Vilken underbar helg

I lördags åkte jag ut till landet och passade på att inta en solstol några timmar. Åkte ut med båten en sväng och njöt av sommaren. Efter en halvdag hos dom åkte jag vidare till mina chefers landställe några mil bort.

Det var det mest underbara landställe jag någonsin sett. Det var som att det var taget rakt ur Elle Interiör. Allt var så fräscht och snyggt på insidan och på utsidan såg det ut som vilka små lador som helst. Ja tack, vill ha!

Vi ungdomar intog poolområdet och har legat där och vändstekts hela dagen igår. Det kändes lite konstigt att bli uppassad av sin chef. Men ändå härligt. En riktigt minisemester. Poolside och sangria.

Vi var sju stycken som åkte ut och bodde över, man kan ju lugnt säga att jag har de bästa kollegorna i världen. Vi satt uppe till tre på natten och pratade, skrattade och drack en massa vin. Nu ska vi i festkommitén komma på ett nytt tillfälle så vi får åka tillbaka. Längtar redan.

Nedräkningen har börjat

I fredags hämtade jag min vackra klänning. Nu hänger den fint inplastad hemma hos mamma så att inte Johan ska råka se den. Han var ifs med mig för att han skulle köra hemma mig från affären men jag fick snabbt kasta in den i baksätet så han inte såg hur den såg ut annat än lång och vit.

Kan inte fatta det. Mindre än en månad kvar nu. Var tog tiden vägen??

Äntligen fredag!

Äntligen är det fredag.

Hela den här veckan har varit fel. Jag trodde det var torsdag i onsdags och fredag igår så helt plötsligt försvann en dag mystiskt. Men nu är fredag äntligen här. Synd bara att jobbet följer med i helgen.

På lördag ska mina chefer ha sommarfest på sitt landställe så vi är typ 10 stycken som ska åka ut dit och bo över till söndag. Blir nog trevligt. Känns lite fel bara att umgås med dem på helgerna.

Lika som bär?

Jag satt och letade på HM igår. Kollade på ett par nya tygskor men 38 var slut men det stod se alternativ. Så jag klickade. Men jag tyckte inte riktigt att det stämde. Alternativet till vita tygskor är tydligen beiga pumps.

Inte i min värld, men okej.

Underbara sol

Är helt slut nu efter midsommarhelgen. Spenderade en hel arbetsdag igår i bilen.
Och eftersom min pojkvän inte förstår hur man slutar dricka var det jag och Ankie som fick köra hela vägen. Som straff fick Johan och Ted trängas i baksätet. Såg väldigt söta ut haha.

Haft sån sjuk tur med vädret det har varit sol konstant. Har blivit mycket solande och en hel del brännande. Underbart! Nu kanske jag kan klara mig några veckor till bara på det här.

Rival och Skatan

När vi kollade in Rival igår efter att Andreas tipsat oss om det hittade jag att Kvarteret Skatan ska ha en ny show i höst.

Vill se den! Älskar Batra och Glans.Den har premiär den 30 september och håller på till 19 december. Problemet är bara att Johan är bortrest en massa i höst och vi har vår bröllopsresa i oktober. Men ska bli så härligt. Vi ska ta in på Rival och se showen och ha en mysig hotellnatt tillsammans.

En sak till

Igår bokade vi hotell för bröllopsnatten!

En sak till på listan är avbockad. Det blir en junior suite på Elite Palace där vi ska bo i två nätter så vi får mysa ordentligt. Plus att de hade ett Love paket som innebar frukost på sängen, champagne och choklad och en tre rätters middag. Längtar så.

Juniorsvit
Den här kommer vara mitt hem i två dagar!!!!

Kan inte riktigt fatta att inom två månader är jag gift med the love of my life. Det kommer lugnt vara den lyckligaste dagen i mitt korta liv. Älskar min Johan och älskar tanken på att vakna bredvid honom resten av livet.

Bluffins

Nu håller jag på att baka blåbärsmuffins eller bluffins som Johan kallar dom.

Tänkte inte att det skulle ta såå lång tid men det är värt det. Smakade lite på några förstörda och de var supergoda. Ska skicka med älsklingen några till jobbet imorgon. De får inte fika på jobbet längre. Kanske kan göra så han får löneförhöjning, eller inte.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0