Jinx

Mamma är så schysst.
Hon berättade om en dröm hon hade haft.. Att min dragkedja sprack och då hade pappa sagt att det var ju inget. Bara att ta säkerhetsnålar.

Nu kommer jag ju också få mardrömmar om det där. Damn it.

Färgprov

Usch, i helgen ska vi måla.
Sist hade jag träningsvärk i typ tre dagar efteråt. Och nu ska vi måla dubbelt så mkt. Igår började vi med att ta ner lite fastskruvade saker i hallen och sen ikväll ska vi maska allt så vi kan börja imorgon.

Inte riktigt som jag vill spendera min helg. Men det ska bli så skönt när det är gjort. Längtar!

Länge sen sist

Igår mötte jag Anka. Såg henne framför mig på stationen och försökte ringa henne men hon svarade inte. Efter mycket hittade vi varann och pratade lite tills hennes buss kom. Då gick jag till ICA där Cam ringde och så pratade vi i typ 1½ timma. Jag va sådär lagom social mot de andra i rummet. Hehe

Mysigt, va så länge sen vi hördes. Vill verkligen åka till Öret nästa helg och umgås med Cam och Helena. Tål att tänkas på. Bara så jobbig resa... Vill vill vill.. Saknar er babes!

Sockerchock

Det här med att sluta äta socker går sådär.. Jag är törstig och hungrig hela tiden. I veckan fick vi bullar på jobbet och jag kunde ju inte tacka nej. Det är såå gott med kanelbullar ibland.

Igår mojjsade jag till mig med en glass. En SMack som är så god. Men direkt efter fick jag mystiskt ont i tanden av ingen anledning. Antar att alla delar av min kropp utom hjärnan har fattat det där med att inte äta socker.

Det svåraste för mig är för att jag ääälskar att baka och nu får jag inte det längre eftersom Johan har noll karaktär. Tur att han inte vet om blåbärsmuffinsarna och vaniljbullarna i frysen.

Pysselkväll

Ikväll ska jag och Nahal ha pysselkväll hos mig.
Vi ska köpa hem lite thai mat och så ska hon hjälpa mig lite med inbjudningskorten. Längre fram sen ska vi julpyssla och pyssla med julkort. Sååå mysigt!!

Typiskt

Nu är jag inne på min andra omgång hicka idag. Har hickat så länge nu att det typ gör ont i halsen och magen av ansträngningen. Plus att jag hoppar till och piper så fort en kommer.

Vill att den ska gå bort. Får hoppas att någon skrämmer mig snart...

Frisk.. NU

Dumma förkylningen vägrar ge sig.
Jag har lämnat bort min älskling för att bli friskare men istället blir det bara värre. Jag har haft ont i halsen i två dagar, nu har jag ont i varenda muskel och led i kroppen. Vill vara frisk.. NU.

Som tur är ska jag iaf få en influensavaccin spruta på jobbet snart. Fast jag hatar sprutor. Hoppas man får ordentligt med bedövning annars kommer jag skrika eller gråta. Inte så skönt inför typ tjugo pers.

Segodag

Igår var en segdag.

Kom hem vid tvåtiden och jag var helt slut. Somnade på en sekund så fort jag kom i sängen. Sen vaknade jag vid nio och gick upp. Först när jag legat ett tag framför TVn som det gick upp för mig att klockan bara var åtta. Typiskt.

Låg i soffan och drack te och åt apelsinchoklad muffins medan jag väntade på sömntutan. Sen en sköndusch följt av städdag. Som vanligt har Andy nån mentalkraft som gör att han ALLTID ringer precis när jag står och skurar toaletten. Mysigt. Väldigt skumt samtal igår som gick ut på att han redan gjorde sin julklappsshopping. Frågade om min storlek i tröjor och ifrågasatte det när jag sa XS.

Sen återgick vi till soffan och låg och kollade på Änglagård. Lagade god lax och sen dags för Gossip Girl. Love it..!


Källa: http://www.gossipgirlinsider.com

Shopping!

I lördags var jag och shoppade med Johan.
Det var inte alls samma sak som att shoppa med tjejerna. Saknar det, saknar er!!

Vi började med att mötas upp på Åhléns. Då hade jag redan hunnit köpa lite böcker... sen åkte vi upp och kollade på jeans åt mig. Plockade på mig typ tio par och steg in i provrummet. Som tur var fanns en soffa utanför för Johan. Till slut kom jag ner till tre par som jag valde mellan. Men valde till slut två par Tiger jeans, ett par mörkare och ett par ljusa.

Sen åkte vi upp till herravdelningen och letade fram jeans åt Johan. Jag fick agera klädställning i provrummet. Efter att ha surat lite gick vi därifrån tomhänta. Sen vidare till Gallerian. På TopShop hittade jag en jättesöt blå klänning och ett rosa halsband. Hittade ett par jeans till Johan som han provade men inte ville ha men ändrade sig men då var de slut. Shoppade skjortor på MQ. Sprang runt hela stan och letade jeans åt surpuppan.

SOm tur va hade jag ju redan shoppat loss lite på HMs hemsida. Så nu i veckan borde mitt första paket komma. Wee!

Shoppingdagen slutade med en supergod MoccaLatte to-go och thaimat hemma. Mums.

My precious

Nu är den min!

I lördags åkte jag och mamma på nytt för att kolla. Nu fick pappa följa med in i affären också. Den var helt öde. Trodde det skulle vara fullt av kvinnor som skulle skrika när de såg en karl i butiken. Direkt när vi kom in hängde hon fram den.. min klänning. Jag satte på mig den tillsammans med slöjan, tiaran, smycken och det var perfekt. Jag är så nöjd!

Plus att det var så billigt.
Jag (läs mamma och pappa) köpte:
* En klänning
* En slöja
* En underkjol
* En tiara
* Ett halsband
* Ett armband
* En liten clutch väska
Allt detta för dryga 4 000... Så billigt. Iaf om man jämför med den andra klänningen jag gillade som kostade 14 000.

Min dröm...

Jag drömmer..
Om en kritvit strand och ett grönblått hav. Du och jag på en öde strand.
Våra fotspår är det enda som finns, och de spolas sakta bort av det lugna havet.

Vi ligger i varandras armar i en bungalow och lyssnar till det tysta brusandet av vågorna och de exotiska ljuden.

Åh vad jag vill!!!
Bara ett problem som skjuter hål i min dröm. Just det, pengar.

Längtar så

Nu ska jag göra nåt som jag vet många stör sig på men jag kan inte rå för det...

Snart är det jul!

Julen är min absolut favorithögtid. Jag har redan köpt hem en sats för att göra egna julkort. Snart får jag börja pynta. Jag ska ta ledigt minst två dagar i december för julklappsshopping. En dag med Johan och en med Nahal och kanske Heena... hint hint. =)

Äntligen.. fredag

Ikväll ska jag ha myspys på stan.

Ska möta upp Johan på Odenplan för lite fredagsmiddag. Funderar på att äta på en italiensk restaurang vi va på sist, men jag vill ju sitta ute under eldarna inte inne. Får se. Ska bli gott iaf men god mat och gott vin och bara njuta va att det är FREDAG!!!

Shopppppa

Weeehe..

Kollade på HMs hemsida på lite nya kläder. Men då va några saker slut i min storlek men inte idag. Så nu har jag beställt lite nya kläder. Det mesta kommer nästa veckan, men lite kommer inte förrän i december. Segt.

Imorgon ska jag och Johan shoppa tillsammans. Vi båda behöver bland annat köpa nya jeans. Först ska jag med mamma och fixa klänningen sen ska jag möta upp Johan i stan för mysig shopping och kanske lite shopping fika. Får se hur länge han orkar. Han är ju ingen Heena eller Cam'lil. Och det blir ju inget Java =( men det kanske går ändå.

Afternoon tea

Igår hade vi vårt första afternoon tea på jobbet.

Min chef har bestämt att vi ska ha det varje dag klockan tre. Det blev snarare klockan fem. Men mysigt, alla satt ner och småpratade lite medan vi njöt av te och bulle. Innan det var dags för att jobba lite till innan hemgång.

Det är mysigt, men jag tror inte jag skulle palla det varje dag. Men en gång i veckan, why not.

Mysig överraskning

Igår fick jag trevligt sällskap på tåget hem.
Hade jobbat över så lyckades tajma in när Nahal slutade så vi kunde åka ihop. Ska kanske ta vår traditionsenliga middag nästa vecka. Fast utan vårrullarna den här gången.

Förändring

Mina föräldrar har gett oss en tidig present.. och inte en så liten sak heller.
En ny stoooor säng.

En likadan som den vi har idag fast den här är 180 cm stor. Jag kan ligga åt alla håll utan att nå kanten på sängen. Weee
Kanske går vilse i sömnen nu, vem vet.

Jag har bestämt mig...

Kändes ganska overkligt i lördags. Vi åkte tillsammans ut till Ropsten och väntade på att klockan skulle slå 11.
Sen kom vi in, fick hjälp och så börjades det.

Jag spenderade hela förmiddagen iförd endast underkläder och hoppade i och ur klänningar på löpande band. Varje klänningen fotades flitigt av mamma. Sen åkte vi tunnelbanan till centralen och bytte till pendeltåget mot Södertälje.

Vi skyndade oss på tåget bara för att få byta tåg pga elfel. Mamma hade varit så duktig och tagit reda på i vilken ände vi skulle sitta. Men vi fick en överraskning. Tåget kom till Södertälje hamn, stannade den en stund och backade sen in i Södertälje, vilket innebar att vi helt plötsligt satt i fel ände. Skummmt.

Vi skyndade oss till köpcentret skyndade vi oss att beställa mat. Jag tog en bakpotatis med curry. Men curryn va äcklig, vill ha Javas curry! När vi va klara med maten hade vi tre minuter på oss att ta oss till butiken.

Det var en upplevelse... jag fick en påkläderska som drog åt mitt korsettliv och öppnade dörrarna till en scen. Mamma satt nedanför i en soffa och tittade på mig när jag kom ut.


Men nu har jag iaf bestämt mig. I helgen ska jag åka och prova en sista gång innan jag betalar den! Weee

Traditioner..

är mysiga.

Igår mötte jag upp Nahal efter jobbet för en traditionsenlig middag. Den är traditionsenlig för att den alltid går till på samma sätt. Jag kommer till hennes lilla affär, hjälper henne räkna kassan. Sen går vi tillsammans över gatan till Siam och sätter oss vid samma bord och beställer in tre små thairätter. Och ett glas vin.

Men igår tog vi rött vin istället för vitt. Det märktes direkt. Ögonen blev suddiga och trötta. Och nåt va fel med vårrullarna. De smakade konstigt, så vi försökte fråga om de hade nåt annat i dom men så verkade det inte. Lite besviken.

Men det är så mysigt med våra middagskvällar.
Nästa gång ska vi våga beställa nåt annat, men vad?? Så bra med tre små rätter eftersom jag älskar cashewnötterna i woken, kycklingspetten i jordnötsåsen och vårrullarna i vanliga fall.. Svårt

Bläää

Kallt kaffe är nog det äckligaste som finns.
Jag dricker alltid så långsamt så därför måste jag ha i lite mjölk för att ska kunna dricka direkt. Men sen glömmer jag lätt bort min kopp och när jag sen blir sugen igen och tar en slurk är det kallt och såå äckligt.

Enda gången kallt kaffe är gott är Isfrappe från Waynes. Så skönt och hämta en sån och sen promenera till Gamla Stan.

Mitt hjärtan gråter

Idag åker min älskling bort. Han kommer inte hem förrens på torsdag kväll.
Vet att rubriken är lite för mycket men det känns lite så. Trodde jag skulle börja gråta när vi som vanligt tog farväl på centralen. Fick bita ihop.

Kommer vara så tomt när jag kommer hem. Ingen som ligger och väntar på mig.
Ingen att laga mat till.
Ingens knä att krypa upp i.
Och ingen som boxas och flåsar på mig i sängen.

Men det finns ett plus också.
Jag ska passa på att umgås lite med Nanna. Nu kan jag ta hem henne utan att få dåligt samvete för att vi pratar eller sitter upp länge. Hade gärna haft Satc maraton men min skolåda är hos Lillan.

Jakten går vidare..

.. har inte hittat den perfekta lokalen än. Börjar bli kort om tid.
Ska kolla på en i Huddinge på lördag. Jag hoppas verkligen på den! =)

Ner i källaren

Snart ska vi åka in till Vasastan och kolla på en lokal. Det är en festvåning i en källare. Ska bli lite spännande. Sen blir det kanske middag eller iaf en drink på stan efteråt. I like lördag!

Kaniljisar

Idag har jag hyllat Kanelbullens dag.
Direkt efter frukost rörde jag ihop degen sen har jag bakat fram tills efter lunch. Det blev över fyrtio bullar... mmmm..
Gjorde två plåtar med vanliga kanelbullar, en med vanilj och en med kanilj.

Sen åt vi några med kall mjölk. Gott!

Lider med dig..

Prata precis med Heena.

Fy fan det va ju det vi diskuterade från början. F-n va lågt.Glocal Net är lågt men det här är fan så mycket lägre.
Jag är här för dig för allt. Även om det innebär att jag måste sätta klockan på fyra på natten för att ge igen lite =)

BMs to the resque

Har satt mina BMs i arbete.
Ett ganska viktigt arbete som jag inte ens själv kan besluta mig i. Jag ändrar mig från minut till minut. Och sen kommer ju nästa steg i ekvationer.. Varfrån?

Heeeeeelp!

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0