Nolan's cheddar

Seriously strong. Först så sorglig sen inte så sorglig. Haha.

Nedräkning

På söndag åker vi till Portugal och Algarve och det ska bli såå underbart! Jag längtar verkligen.

Efter den här resan kommer det inte vara några problem att passa i klänningen jag ska ha på Ylvas bröllop. Den är inte min färg när jag är blek men med lite färg kommer det sitta perfekt.

Dags att börja skriva packlistor och checka in.

Badpremiär

Igår var jag med Caro coh Erik på bryggan vid Huvudsta. Vi låg och solade där från 12 till 16:30 och var som små kräftor när vi gick upp sen. Det var helt underbart väder utan ett enda moln på himlen och 36 grader i solen. Tur att det fläktade lite.

Vi bestämde oss för att bada och stog alla tre och velade på kanten av bryggan och försökte räkna ner eller bestämma vem som skulle hoppa först. Till slut blev det jag som bara hoppade ut utan förvarning och landade i det svala vattnet. Till en början var det iskallt men efter ett tag kändes det väldigt skönt och svalkande. Blev totalt tre sköna dopp i Mälaren. Det är en sensation för mig som aldrig badar i Sverige annars.

Var så skönt att spendera en heldag i solen men vännerna. Kändes lite som en minisemester. Det hade varit ännu bättre om min älskling var med istället för att vara bakis i Örebro. Men han kom hem vid sex så lagade vi god mat och så fick han smörja in min röda rygg med aloe vera.

Nu är det sommar på riktigt!

Nostalgifrossa

I fredags kom Nanna hem till mig och sov över till lördag kväll. Vi kollade på film, svullade och pratade i timmar. På lördagen fortsatte det åt samma håll. Vi vaknade, satt på balkongen och pratade, gick in och kolla på FB vad alla från högstadiet har för sig idag och hur de ser ut. Sen ut och sola på balkongen för att avsluta med Love Actually och en fräsch sallad.

Det var så underbart, att man inte gör det oftare. Vi kollade igenom alla gamla foton på oss och reflekterade över hur kroppen, stilen och frisyren har förändrats på 10 års tid. Skrämmande ibland vad man har haft på sig.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0