Åhhh sopa

Haft den här på huvudet hela helgen. Den är såå rolig.Slut på konto. Japp det har jag nu...

Sandhamn 2010

Hade en underbar helg på Sandhamn. Åkte ut på fredag eftermiddag och spenderade kvällen i en bubbelpool, i bastun och ätandes en underbar trerättersmiddag. Det var så underbart gott.

På lördagen var det strålande sol. Efter en god frukost gick vi en skogspromenad och satte oss sen på en brygga i solen. Sen lapade vi sol hela dagen på bryggan och på båten hem. Underbart!

Sandhamn 2010 is da shit!
Överraskning

Imorgon ska jag bli firad men jag får inte veta något. Nu fick jag veta att jag ska vara klar att åka kl 12. Nervöst och spännande.

Filmmys och Fifa

Ikväll är det myskväll, eller snart så. Just nu sitter killarna framför FIFA på playstation och skriker åt TVn. Verkligen utvecklande. Killarna tog hem god thai mat från det nya stället, 35 kr styck för god mat är en bra deal.

Sen blir det hyrfilm och chips i soffan som uppladdning inför FREDAG! Ska bli såå skönt när ännu en vecka är slut. Men först blir det senaste avsnittet av How I met your mother.

Cholka

Smakade på nya Marabou chokladen med polkagrisar i. Den var sjuukt god! Det blir en riktig favorit. Ser fram emot att testa den i kladdkaka och att äta på stranden. Mumma!

Apropå stranden fick jag min första leverans med sommarkläder igår och hade mannekäng i vardagssrummet och försökte få feedback på kläderna. Slutade med att en liten tröja fick åka tillbaka men allt annat fick stanna så nu får det bli varmt så jag kan börja använda allt!! Ge mig sol, värme och semester NUUU!

Samboliv x2

Nu har det gått en månad sen jag fick inneboende. Det har gått oförskämt bra och är så trevligt. Känns lite som att vara tillbaka i korridorslivet fast utan allt äckel i köket och med en delad toalett med golvvärme. På den tiden hade jag tekvällar med Linus varje kväll och nu har jag det med Ankie istället.

Vi myser framför Gossip girl och Vampire diaries med kamomillte medan killarna spelar tråkigt fotbollsspel på TV:n. Just det är ett stort minus med hela grejjen, att det nu finns två TV-apparater och två tv-spel och två tokiga killar.

Bara en månad kvar.. Hur ska jag klara mig själv sen?!

Årsdag och jobb

Vi firar årsdag idag. Och då är jag på väg till jobbet för personalmöte. Hemskt roligt. Vill hellre äta god thai hemma med de andra.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0