade på när det va öppningsrabatt. Blev en rejäl B.B. plånbok med fint blommänster i skinn. Eller jag trodde den var rejäl efter att ha rensat ur en massa kort blev den ändå suuuper tjock. Ooops.

Men det slutade bra. Spontan köpte en soffa! Eller tja spontan och spontan. Vi hade kollat i katalogen och så men det blev spontant där. Hihi borde komma om typ två veckor.. Sååå fin tre sits med flyttbar divandel från Stalands. Har redan tingat divanen =)

Jag lider med dom..

stackars Idoljuryn.
Tänk att behöva lyssna igenom alla dåliga i flera månader.. Skulle vilja skjuta av mitt huvud efter en dag.
Glad att slippa..

American Idol 2008

Lifehouse..

Är ensam hemma just nu.. så då passar jag på att lyssna på alla låtar som jag spelat för mycket.
Älskar att lyssna till Lifehouse. Får mig att tänka på sommaren och Helena.. Haha många långa stunder till dom.



Lifehouse - Storm



Lifehouse - You and me


Lifehouse - Beautiful

I'm yours

Gammal härlig låt i ny tappning..
Älskar den här låten... typ världens finaste kärlekssång!
Kommer fortfarande ihåg mitt aaaaw när Heena berätta om den här första gången och att Mattias hade visat den för henne. Vill också ha en speciell sång.

 
Jason Mraz - I'm Yours

Telefonkö

Jag har en slappardag idag eftersom jag är klar med allt skolarbete..
Efter att ha försökt skicka in min uppgift till informatiken i två dagar har jag äntligen fått iväg den via mail.

Sen försökte jag vara duktig och säga upp min telefon och Comhem.
Telefonen va inga problem... fick först sitta och säga allt jag ville göra till Telia. Fick sitta i kö i en minut och det var klart på några minuter.

Det va mer problem med Comhem. Jag satt i telefonkö i typ en kvart för att säga upp abonemangen. Jag ställde mig i kö för abonnemangsfrågor och när jag väl kom fram stod jag i fel kö sa hon och skulle koppla om mig men jag kom ingenstans för hon la på. Aaaaaaaaaarg.
Slutade med att jag sa valde att skicka in en uppsägning via internet. Gjorde en Cam och skrev hur irriterad jag var och att jag INTE tänkte ställa mig i kö igen utan att dom fick säga upp det direkt.
Hoppas det räcker så.

Sommar...

Jag älskar min balkong..
Har suttit därute och läst nu en stund. Såå skönt. Sol!
I solen känns det nästan som sommar, det är varmt och fläktar lite. Så underbart! Love

Nygift o blåst

Nu när jag äter frukost har jag märkt att Newlyweds går på Mtv vid samma tid. Så nu har jag såklart börjat kolla på det varje morgon. Dumma Vickan som har fått mig att tycka om det. =)

Google


Jag känner mig som Jessica väldigt många gånger när jag är flamsig men framförallt när jag gör en massa Jossor och säger dumma kommentarer. Kommer fortfarande ihåg hur mycket alla skrattade när jag frågade Carro om det var knapplås på hennes diabetesapparat.. Hmm.. det lät bra i mitt huvud.

Heart to heart

Fick en fin överraskning igår när min älskling kom hem från fotbollen.
Han hade med sig en massa choklad åt mig, framförallt Aladin Hjärtan.
Jag älskar hjärtana, fast dom är lite beroende framkallande.

Intervju

Idag va jag på intervju på Manpower i Sumpan.
Kom dit och skulle ta foto.. inte trevligt stod där med saker i händerna, jacka och halsduk på, osminkad och skulle försöka se okej ut eftersom fotot skulle sparas i profilen...

Kände igen tjejen i receptionen.. tog mig några timmar innan jag fick in det. Hon gick några klasser under min i Spånga..

Intervjun gick väl ganska bra.. Hade inte så mycket att gå igenom jobbmässigt..
Men sen var det dags för ekonomitestet. Kontering.
Började bra.. fick ha en kontoplan och miniräknare och skulle typ få balans. En massa olika uppgifter.
Det gick inte att gå tillbaka och såklart missade jag då.. Jag höll på med momsen och det gick bra tills jag kom till nästa uppgift och märkte att jag råkat skriva fel konto.. Tyyyyyypiskt.

Tjaja.. får svar senast fredag. Kan ju hoppas. Isf skulle det bli reskontra på Ericsson. Nära till jobbet iaf =)

Tråktisdag

Ännu en tråkig dag med pluggandet..
Är äntligen klar med uppgift tre men fortfarande återstår den andra. Uuuuuusch.
Solen skiner och jag sitter inne och pluggar framför datorn.

Tog precis en paus och städade lite.. så nu luktar det blommigt och mysigt här inne.. Vill ha sommar!!
Vill sitta på min balkong i en brassestol och sola med en härlig bok och lite tunes. Längtar.

Ska plugga lite mer innan det är dags för mat.

Stephen Lynch

På allmän begäran (läs Nanna) ska jag försöka ge en detaljerad beskrivning av Stephen Lynchs framträdande på China Teatern.

Det började inte förrän halv tolv på kvällen så vi inledde kvällen hos Ted och Anki i Sumpan. Blev lite pizza, musik och drickande. Sen drog vi in vid elva tiden och jag hann väl typ förfrysa sådär en femton gånger innan vi ens kom till tunnelbanan. Kände mig lite utsatt när jag gick på perrongen med Ted.. Han kommenterade alla vi gick förbi.. Väntade bara att han skulle använda mig som sköld sen när någon tog åt sig.

Väl framme när vi stod i kön upptäckte jag att två killar från min högstadieklass stod brevid mig. Robin och Porschen. Efter en lång väntan kom vi äntligen in och upptäckte att våra platser va bra.

När han kom in märkte vi även att strålkastarna speglades i gitarren och bländade mig varje gång han vinklade den. Men det va sjukt bra. Han började lite lugnt och fick typ utbrott varje gång någon ropade ut en låt.. Han sjöng Midnight Train med Journey och la till Stockholm som han sedan förklarade bort med att Journey alltid bytte texten till den aktuella staden. Och gjorde sin egen imitation av svenskar.. inte lika utmärkande som andra nationaliter kanske. Han öppnade med sin läkarsång om gynekologen Dr Stephen.. Men med ljud och bildeffekter.

Fick inte höra varken Lullaby eller Superhero, han resiterade Lullaby för att förklara censuren i USA. Att han inte fick säga att daddy wants sex that involves mommys rear och att advokaterna ville ha ear istället. VIlket dom snabbt tog tillbaka när han tyckte att det va ännu bättre än rear. Haha.. Och han hade varit tvungen att ändra Special Ed till Special Fred. Haha Och såklart Satan.. Med den härliga tunna "gay" rösten.

Jag ääälskar Special Ed, har haft den sången i huvudet hela helgen.
Han avslutade med Chris Christ vilket Anki va lycklig över, det var den hon verkligen ville höra.

Det speciella va att han inte var ensam, han hade sin "roadie" uppe och även David Josefsberg som tillsammans körde stämsång. Han och David gjorde tillsammans Dirty Sanchez... Och gammal komik med typ knock-knock skämt. Så skönt att det såg helt improviserat ut. Loove
 

Special Ed!!!



My name is Satan...

Nu är julen slut..

eller nej... Den här helgen har Johans föräldrar varit här. Vi har varit på Ikea och köpt lite nya möbler och jag hittade en massa fina skålar i fyndhörnan! Hehe åtta skålar för åtta kronor.. wee

Sen hittade vi ett par sjukt snygga tavlor.. På Bauhaus av alla ställen. En tjej och en kille i en bar med röd bakgrund som kan sättas så dom tittar bort eller på varandra.

Det som va bra med att ha Johans mamma här är att jag får medhåll i det jag vill.. Snart får jag mina fransgardiner också =)
Men nu ska det blir skönt med lite ensamtid i veckan igen.. Har längtat!

Hemtenta..

... är såå kul. Verkligen.
Har suttit och skrivit hela morgonen och äntligen svarat på första delfrågan.. Nu återstår ju "bara" dom andra fyra frågorna. Det roligaste är ju den sista, att på kort och kärnfullt sätt beskriva huvudinnehållet av kursen.. På en till två sidor.

Isbjörn på väg

Nu har jag varit inne i stan och skrivit avtal så nu är sommarjobbet verkligen kirrat.
Som vanligt var jag ju klar i god tid men fick ändå halvspringa till stationen. Men jag kom ju ändå i tid till tåget.

På vägen hem tänkte jag gå till Konsum och köpa middag. Dumt beslut..
Den korta typ 2 minuters gångväg till Konsum gjorde att jag såg ut som en vandrande snögubbe. Väl därinne "sprang" jag runt och hämtade det jag skulle. Men fastnade såklart efter en tant som skulle berätta allt om hur hennes kort inte brukade funka och hade en låång utläggning om det. Medan jag stog där kände jag hur snön i håret började smälta och rann ner i pannan.

På vägen hem blev jag igen en vandrande snögubbe. Fick snö i näsan och i ögonen. När jag kom in i hissen var jag helt röd i hela ansiktet och hann knappt innanför dörren innan jag började smälta. Usch usch..
Inte ut mer idag!

Disney

Sitter o pratar med Cam.
Vi diskuterar Disney filmer.. Vi är dom enda av oss som älskar dom. Ska fixa ihop en skiva till bilresan imorrn med en massa Disney låtar. Weee

"Hemlös"

Nu har jag sagt upp min älskade mutter. Så nu är det verkligen slut på den här underbara tiden här i Öret. Och så börjar ett "nytt" liv i Stockholm. Mitt fina Stockholm.

I Stockholm är jag född..
Där har jag min familj...

Outfitted

Nu har vi varit och provat kostymer på Zara.
Sex tjejer dundrade in och hade jobbiga frågor och önskemål om storlek och längd. Men tjejen som hjälpte oss var verkligen guld värd. Hon gav oss t.o.m kollegornas kavajer så vi kunde prova storlekar. Nu är allt fixat.

Sen rullade vi vidare till HM för att hitta skjortor men vi hittade bara en typ och den va inge bra. Får se om det blir Zara där med kanske.

The blue pill

Nu ska jag fördriva tiden i the Matrix.
Lite kul med den här filmen, är ju från 1999 och mobilerna då va ju inte lika hightech som nu. Fast att de va värsta flugan då. Haha inte riktigt en sån man skulle hitta i affären idag,'

Hur länge jag nu kommer orka kolla på filmen. Helt slut och har ändå inte fått min sovmorgon än. Längtar tills onsdag när jag får min sömn!

Dacapo

Har precis kollat klart på schlagerfestivalen. Var inget CSI idag så jag fick stå ut.. Jag som hoppades att Christer Sjögren skulle få en fet nolla. Men så blev ju inte fallet. Han kom ju inte ens sist. Hemska tanke om den där saken hade gått lite längre.

Charlotte va väl helt okej, men inte lika trallvänlig som den gamla dängan. Gjorde verkligen ett smart val när jag höll mig borta från radion nu under den här veckan. Alla låtar spelas ju twentyfour-seven. Usch.. lite är väl okej men varje dag är ju en inbjudan till rena rama självmordssekten.

I love Björn. I want more!

Tillbaka från IKEA Land

Efter en lång dag som började med secondhand shopping slutade på IKEA och Rusta. Köpte en massa köksgrejjor.. Men lyckades glömma decilitermått. Och köpte ett ihopfällbart diskställ men tydligen ingick inte skenan. Så det får bli en tur till IKEA igen nästa helg. Köpte och skruvade ihop en stor Malm byrå. Fin blev den! Var så stolt över att det var jag som var problemlösaren när vi råkade sätta in fel skruv. Haha!! I'm the man..

Nu är allt upplockat och inplockat i skåp. Alla mina fina fynd.

Ikea Land

Imorgon ska jag få åka ut till IKEA och Erikshjälpens secondhand. Hoppas på att finna en gammal typ bokhylla som man kan stänga in TVn i när den inte används. Typ alltid men det är ju en fin tanke =) Såå mycket jag vill ha från IKEA men inte så mycket jag kan köpa. Märkte tex att vi inte har ett badrumsskåp så det går ju tyvärr före min sängstomme som jag vill ha. Malm stommen kostar ju trots allt typ 1400.. Dumma dom och ha så mycket fina saker. Kommer ju klart bli ruinerad imorrn.

Inflyttad!

Nu har vi äntligen flyttat in.. Har följt processen med min ny laddade kamera. Kommer bildbevis nån gång snart. Imorse klockan tio åkte vi till mäklaren och skrev pappren och fick nycklarna. Sen va det en tripp till lägenheten och inspektion av städningen. Vi körde ett lass själva sen fick vi hjälp med de två andra av johans kompis Jorge och min papps.

Nu har jag själv (så stolt!!) skruvat ihop min fåtölj och mitt matbord.
Har packat upp och diskat i stort sett allt porslin.

Hittade såklart min kameraladdare i flytten idag. Såklart eftersom jag precis köpt en ny. Tja ja med min tur kommer väl den ena gå sönder snart.

Baksätestelefonör

Imorrn blir det hem till Sthlm. Ska bli mys. Ska bo hos mina föräldrar imorrn och sen på fredag blir det första natten i nya criben. Haha så löjligt jag vet men jag var tvungen. Lyckades iaf övertala Annika att ta samma tåg som mig hem imorrn så jag får sällskap hela vägen hem typ. Supermajs.


Pratade med mamma förut. Alltid lika kul med dom. Man pratar inte bara med en för den andra står alltid där bakom och pratar. Pappa brukar lacka ur när han pratar och kasta över telefonen till mamma men sen står han själv där bakom och pratar. haha priceless.

Iaf så sa hon att min syssling Patriks barn ska döpas nästa helg. Så gulligt har inte sett lilla Viktor Erik än. Säkert supergullig. Längtar redan. Kanske ska flörta in mig så jag får använda honom som substitut för mitt syskonbarn som jag väntar på. Vill ha en liten bebbe att gulla med! =)

in the business

Va och provade kostym idag. Är helt clueless med hur en kostym ska sitta på en tjej. Killar kan jag efter att ha växt upp med Andy. Satte på mig byxorna som fick mig att krympa fler storlekar.. på längden. Fick gå och hålla upp dom för att ta mig till spegeln. Kavajen va för stor. Och såklart fanns inget av de i mindre storlekar. Så typiskt.. Killarna fick typ välja på sju kostymer och vi fick en. Karin hittade en sen åt mig men den fick mig att se ut som jag sjöng i en kör.. Så det slutade med att fyra mot en röstade för att vi ska kolla på Zara på söndag istället. Vi har trots att tusen kronor per person att spendera.

Jobb, Check

Forex ringde mig nyss och frågade om jag ville jobba i sommar. Så jag fick säga ja. Ska skriva papper nästa vecka, och ska då försöka förklara min lilla situation med att jag måste kunna ett heltidsjobb om det skulle komma. Men det är såå skönt och veta att jag har lite lön som kommer droppa in sen i juli!
Weee I'm a provider too.. Suga Mama

Vart tog dom vägen..

.. alla mina pengar. Och nu i helgen kommer ännu mer att gå åt. Vi ska tydligen ha med oss 1700 till på fredag för resten av hyran för mars. Plus att en överlåtelseavgift ska betalas någon gång snart. Och såklart besök på Ikea. Kommer ju helt klart bli ruinerad av det här lägenhetsköpet.

Positivt är att jag i stort sett har säkert jobb på Forex. Nu är bara frågan om jag ska va cool och invänta heltidsjobb eller ta Forex och ha en säker inkomst i sommar och i höst. Hmmm stora beslut i I-världen.

Cuppa Java

Ikväll va vi på en mysig fika på Java,, satt och asgarvade i mellanåt. Hade kramp i magen efter ett tag. Diskuterade gamla minnen, släkt och familj och en massa annat. Kul kul. Ser fram emot nästa gång. Det hade gjorts om lite på dekoren inne på Java. Lite tavlor hade bytts ut mot runda ringar och en vägg hade målat om. Majs.

På tal om majs lyckades jag smälla i mig en hel burk med majs igår. Det är farligt gott och det stillar mitt sockerbehov fast med bättre samvete. Dags att ställa fram russinburken igen känner jag =)

Så typiskt

Vart så glad när jag öppnade postfacket idag och såg att min kameraladdare hade kommit. Men den glädjen höll inte i sig så länge. När jag packade upp den ur kartongen såg jag att nätverkssladden va helt paj. Dom där mojjimängerna som ska in i väggen var trasiga. Den ena va helt böjd och den andra saknade metallgrejjen. Jobbisch. Bara att ringa och reklammera, så nu får jag vänta ännu längre på att få en ny. Hoppas att den funkar istället!! Men på plussidan så va han väldigt trevligt som jag pratade med! =)

Grattis världen

Mycket att göra imorgon.. också.
Idag har jag varit på ett två och ett halv timmars möte som resulterade i mer att göra. Och en hel kostym för bara 600kr! Weee... så billigt med kostym o skjorta.

Imorgon är det först föreläsning med Per Frankelius, sen opponeringsarbete med Charlotta. Dagen ska avslutas med en tjejfika på stan. Länge sen nu. Det är alltid lika kul när vi ska fika. Alla har olika åsikter om vart vi ska gå, brukar resultera i en fråga om Java eller Hälls. Java är så mysigt. Vi ska anlita en fotograf som ska ta bilder på alla oss fem någon gång under våren. Skulle va ganska kul att ha ett typ därifrån eftersom vi spenderat en hel del tid där. Plus att man alltid har kändisspaningen. Haha eller inte. Robinson Antoni kan ju knappast räknas som en kändis. Inte ens när han vann.

Glad överraskning

fick jag idag när Charlotta kom. Hon sa att dom hade satt upp reklam utanför pressbyrån om att Lakritspuck var tillbaka. Muuumms. Älskar saltlakrits som glass. Min 2000-tals favvo va ju såklart Nogger Black. Så sjuk dom de vart mot den. Fattar inte hur de kunde vara tvungna att ta bort den. Den va ju sååå god. Kommer ihåg när jag va hos Nanna sist och det fanns några gamla kvar i frysen på Konsum. Lycka!!



Vem kan motstå???
Mumsisch

Helt sjukt

Kollade på skoj in bjudgivningen på Blocket. Kan inte fatta att den dyraste klänningen är uppe i 45 000 kr!!! Den som har högst bud på Tinas klänning är en begravningsbyrå. Vad ska dom med den klänningen?



Värd 45 000 kronor??

Hur ska man reagera..

Walter...

Äntligen

Nu börjar nya CSI.
Spännande!!

äntligen klar..

Nu är PM äntligen klart och inlämnat. Vi som va klara i så god tid och gick till skolan vid elva och skulle skriva ut det där. Men nej nej så lätt fick det ju inte vara.. Det gick inte att skriva ut fast vi gjorde fyra försök på olika datorer så ville inte Word skriva ut det. Det räknade upp till sjutton sidor sedan blev det fel och det stängdes ner. Så i ren panik fick jag springa hem och skriva ut ett exemplar som vi sedan fick kopiera upp till två till. Men vi hann bara ett först sen fick vi springa upp och lämna in ett till henne. Sen ner igen och kopiera ett till till opponenterna. Vart lite fel och sånt men nu är det i alla fall äntligen inne!

Nu ska jag läsa igenom Elins och Linas som vi fick.. Och förbereda opponeringen till på måndag. Ska bli såå skönt när det hela är klart. Men då börjar jobbet med hemtentan istället. Tja, det har ju inte vart en lugn termin, eller snarare månad. Men men.. den som lever som det så fint heter.

Men vi va i alla fall inte sämre än en annan grupp som inte ens kom dit och som inte hade skickat det till sina opponenter. Nåt plus kanske man kan få för det.

Life on hold

Paniken kommer och går.. Ibland är den överhängande. Att jag inte har något jobb, jag slutar snart. Snart måste jag ut och lämna skolan och den säkra bubblan. Har vart i den här bubblan i typ tolv år. Tolv år utan att behöva tänka på pengar, jobb, karriär och lån. Men nu står jag inför allt det där. Nu har jag räntebetalningar och amorteringar att tänka på. Jag har inköp som måste göras och jag har inte ens ett jobb i sikte. Mitt enda hopp just nu är att komma in på Manpower och bli konsult där. Och kanske kan det gå som för Helenas syster att man blir headhuntad på ett av jobben man befinner sig på. Men det är ju inte klart heller. Först måste jag klara av en intervju och ett test.

Jag vill bara ha ett jobb, en säkerhet. Vad som helst. Skulle tom kunna ta Forex nu fast att det är dåliga arbetstider. Är det verkligen så att man ska hitta det jobbet som man ska behålla nu. Jag menar hur ska man annars hinna kom in på ett nytt jobb innan det är dags för familj och allt det där. Paniiik som sagt. Vad vill jag göra med resten av mitt liv? Revisor, ekonom... ??

Det enda jag vet just nu är att jag vill inte behöva snylta på min underbara och förstående pojkvän och särbo (snart sambo igen). Vad skulle jag göra utan honom, just nu är han limmet som håller mig på plats. Tack min älskling!

Underbaraste

boken har blivit film. Igår såg jag den för första gången. Va och hyrde den.. Bullade upp med kuddar och popcorn. Men det var lite av en besvikelse, en massa fina och roliga saker hade tagits bort från boken. Tristan har inte längre sin syster och sin mamma.. Han går inte hela vägen dit med den söta lilla håriga krabaten. Och dom förstörde hela överraskningen med Yvaine. Men det vägdes upp av Captain Shakespeare. Såå underbart spelad.

Jag ääälskar boken. Det är min absoluta favoritbok och favoritkärlekshistoria. (hittills.. kanske man ska säga)

Miami Ink

Har börjat kolla på Miami Ink. Är roligt att se folks historier bakom tatueringarna. Försöker se hur ont det gör.. Vill göra min snart men har börjat fundera på vad jag vill ha igen. Jag som var så säker förut på att sätta ett J längst ner på magen. Men nu är jag lite inne på min gamla tribal som hängt med ett tag.. Stort beslut.


Jag skulle vilja åka till Miami och få Kat å göra en. Eller tja nu blir det ju LA.

tomt hus

Drabbades av inredningsmani.. Har flyttat om allt i sovrummet bara för att flytta tillbaka det. Haha. Nästan utan några heta argumentationer. Men mitt skrivbord är inte det mest stabila. Krävdes lite hjälp för att få det i en del igen. Men nu står det där det stod från början. Lyckades ju till och med få det helt städat och genomgånget.
Va lite ovant att sova på fel sida av sängen men det gick bra. Mysigt nu med mindre möbler. Fast liite tomt. Det är slut på mysiga middagar där man kan se varandra i ögonen, nu är det TV middag som gäller. Så amerikanskt =)

Städfreaket nummer ett

Nu har mina föräldrar varit här. De kom vid halv tolv, tolv tiden. Tog en snabbfika. Min fina tigerkaka som jag bakade föll i bitar när jag skulle ta ur den. Typiskt.. Men det va god i alla fall, och dom hade tagit med sig bullar så det va inte helt misslyckat.

Sedan började Johan o pappa bära ut möbler medan jag och mamma gick och jagade dammtussar som kom fram. Och hittade alla Rosies leksaksgömmor. Hon gömmer dom så bra till och med för sig själv. Min mamma är världens städfreak ger man henne lite medel så är hon igång. Hon fick för sig att städa mitt lilla kök. Stålullade mina kakelplattor och min diskho. Sedan skruvade hon loss silen och rengjorde där med. Sen tog vi tillsammans fram spisen och rengjorde lite där.

Sen blev det en välförtjänt lunch på Rosalis. Mums!

Arriba

I fredags var det myskväll hemma hos Vickan. Vi beställde mat från Pacos. Sååå gott, men det är så stora portioner att man bara äter och äter för att det är gott. Sen blev det Lets Dance. Hänger absolut inte med i det där men men.. Och vi missade helt att Tina visade allt och ramlade. Hade mer roligt med att prata och skratta.
Sen var det hemgång och bums i säng.

Listan blir längre..

Nu är de skönt att vara hemma. Precis pratat med mina föräldrar som helt förstörde mina planer. Andy ville använda min bil i veckan fast att jag planerat att ta den hem nästa helg.. Typiskt. Och jag som fortfarande väntar på den där utlovade skjutsen sen han var 18. Hmmm va ju ett tag sen, och den har ju inte hänt än. Bäst för honom att han kan bära ordentligt för jag tänker bara ligga som en diva och delegera.. Önsketänkande jag vet!  =)

Mycket att tänka på inför flytt. Måste fixa elen till den nya lägenheten, säg upp min. Och kolla uppsägningstiden på elen till den här.. Säga upp telefon och Com Hem.. Mkt mkt..

Givande dag

Det var en otroligt givande dag idag. Va vääldigt seg imorse men jag lyckades komma upp och få i mig mitt kaffe. Sen fick vi goda Java mackor på bussen. Lite störande med den lilla skåningen bakom oss som aldrig slutade prata.. Men bara att dra på mp3n och sova lite =)

Väl i Stockholm blev det en hel del gåendes. Först upp till Deloitte vid Norra Real, sen Öhrlings på St Eriksplan och till slut SET på Mäster Samuelsgatan. Som sagt en hel dels gående. Tur att jag tog med extra skor =)
Men det va väldigt givande. Fick se hur en revisor jobbar på riktigt, testa att lösa ett case i grupp som liknade det man får på en intervju och CV skola. Plus en massa god mat och mer mackor..

Orkester i örat

Har varit en produktiv dag för mig idag. Blev klar med min del av empirin och skrev analys, som ska kollas igenom i och för sig men ändå. Låter kanske inte så mycket med sex sidor när vi satt från tio till fyra men det kändes. Sen när Charlotta gick fick jag besök av tv-killen som flyttade på min megatunga tv som den vore av papper. Nu står den där den står, ska inte försöka mig på det där själv. Kanske va lika bra det också för han kom tillbaka typ nyss och ville låna mitt uttag igen. Vad gör man inte?! =)

Usch, imorgon ska jag upp äckligt tidigt. Bussen går halv sju (!!!) så kvart över ska vi vara på plats. Men jag tänker inte vara pigg och glad. Jag ska ha min macka och mitt kaffe och sen fortsätta min skönhetssömn i två timmar till. Hatar att gå upp tidigt.. Ingen del av mig tycker det är särskilt kul. Men men va gör man inte för karriären. Vet bara inte hur jag ska komma upp.. Kommer behöva ställa typ tre klockor för att ha en chans att komma upp. Kommer jag bara in i duschen och får i mig en kaffe och en koffeintablett blir det bättre. Det är bara att steget dit är jobbigt. Många väckarklockar har mött sitt öde på just såna mornar. Rest In Peace.

Blond

Jag gjorde en ny blond sak igår.. Jag skulle beställa en ny kamerasladd för att min har försvunnit spårlöst. Jag hittade en på en sida men på bilden visade dom inte sladden.. Så jag skickade ett mail till dom och frågade om den kom med. Fick svaret att "självklart medföljer nätsladden" sen när jag skulle gå in och beställa den läste jag på sidan igen och där stod det i texten att nätsladd medföljer.. Grattis världen..!

Hittade en nästan lika fin på Tjuvlyssnat.se

Två svenska tjejer ~18 sitter och fikar med den enas föräldrar. På väggen sitter en lapp på franska.
Pappan: De tar inte checkar här.
Tjej 1: Vadå, serverar de inte folk som kommer från Tjeckien?
Pappan: Men åh! Sånt säger man ju inte högt!
Tjej 2 (diskret till tjej 1): Nää, jag tänkte att det för en gång skull inte skulle vara jag som sa alla dumma kommentarer. Fast jag tänkte samma sak...

Pinsamt...

Hittade den här lilla historien på Tjuvlyssnat.se

Två föräldrar ~25 diskuterar en bekant. De tycker att hon har betett sig slampigt och kallar henne slampa.
Sonen ~2: Vad är en slampa?
Mamman (tyst, i hopp om att sonen skall bli nöjd med svaret): Vissa kvinnor är slampor.
Sonen pekar på en gammal tant.
Sonen (glatt): Slampa!!!
Generade försöker föräldrarna få folk runt omkring att tro att sonen har sagt lampa, efter att ha pekat på en lampa i taket.

Rolig påsk

I påsk ska jag gå och se Stephen Lynch.. Weee!



I like sångkomiker.. hehe Järnheden och Björn Gustafsson =)

Fit for pain

Nu har jag varit och tränat push and lift med Cam. Det va lite tufft, lite nya övningar. Fick kramp i låret ett tag och kommer ha världens träningsvärk imorgon.
Körde denna häriga låt under avslappningen..


Mika - Happy Ending

Vi är på G

Idag har varit en väldigt produktiv dag för mig och Charlotta. Vi hade en telefonintervju vid klockan tio hemma hos mig. Sedan satt vi hela dagen och sammanställde intervjun. Den killen kunde verkligen snacka för sig. Intervjun tog en timma och sammanställningen fem! Men nu är vi på väg.. Imorrn blir det empiri skrivning och sen analys skrivning. Vi kommer nog kunna hinna i alla fall! =)

Lite lugnare nu

Paniken har lagt sig lite nu sen J va här och höll mig i handen och sa att allt skulle bli bra. Han övertalade mig om att alla känner som jag gör inför att lämna den här bubblan som kallas Örebro. Och alla mina vänner.. Vill absolut inte tappa kontakten med dom. Får inte hända!

Nu ska jag vara lite duktig och söka jobb så paniken går ner ännu lite mer.
Fick ett samtal från Vickan om jag ville åka på Revisionsresan på torsdag, hon skulle kolla upp om jag kunde ta hennes plats. Kan ju sprida mitt budskap då och diskret lämna ett CV. Vem vet kanske träffar den stackars nervösa killen från receptionen på Öhrlings och att han nu är fullfjädrad revisor.. Eller varför inte min gamla chef.

Men men, first things first. Nu ska jag vara lite duktig ett tag.

sjukt lättroad

Sitter och försöker orka mig igenom sjuuukt tråkiga engelska artiklar om olika delar av marknadsföring och marknadsföringsteorier.. Satt och läste i acrobat reader tills jag hittade den lilla roliga funktionen att den kan läsa för mig. Haha.. härlig dataröst som säger allt på engelska bara att hänga med.

Bara därför va jag ju såklart tvungen att testa att få den att läsa upp vår uppsats. Haahhah Stuart Baxter släng dig i väggen. Här kan man verkligen snacka svengelska. Sjukt kul uttal.. Som sagt är jag sjukt lättroad nu. Ska kämpa vidare och lyssna nu =)

Dom här hoppas jag på..

Sååå sjukt roligt klipp.
Älskar Hipp Hipp.

Om jag får dom här kaparna på planet till Kina är jag glad. Haha.. =)

Meddo-kväll...

Igår va de meddo-fest igen. Som vanligt underhöll jag mig hellre med CSI och bara flikade in i reklampauserna och efter att mitt CSI va slut. Hade redan sett det avsnittet men det va ändå bättre än Meddon.
Jag fick iaf hålla med J om att Perellis låt va bättre än Skrålas..

Enda anledningen till att jag kollar på Meddon är för Björn Gustafsson. Han är min humor-gud just nu.
Fast inget han har gjort hittills har slagit dikten i första. Men det va ju ganska nära förra veckan med Carina Berg..
Björn på SM!! My life is complete..

Kul att läsa framsidan på kvällspressen igår när det står att han får sjukt mycket brev och typ blivit Björn med hela Sverige. Sexsymbolen för alla unga..

Passar bättre i långt än kort hår..Tycker jag iaf...

tjejkväll med besök

Igår skulle vi förfestat på berget men det blev hos Mattias istället för vi är fr lata för att gå upp bara för att gå ner igen =) Men de var trevligt. Vi satt och pratade och skrattade när Mattias och Karl-Filip dundrade in. Eller prinsen som Jesper kallade dom. Hahah som siamesiska tvillingar dom där.

Det slutade med en lugn hemmafest istället med massa prat om allt från fek c till ftboll och slutspel. Vi hade satt vägarna mot kåren men ingen tog initiativ så då satt vi kvar och mös framåt ettiden.

Väcktes innan klockan idag av Johan som ringde och sa att han va på väg. Sen upp och fixa o trixa. Blev bra till slut iaf. Fick smakråd av Helena, lyckade övertala (va inte svårt) att dom skulle åka med mig i bilen till stan..

Nu har Ylva o Erik precis varit här och vi har suttit o pratat. Dom mest om gamla minnen från spex och örebro. Och den roliga förändringen. Kanske ska flytta tillbaka hit typiskt när vi flyttar bort men men...

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0