Scones med te..

J fick ett infall att göra scones.
Gott. Med te till. Passar bra till engelsk krim.serie.

Morden i Midsomer..

Det är inte sommar förren det är Midsomer och Allsång på Skansen.
Fick ett sms från mamma imorse på jobbet där det stod: Midsomer ikväll jippie.På väg ut till Grisslehamn. Så avis. Vill också ut till Grisslehamn och köpa rökt sik och honungsgrillat fläsk och gå i bodarna. Då är det riktig sommar. Sen hem och bena fisken och äta med färsk potatis, gräddfil och gräslök. Och knapra gott fläskkött. Muuums.

I helgen blir det landet.. har jag bestämt.
Längtar. Får ju ingen semester så då får jag ta helgerna till det. Ska ut igen nästa helg eftersom jag ändå blir själv kvar i lägenheten när J åker till Brucean i Gbg. Då ska jag umgås med mamsen och gå på Thuns! Me like!

Dejting

Igår var jag på dejt.. eller tja nästan.
Vi åkte in till stan efter lunch och gick till Kungsträdgården, spanade in vaktavlösningen på avstånd och gick längs vattnet. Sen en fika/lunch i Kungsträdgården. Sen fortsatte den hemma med hemmagjorde middag. Jag fick inte göra nåt. Mysigt.

Men mittemellan kraschade verkligheten in med städning av lägenheten. Dammsög, torkade och tvättade duschen. Tråkigt men nu är det iaf gjort.

Mysigt med dejt trots två års förhållande...! =)

Mumma

Har börjat jobba mig igenom Häagen-Dazs sortimentet.
På ICA här finns en hel frysdisk full men den enda som fanns kvar nu var Baileys. Och med tanke på att jag dels inte tycker om den och dels att det finns typ 20 kvar i disken. Därför blev det en blandad låda den här gången. Fyra pyttesmå söta burkar med olika smaker.

Etta på listan ligger just nu Brownie tätt följt av Strawberry cheesecake, Cookie dough chip och Dulce di lecce. "Äckligast" (inom kaninöron med tanke på att ingen är direkt äcklig) är choc choc chip för den smakar för mycket choklad av dålig kvalitet och Belgian chocolate för det vart alldelles för mycket trots att den va god.

Kvar i min frys ligger en med Oroes i. Har höga förväntningar på den.. ska bli gott

Århundradets film..

..såg jag ikväll. Kanske inte århundradets men himla bra va den..!
De flesta kan nog gissa vilken jag menar. Den är underbar och efterlängtad. Jag snackar om Sex and the city.
Jag lyckades få med mig J och se den. Inte alls hans typ av film och det va heelt smockat med folk på bion. Sjukt lång kö och mitt i allt la kortläsaren av. Tyyypiskt.

Jag skrattade, jag grät.. jag var berörd, jag var besviken. Allt fanns med. Hela känsloregistret.
Jag kände en kläm runt min hand när jag fick tårar i ögonen.. Så mysigt där i soffan i biomörkret.

Var lite för mycket name-dropping ibland med en massa designers.. lite ska det ju vara. Manolo.. men allt det andra kändes mest överflödigt. Men fiiint.

Gick och pratade på vägen till bilen och jag sa att jag också ville gifta mig som Carrie och Big var tänkt att göra. The Fairytale. Och J sa att jag skulle vara fin varpå jag skojade lite och sa att jag kommer att vara hemsk. Snabbt kom ett JA. Inte alls vad jag hade velat ha för svar. Visst jag vet det själv men hallåå.. betänketid. Eller låtsas tänka på det iaf. Inte bara kasta ur sig det. Morr.

Heena

saknar min Heena..
fick en smärre gråtattack för nån dag sen när det gick upp för mig att vi inte kommer att ses på ett låångt tag. Och aldrig kommer att bo så nära varandra igen. Vart beordrad att ringa henne då och vi pratade en massa om allt och inget. Så mysigt. Saknar våra prommar och girltalk och DIG!

Saknar min bästis! =)

I en baklucka...

Igår hade jag personalfest på nya jobbet.
Åkte ut till Danvikstull och va på Boule och Berså. Va ett supermysigt undangömt ställe. När vi gick från bussen började vi undra lite. Vi gick under bron och där såg det ut att vara värsta våldtäktstunneln eller maffia-drop off med färdig grävda hål och nära till vattnet för dumpning. Men sen kom vi fram till stället som var en massa typ picnic bord under stora parasoll och boulebanor precis vid vattnet.

Fick god grillbuffé med supergoda majskolvar.. massa goda röror.. mums!! Men lite tidspress, vi skulle äta och boula på typ en timma för att hinna klart innan matchen och få platser framför Tv:n. Mitt lag sög mest.. vi blev utklassade med 11-0. Sen sprang vi in och tog platser i ladan. Va sjukt taggad inför matchen men sen tog det slut och vi tröstade oss med rosévin istället.

Sen åkte jag och en annan tjej i en baklucka på en V70 in till Fredsgatan och F12 där vi körde efterfest. Har inte märkt att det finns ett ställe där men det va sjukt mysigt. Helt utomhus med en stor stentrappa och två avsatser med varsin bar. Just igår var det gay-kväll var tydligen det varje onsdag.. Hmm undrar varför vi hamnade där liksom. Men det va kul. Efter det drog jag till J i Solna och hade "efterfest" innan taxi hem och sömn.

Kan säga att jag va sjuuukt seg på jobbet idag. Satt med en kassarapport i typ fyra timmar för att hjärnan inte riktigt ville vara med. Typiskt. Men det kändes som att det var värt det! =)

Sött

Såg det gulligaste i helgen..
Två pojkar hade vattenkrig.. ute i regnet.

Den ena hade en liten vattenpistol och en annan ett vattengevär.. Undrar vem som vann?! Haha inte för att det spelar så stor roll när det ösregnar. Men gulligt var det. Sen tog den enas vatten slut och det slutade regna så de gick in.

Update..

Det har varit lite dött här ett tag..
Får göra en uppdatering:

I helgen som var flyttade jag upp till Stockholm igen. Flyttlasset gick på lördagen. Började hela fredagen med att lasta ut i släpet och börja städa. Sen middag på Pitchers och Indiana Jones på bio.

Söndag:
Firade morfar.. Väldigt lukrativ dag faktiskt! =)

Måndag:
På måndagen började jag jobba. Heltidsjobb! =)
Känns jättebra, trivs sjukt mkt.

Tisdag:
Födelsedagsfika hos oss och presentöppning.
Va ute på butiksbesök idag..

Onsdag:
Fotbollsfest hos Ted först. Sen vidare..

Lördag:
Fotbollsfest med Ylva o Erik.. Gott med tapas..


Saknar dig babe, GRATTIS!!!!!!!!!!!!

Snart flytt..

Nu sitter jag och väntar på mina flyttgubbar som ska komma snart..
Under tiden kollar jag på klänningar och hittade flera underbara som jag ska beställa. Så underbara.


forever.21

Lata dagar i solen.. no more

Fick mitt kontrakt idag.. Så nu återstår bara att ringa imorrn och fråga när jag ska komma på måndag.
Sen börjar det, arbetslivet.. resten av mitt liv.

Låter så deprimerande.. kommer ju helt klart längta tillbaka till dom härliga pluggdagarna när man fick bestämma tiderna själv. Annika försökte med att om man är mammaledig får man ju det också men jag och Camilla höll inte helt med. Det är visst nån annan som bestämmer då också hhehe.

Äntligen över!

Nu har jag skrivit min nästan sista tenta. Det enda jag har kvar sen är min j-vla statistik tenta. Men annars är jag sluttentad förevigt.


Jag räknar med ett minst godkänt på den idag. Den va lite svår framförallt med internationell beskattning som jag inte läst om men hoppet lever.. Nu är jag ledig. Hela morgondagen ska gå åt till att packa, städa och sola. Och såklart en lunch med tjejerna i skolan innan deras opponering.

Får se vad som händer ikväll. Det snackades igår om att det skulle bli drink/förfest i Kärlekslandet. Vore ju najjs. Ska köra på övertalning nu så jag får med mig Heena, Cam'lil och Vicky.

Det börjar ordna sig..

  • Har ringt idag och tackat ja till ett jobb. Ska få kontraktet imorrn. Och börja på måndag! =)
  • Forex mailade idag och sa att de hade strykt alla mina tider så jag slipper komma in och jobba
  • Jag har städat min ugn idag och skrivit att städa listor tills flytten
  • Jag har inte saknat min TV så enormt som jag trodde. Har ju inte sett någon överdriven effekt på pluggandet.. men men

Idag tog vi foton på oss tjejer. Det blev inte studio eller proffs. Det blev Cam'lils Fredrik som tog dom. Vi började sittandes vi stjärnskruvarna och sen ett mot teknikhuset. Vet inte om de blev så bra. Kändes inte som att det fanns så mycket entutiasm men jag är nöjd så länge jag har ett minne. Inte för att jag kan glömma våra bravader här i Öret, Norrköping, Tyskland och i Åre...

Inte fresh...

Fick ett samtal från Heena om jag skulle ut och gå. Så jag slängde på mig de enda träningskläder jag har, tjocka mjukisar och ett linne. Sen på väg ut från porten fick jag ett infall att springa och mycket riktigt. Vi sprang vår vanliga väg in till stan, sen drabbades jag av håll och halvgick och småsprang lite på vägen tillbaka.

Väckte monstret dock.. varje gång jag började gå sprang Helena om mig åt fel håll och körde några vändor och kom i kapp sen. Men avslutade springades iaf =)

Sen skulle vi in på ICA. Inte så mysigt. Vi va helt röda i ansiktena och svettiga. Kände mig inte alls fräsch. Men klarade mig iaf. Träffade Nicole och Matilda utanför kassan, inte heller så fräscht. Jag hällde i mig dricka och försökte få ner det röda till ett okej rosa.

Nu återstår bara en kall dusch! Längtar...!

Vill ha...

vill ha, vill ha!
Är helt kär i dessa underbara skor. Vill ha dom. Kan se mig själv i dom nu och i höst. Skulle innebära att mina svarta pumpsisar får vila lite. Stackarna behöver en riktig genomgång av skomakaren. För mycket kullerstenar i stan helt klart.

Bye bye bästy

Snart försvinner min "kompis" min "bästa vän"... kommer bli så tomt.
Vad ska jag göra på kvällarna.. plugga? packa?? Kommer dö av tristess? svar ja!
Snaaart.. på lördag får jag titta igen. Hemma i lägenheten i min megastora soffa.

Möbler nån?

Ska förhoppningsvis sälja min TV idag. Satte ut annons förut och har fått en som ringde och ville att jag skulle hålla den. Min förhoppning är ju att jag ska få sjukt mkt pluggat utan TV i lägenheten plus lite klirr i kassan.

Nu ska jag bara försöka få iväg möblerna också..
Nån intresserad?


http://www.blocket.se/vi/16628012.htm

Släkten är värst

I helgen har jag varit på släktträff... I Norrköping.
Träffat pappas kusiner och mostrar och såklart min farmor, farfar och kusiner. Stooor släkt. Vi va 31 stycken nu och då saknades typ hälften av släkten.

Det blev en massa skvaller och minnessnack. Jag mindes inget för jag va 5 sist vi hade släktträff. Men vann andra pris på tipspromenaden tack vare pappas kunskaper om gammelmormor och morfar plus att gissade nära på utslagsfrågan. Priset va ekologiskt kaffe och träbestick.

Sen till hotellet efter en tung dammsugning av lokalen. Hotellrummet va sådär.. Det stank avlopp i badrummet, tv-ljudet sprakade, duschen läckte och vi hade utsikt mot en nattklubb.. Men men helt okej frukost iaf. Plus att det fanns ju faktiskt hantlar på rummet och en tränings-dvd med Henrik Dafgård! =)

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0