Elle galan

Var en väldigt bra kväll igår.

Var inte helt oväntat vilka som skulle vinna men att det bev Hayden Penettiere var överraskande. Hon var grymt snygg i brun/rött hår. Så kul att se alla gå runt och blåsa upp sig. Typ som Carola som stod med MJ handske och tog bilder på sig själv med mobilkameran.

Fick en fin goodybag på vägen ut.

 

                 

Elle galan

På fredag ska jag gå på Elle galan.

Är sååå förväntansfull. Först är det en fördrink i flygeln på Grand Hotel och sedan själva galan. Måste bara hitta en klänning att ha och en väska. Alla bra väskor är utlånade till stylister nu. Karin ska ha en Mulberry klänning och en Bayswater i haircalf med leopardtryck i chockrosa. Så snygg.



Funderar på kanske en Oversized Ava with rivets och en sidenklänning i lila och svart.




Vill ha fredag idag!


Det tråkiga är bara att jag missar Elins avskedsfest som också är på fredag. Men vi ska hålla kontakten ändå. Kommer sakna min lilla Elin.

The big 30

Idag kom jag på den perfekta presenten till Johan när han fyller 30 i maj. Så nu ska jag börja planera en massa. Ska bli roligt för han kommer aldrig ana något. Dags att ta hjälp av alla kontakter jag har.

Strike

I måndags kväll spelade vi alla på jobbet bowling på Kungsholmen. Var väldigt kul. Alla var uppdelade i lag om tre. Det var butikslag och jag hamnade med kontorsråttorna Emma och Karin. Vi hade askul och skrattade.

När det inte gick så bra för oss uppfann vi en dricklek. För varje kägla som stod kvar var vi tvugna att dricka en klunk. Blev en hel del klunkar.

Först efteråt fick vi reda på att det vinnande laget plus den som var individuellt bäst vann en middag på Story hotell. Såklart var vi inget av det. Men ska träna massor nu så jag får det nästa gång. Ska köra igen nästa månad.

Städdag

Igår och idag har vi haft städdag på kontoret. Det har varit sjuk tråkigt och väldigt mycket.

Är inte klara än men nu är det mesta lagt i en släng hög och sophämtning beställd men vi vet fortfarande inte när de kommer. Surt. Hoppas det blir snart för det är ett bombnedslag just nu.

Filmhelg dag 2

Igår såg vi Inglorious Bastards. Den var väldigt rolig och bra. Men håller helt med Nanna om att det var en typisk Tarantino film. Det enda som saknades var en animerad scen. Annars fanns allt. Onödigt våld/blod, en barfota kvinna och svartvita scener.

Ikväll blir det I love you man med Jason Segal. Hoppas den är bra för jag älskade honom i Forgetting Sarah Marshall och How I met your mother.

Blev en riktig filmhelg den här helgen. Ganska skönt för sen blir det fullt ös alla andra helger framöver.

Snabba cash och tacos

Igår hade vi liten tacokväll hemma hos oss innan vi åkte till Kista Galleria för att se Snabba Cash. Var så mysigt.

Filmen var bra. Inte så lik boken men bra.

Stoppa pressarna

There's a new headline!

I sommar får vi en ny liten bekantskap.

Tjejmys

I lördags fick jag, Ankie och Marie det stora uppdraget att köra alla killarna ut till Västberga där de skulle ha sin första gubbträff. Jag visste vad de skulle göra så det var väldigt kul att höra alla spekulationer i baksätet. De trodde på gokart men istället blev det pistolskytte på en inomhusbana. Det roliga var att de två killarna som bär vapen i sina yrken, en polis och en yrkesmilitär, kom näst sist av alla.

Medan de lekte av sig lite åkte jag hem till villan och var med när Andreas tog hem sin flickvän för att träffa mina föräldrar för första gången. Det här är ett apstort steg, för båda parter. Men det gick bra. Var lite tysta stunder ibland men överhuvudtaget bra. Hon är så trevlig.

Sen fick jag skjuts av dem hem till Caro i Huvudsta där vi skulle ha tjejmiddag/kväll. Alla tog med sig något att äta och dricka så hade vi riktigt knytkalas. Var så god mat. Sen körde vi lite Buzz och Sing Star. Så underbart. Älskar alla mina tjejer!

Vinterns första åk

Igår åkte jag skridskor med Ankie för första gången den här vintern. Men absolut inte sista.

Det var sjukt roligt fast väldigt vingligt. Sist jag åkte skridskor var i gymnasiet och då åkte jag på hockeyrör. Nu var det min mammas gamla vintage konståkningsskridskor. Det tog ett tag att komma in i hur man måste åka. Ville åka skate med det gick inte för att taggarna tog i. Ramlade bara en gång så jag är väldigt stolt.

Vi åkte runt runt och pratade en massa om vad vi vill med 2010. Vi kom fram till så mycket så nu gäller det att skriva en lista och börja pricka av. Bland annat vill vi rida ut en långtur med alla tjejerna, åka på en tjejweekend, hyra ett hus i medelhavet i sommar, gå på opera eller balett och gå en smyckeskurs.

2010 kommer bli det bästa året, det känner jag på mig.

Dag i arkivet

Tråkdag idag på kontoret. Spenderade hela förmiddagen i arkivet och rensade ur och flyttade om för att få plats för 2010. Tråååkigt. Men blev iaf varm.

Watch Himym

Jag är helt nere i How I met your mother. Så himla bra serie.

Kollar några avsnitt varje dag och nu har det nya på säsong 5 kommit. Vill se! Har hittat en laglig väg i och med Ipred. Kollar på www.watch-himym.com. Helt sjukt bra.

Har kollar igenom hela säsong 1 igen och är på väg igenom säsong 2. Me like!

Girlsnight bättre än gubbträff

I helgen blir det tjejkväll, medan killarna är ute på gubbträff. De kallar det inte för gubbträff men nu är det ett begrepp som fastnat och som används av alla. Haha, jag tycker om när mina uttryck sprider sig. Ungefär som "fortfarande" och "ap-".

Medan de är ute och super sig fulla ska vi inte tvätta som Caro så fint sa. Utan vi ska laga/äta middag ihop, spela lite Guitar Hero, Sing Star och ha en kväll fylld med mat, gott och vin. En massa massa VIN. Längtar redan. Kan det inte bli fredag helt plötsligt.

Öppnar ventilen

Jag hatar tekniska saker. Framförallt tekniska saker som gör mitt jobb jobbigare.

Inventerade idag och allt gick bra fram tills att jag skulle göra en inventeringsjournal. Det var min första gång men min manual var ganska enkel. Men det var en massa artiklar som inte ville följa med från apparaten in i journalen. Sökte igenom hela lagret för att hitta vilka det var men det var inte en siffra rätt.

Förutom detta är det superproblem med betalterminalerna. De tar pengar från små snälla människor. Så nu får jag sitta och söka diffar och kolla bankkonton och sen kontakta alla kortföretagen och be dem att ta tillbaka pengarna som vi har "snott". Inte kul. Hade kunnat göra något roligare med den tiden.

Och förutom det så verkar det som om någon har snott vår domän som vi snällt betalar för varje år. Hur kan man göra så? Jag som inte fattar ett dugg av det där förstår inte hur det går till. Men gått till har det och nu ska lilla otekniska jag försöka hänga med i IT jargongen medan jag försöker få reda på vad som har hänt. Lätt? Jag tror - INTE!

Hatar tekniska saker när de går fel.

Och förutom det som gäller jobbet så är min nya mobil som jag skaffade i oktober redan helt psyko. När jag pratar i den bryter den samtalet utan att jag kommer åt några knappar. Ibland går det inte att trycka på några knappar för då har den hängt sig. Sen när är det så svårt att göra en telefon som håller och som ändå kan ha lite funktioner. Trött. Så trött.

Late night dinner

I fredags hade vi vinprovning hemma hos Ted och Ankie. Så mysigt. Satt framför brasan och drack vin och åt ost och kex. Sen kom Andreas över med Anna och vi spelade Master of the movies. Jag och Peter var inte ett så bra lag som jag och Johan var sist. Då vann vi, nu vann vi inte. Haha.

I lördags var Johan hemma hos Andreas hela eftermiddagen och spelade tv-spel. Jag hade mystid för mig själv. Kollade på vänner i badkaret. Mys mys. Sen på kvällen gick vi över till Robban och Marie på middag. Frankrike möter Thailand i maten. Först lite franska röror på baugette, sen thaigryta följt av en fransk efterrätt. Satt i flera timmar och pratade och skrattade och drack vin.

Igår hade vi Frank och Sophie över på GI-middag. Så gott. Åt quorn för första gången. Inte så farligt faktiskt för att vara svampprotein. Till det en sallad på mathavre med dijonsenaps vinegrätte. Till efterrätt Gino. Mums mums.

Nu är jag verkligen redo för GI-diet och bästa 2010 någonsin.

Freaking kallt

Överhörde en person på gatan som sa att idag kanske kärnkraftverken inte orkar med och det blir strömavbrott. Så hemska nyheter! Varför?! Moderna Sverige borde väl kunna klara en vinter. Vi är ju trots allt ett nordligt land som brukar ha vinter.  Freaking kallt

Min lägenhet kommer bli såå kall, mina element går på max redan nu och det är inte mer än 21 grader. Usch och fy. Jag som inte ens har en öppen spis. Blir till att sova med täckjacka och underställ.

Men köttbullen i gröten är ju att om det blir strömavbrott får man iaf gå hem från jobbet. Synd bara att tunnelbanan inte går då.

Sista minuten

Igår tog vi en sista minuten till Koh Phangan.

Så underbart ställe. Älskar thai mat! =)

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0