Snipp snipp

Idag ska mamma klippa sig och jag ska hjälpa till att välja ut frisyrer. Hon ville ha en lite edgy ny frisyr. Jag föreslog en bob eller kortklippt med raklugg. Ska få lite bilder skickade snart på förslag får se hur de ser ut..

Skräm mig bara

Igår gick Johan hem från jobbet för att han kände sig dålig. Visade sig att han hade 39 graders feber när vi gick och la oss. Han var varm som en kamin.

Sen skulle han bara upp och svalka sig lite och på vägen tillbaka till sängen föll han ihop. Jag var uppe ur sängen och ute ur sovrummet på mindre än en sekund. Sen sov jag inte resten av natten, låg och lyssnade på hans andning istället. Inte så skönt, blev något skrämd.

Örebro dagen

Hade en underbar helg i Örebro med Helena.

På fredagen fixade vi mat och drack lite vin och pratade långt in på natten. Sen kom Mattias hem och berättade lite "skvaller" som fick att ligga dubbelvikta av skratt. Haha.

Lördagen spenderades på stan, shopping och fika. Träffade på Charlotta o Jocke, kul att pratas lite även fast det var i superspeed. Avslutade dagen i solariet. Med blandad resultat. Vi fick megavita ringar runt ögonen och var illröda i hela ansiktet. Så det blev ingen utgång den kvällen. Fick ta en hemmakväll i soffan framför sämsta Wallander filmen.

På söndagen gick vi och åt lunch på Java innan vi gick till tåget.

Hela helgen har kantats av en massa skratt, det finns för roliga människor i Örebro. Och alla har så lustiga saker för sig.
Tack för en underbar helg bästis.

Världens bästa överraskning

Igår ringde Johans föräldrar och sa att de pratat med mina, vilket jag inte trodde var ett bra tecken. Men joho då! =)

De ska hjälpa till med betalning av resan! Så skönt en liten sparsten föll av mina axlar. Tack tack tack!!!

Testperson

Fick mail idag om att jag blivit utvald att ingå i en testgrupp för Dove's nya produkter.
Ska bli kul, jag ska prova deras nya hemliga produkter i några veckor och typ blogga om det på Cosmos hemsida.

Java tajm

I helgen blir det som sagt Örebro.
Nu är biljetterna bokade. Imorgon åker vi dit tillsammans sen bor vi separat tills på söndag igen. Och eftersom Johan och Martin inte är gå stan typer kommer vi inte se skymten av dom på lördag. Även fast jag har försökt övertala Johan att leta upp oss på Java. För honom är det inte så svårt att hitta oss. Java eller den enorma stan. Haha.

Ska bli så mysigt med tjejhelg. Känns som det var en evighet sen vi sågs, fast att det bara var några månader sen. Har ett uppdämt Helena behov. Fast den här gången är inte Cam kvar.

Nu är snart hela kedjan bruten.
Cam har flyttat, Annika tar ut sin tandställning, Vickan försvunnen och jag med.
Men minnena finns kvar.

Flödande tårar

Men filmen då, jo den var fantastisk.

Jag tyckte den var lite seg i början när han var gammal. Det tog ett tag innan han blev "sig själv". Men den var så vacker och det tog tag i magen ibland. Ögonen tårades upp ett flertal gånger. Och mot slutet kunde jag inte hålla dom längre utan fick torka mina ögon lite.

Var iaf inte värre än hon bredvid mig som satt med en näsduk genom hela filmen och som mot slutet riktigt snörvlade. Hennes pojkvän fick lägga armen runt henne för att lugna henne.

Men den var underbar och känslosam. Även fast jag inte kan leva mig in i deras liv kan jag tänka mig hur det känns att älska någon vars liv är en tickande klocka. Se åldernoja up-close. För att inte tala om känslan av Katrina som rasade utanför fönstrena.

Sen var det så roliga inslag, till en början skrattade ett fåtal men efter ett tag skrattade hela biosalongen i kör. Riktigt kul.

Alla måste se The curious case of Benjamin Button.

En hel vetenskap

Igår var jag och Nahal på bio.
Som vanligt är jag en tidsoptimist när det gäller mitt jobb. Som Helena så fint påpekat så kommer jag aldrig därifrån vid fem som jag ska. Hon brukar alltid ringa vid tio eller tjugo över i hopp om att vi kan prata på vägen hem men jag sitter oftast kvar eller håller på att packa ihop då. Ska bättra mig, lovar! =)

Bion började halv sex och tio över fem sprang jag ut från kontoret och gick i rask takt nerför Drottninggatan. Hade ju planerat att kunna gå in på Mixage på vägen men nej nej. Kom fram och vi ställde oss i kö sedan snabbt in i salongen. Men vi fick en liten överraskning.

Istället för Benjamin Button började Australia. De som satt bredvid oss trodde det var en trailer men vi började undra eftersom varken Nicole eller Hugh syntes till. Sen avbröts den och det blev en lång paus innan trailers gick igång igen. Och till slut började vår film.

Men SF har blivit nya SJ. När den var slut tändes aldrig lamporna och folk började lysa med sina mobiler för att hitta sina grejer. Jobbigt!

Buketter

Kollar runt lite efter inspiration till blommor. Ska börja gå runt till florister snart och fråga. Ska ta med mig mamma som blomexpert och smakråd. Hittade några fina


Källa


Källa

Funderar som det kanske märks på en vit bukett.

Shopping

Jag ogillar verkligen slaskväder. Inte nog med att det är trist och kallt. Mina stövlar läcker. Inte så mysigt med iskallt slaskvatten runt mina fötter.

Men nu får jag ju en anledning att shoppa stövlar och skor. Vill ha ett par svarta pumps. Ska kolla om det finns några Jimmy Choos kvar annars får det bli från Mixage.

Mabelistisk

Detta är min fina nya väska.

Så klart är det rätt märke. Jag har fått så mycket kommentarer sen jag började här att jag måste använda vårt märke så nu gör jag det. Nu har jag också en fin Mulberry väska. Fast jag vill ha fler, blir så sugen när jag ser den nya kollektionen.



Vill ha en Bayswater eller en Poppy. Så snygga och sofistikerade.



















                        Källa

Hiss eller diss

Ibland är jag så sjukt glad för min mamma.

I söndags var vi där på en fika och planering, utan förvarning börjar hon kommentera bloggar och dra jämförelser med Linda Rosing. Haha. Nu är vi inte ensamna längre.

Vi ses i mörkret

Ikväll ska jag se den här puddingen, mums!


                                    Källa

Öret here we go

På fredag åker vi till Öret, igen!

Fast det här gången är det helt annorlunda, vi kommer inte att spendera någon tid alls på campus. Känns lite konstigt. Har ju spenderat tre år på campus och nu ska vi inte ens vara i närheten. Men istället får jag bo i Helena och Mattias nya lägenhet, ska bli spännande att se den. Har bara sett den planritning som Helena ritade åt mig.

En hel helg av tjejsnack, shopping och fika! Jag längtar. Framförallt till tjejsnacket, behöver lite Helena terapi. =)

Nedräkning

Snart ska mitt så kallade nya liv börja.
Det livet innebär mindre eller inget socker, jag satsar på mindre. Måste gå ner lite inför sommaren.

Känns rätt skönt att äntligen ha ett riktigt mål med beach 2009. Jag har inte riktigt uppnått mitt beach mål sen 1999 men nu har jag inget val. Klänningen är köpt och jag ska i den. Den satt perfekt från början men att det ändå inte skulle skada att minska magen med någon cm.

Efter det kom ett halvår av det är lååångt kvar tills nu när det faktiskt bara är sju månader kvar.

Yeees

...man.

Tog en matiné av Yes Man i lördags. Helt sjukt lång kö. Vi kom vid typ kvart i fyra och filmen skulle börja kvart över. Kom in i salongen typ strax innan reklamen började.

Den var riktigt bra. Jag tycker om hans humor men den var lite nertonad i den här filmen. Men bra.

Vill se the curious case of Benjamin Button. Bio någon?

Shoppping

När inte min Helena är här får jag ta en stand-in. I lördags åkte jag och Johan runt stan lite och köpte lite behövliga saker till Rosie. Lite leksaker och godis och sånt. Sen en god lunch och lite shopping i Solna.

Alltid lika kul att shoppa med en kille.
Jag: (håller upp en kofta) Vad tycker du?
Han: Jag vet inte
Jag: Men är det fin
Han: Jag kan inte svara på det
Jag: Nähä. (går och tar upp en annan). Den då?
Han: Den va söt.
Jag: Vad tycker du om den här? (pekar på en tröja)
Han: Tycker bättre om den färgen
Jag: Men själva tröjan, jag ska inte ha en blå
Han: Jag vet inte.

Ungefär såhär utspelade det sig i dom andra affärerna också. Slutade med två koftor från Gina lite underkläder från HM och en super söt lila metallic ballongklänning från Salt.

Behöver lite tjejshopping. No offense.

2009

Äntligen hemma efter en händelsefylld resa till Sälen.

Får komma med långa historien sen. Men den innehåller bland annat kalkondans, vattenläcka.

Haha bra början på ett nytt år.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0