Vacation just a teardrop away

Usch tenta imorrn. Inte alls förberedd känns det som.
Har läst de flesta böckerna och så men ändå.. Har varit omotiverad, behöver ju inte med än godkänt för att få VG på kursen. Satt till lunch idag sen åkte jag, Helena och Camilla inte till stan för att skingra tankarna lite.
De shoppade medan jag köpte nödvändighetssaker plus vin till imorrn. Ser fram emot att dricka det - rödvin är gott!

Imorrn blir det tentafest på Kåren. Sista festen innan "sommarlovet"
På lördag blir det fikadejt på stan sen mysmiddag med tjejerna. Traditionsenlig avslutning på terminen. Brukar bli Ciao Ciao men nu blir det tacos eller grillat.
På söndag drar vi hem för sommaren. Kommer bli en full bil. Tur att jag kör för då slipper jag ha väskor i knät som dom andra måste ha.. It's good to be me. Tror Cam kommer få det skönast med typ tre väskor i knät.

Snart får jag träffa Karro.
Längtar, ska bli spännande att se hennes tatuering också.

Snart....

På torsdag den 31 kl 13 kommer Karro hem!! =)
Längtar såååå. Hon har bara varit borta halva tiden nu, men kommer vara hemma typ två veckor.
Ska hinna leka med henne innan hon åker tillbaka till Island. Saknar henne!
Min lilla fårbarnmorska o cowgirl ;)

Premature ageing here I come

Gjorde vuxentestet nu.
Oops säger jag bara..

Namn: Joanne
Datum: 2007-05-27
Ålder: 22
Vuxenpoäng: 18.6
Uppskattad ålder : 34

Din ålder borde vara 34.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse
Ojdå ditt test visar att du borde tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske är dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? Eller varför inte beställa en resa till Kos.

Fick dessutom 63 % bättre än populationen i IQ testet.
105 hehe! Utan att direkt bry mig om frågorna.
Yeeah

Underbara vänner, visst finns dom!

Precis haft en myskväll med tjejerna. Passade på att fira mig.. lite sent ja vet men tentan förstör allt.
Jag stod o slavade framför spisen o lagade tre rätters middag bestående av Sallad, Kinagryta och Citron o marräng paj. Mumsigt! Som tur va kom Cam tidigare än dom andra och kunde avlasta mig å gjorde salladen.

Det va mysigt, en massa tjejsnack och sen en omgång med den Förtrollade Labyrinten. Inte så logisk så sent.. Men men.. jag och Cam kom sist. Typiskt eftersom vi va dom enda som spelade i par.

Fick sminkrådgivning från Make Up store. Såg att det även stod Brudmake... Och dom prata om en tjej som va inne o gjorde en då dom köpte det.
(Nu har min mamma ramlat av stolen..) Hehe.. kan ju vara lugn ett tag till.

Tack för presenten o kortet!
Tack mina underbara väninnor..
Ni är mina änglar utan vingar. Vicky, Cam, Anka och Helena.

I am the winner.. of the world

Kanske ska passa på att säga att jag klarade Vår Ruset.
Jag o Anka sprang tillsammans hela vägen, men betoning på sprang.
Kom i mål på 36,06 fem kilometer senare.

Vi hittade inte Maria som skulle va med oss. Typiskt att hennes mobil valde att sluta fungera just nu.
Helenas mamma offrade sig till och med att gå fram och be Peter Siepen att ropa efter henne i mikrofonen.
Han ja.. usch. Finns det en sliskigare människa.
Vi trodde vi hamnade längst bak i första gruppen men var tydligen i andra. Så helt plötsligt slutade klungan röra på sig och precis till höger om mig var mixerbåset med Peter Siepen i med mikrofonen i högsta hugg. Han hade intervjuat folk innan så jag vände mig bort och gick ett steg mot klungan. Ville INTE prata med honom.
Folk va som galna o tog foton på honom.. Snälla inte ens en ordentlig kändis!



Igår stängde vi ner Bryggan för säsongen.
Sålde bra i fredags trots allt nytt skit. Ölen togslut vid nio och all cider o typ all sprit var slut sen.
Lyckad kväll.
Igår städade vi ur allt. Jag tog mig an skåpen o glasen. Killarna tog sanden och tjejerna köket. Men till slut kom Martin in och tog hand om de andra skåpen. Typ fyra timmar senare var allt äntligen klart och det var lite tungt att lämna ändå. Kommer att sakna gänget såå mycket. Blir inte samma sak utan Klubbet och alla roliga fester.
Några åkte och spelade mini-golf sen. Hade velat åka med men gick hem istället och kolla på Gothica och åt Daimglass med Vickan och Annika.

Jag är Lotta,,,

Jag är sur, tvär och envis som en get,
men det gör inget för innerst inne är jag en härlig liten person full av liv.

Jag är Lotta.. på Bråkmakargatan.

image143

Tja, beskrivningen stämmer ju verkligen in.. Typiskt nog.

Summer.. oh yes I can see it now

Igår fick jag för mig att baka jordgubbstårta med det ville sig inte. Tybble ville inte ge mig några jordgubbar så det fick bli gräddtårta med vindruvor istället. Mkt mumsigt ja.
Tog med den till Helena sen och kollade på sista avsnittet av OC med tjejerna. Det var inte alls bra. Men skönt att det är slut. Hoppas att det börjar något annat roligt nu! Inte what about Brian.. usch fattar inte att ni fastande för det.

Imorgon är det Vårruset. Är verkligen inte på humör för det. Känner mig inte det minsta sugen att springa fem kilometer i regn eller ens springa fem kilometer. Kommer att döööö! Och det är inte en överdrift.
Har bara klarat att springa fem kilometer en gång.

image142

bla bla bla

Usch. börjar få tentaångest. Eller snarare ångest för att jag inte kommit längre i mitt pluggande.
Ångest för att jag inte vill ha en omtenta, har inte tid med en omtenta tillsammans med statistik och heltidsjobb hela sommaren.
Och där är nåt annat ångestframkallande, CSN är inte snälla mot lilla mig. Här går man och tänker att jag ska vara duktig och faktisikt plugga i sommar till skillnad från alla andra. MEN då ska dom ha en massa jobbiga begränsningar. Jag måste klara statistiken och FEK C innan nyår annars blir det svårt med CSN i vår. Och de sänker fribeloppet för hösten. Jag tror redan att jag kommer komma upp i max och bli av med mitt välbehövliga bidrag. Kan man inte bara få sina sex tusen, och få ha sitt lilla (med betoning på lilla) bidrag kvar ändå?!

Jobbandet går bra. Fick en smärre chock bara sist när jag fick reda på att jag skulle jobba två dagar i rad. Var inte beredd på det. Fick gå upp fem båda dagarna och va helt slut sen. Somnade när jag kom hem och vi ville gå o lägga oss kl åtta. Det var fortfarande ljust ute och precis när vi skulle dra ner gick såklart mina vänner förbi så kunde inte dra ner då. Hängde ut genom fönstret o pratade. Sen fick jag sova. Som en riktig pensionär!

I lördags var tanken att det skulle bli grillfest vilket som hela alltet kändes fel för den ska inte vara planerad. Men det regnade och blåste och va allmänt grått så vi ställde in. Såklart blev det då soligt men blåsigt sen ändå.
Slutade med en pubkväll med Anka o Cam på Pitchers och sen en snabbvisit på Anders fest med Anka. Men vi hade inte råd att gå ut så det blev bussen hem till sängen istället.
Under dagen hade jag passa´t på att lyxa till mig, öppnade en flaska mousserande som jag smuttade på hela dagen. Mumsigt. Sen lite entrecôte med beasås och italiensk salladsdressing. Mumsadelic!

Messy me tarr

För mig finns inte längre regn ty du är mitt skydd
För mig finns inte längre smärta ty du är min tröst
För mig finns inte längre kyla ty du är min värme

Gul som en... maskros?!

I onsdags åkte jag hem för att sedan jobba min första dag på Forex på torsdagen.
Det var spännande, kom dit och hälsade på alla varav jag kommer ihåg namnen på typ hälften. Under hela dagen kom det in typ tio personer.. Fick sitta och skriva avtal, läsa avtal och handböcker hela dagen. Kändes som en dag i bibblan, den enda skillnaden är att jag fick betalt för det!
På kvällen kom Johan hem till mig och sov över. Han var så lagom glad när min klocka ringde klockan FEM på morgonen. Jobbigt värre, skulle vara på centralen 06,30. Då fick jag sitta bakom min fadder och kolla när hon jobbade och hon berättade en massa om rutinerna och lät mig läsa och träna en massa. Hon är underbar och ursnäll! Alla som jobbar där har varit jätte gulliga hittills och trevliga. Verkar som alla skämtar med alla och har en bra stämning.
image140


i fredags blev jag ett år äldre! Weee.. inte för att jag känner någon större skillnad. Kommer ändå inte in på Björnis.
Åt frukost med mamma men hon glömde till och med att gratta mig, hon var alldeles för upptagen med att stressa på mig. Hade ju gooott om tid. Hon fick mig att glömma mobilen.. så jag missade alla mina underbara Grattis-sms. TACK ALLA!!

Fick en söt klänning av Johan, ty en tunika klänning i brunt. Han hittade den själv och i rätt storlek. Var lite trång i armarna men ursöt. Och så fick jag Nemi-tidningar. Trodde han tagit hjälp av Nanna eftersom hon jobbar i SF-bokhandeln.. Men nej. Sorry babe.

På kvällen åkte jag in och mötte Johan i stan så åt vi en snabb middag i Kungshallen. Gott med cajun! =)
Sen hade vi en helkväll i biomörkret. Först såg vi Hot Fuzz och sen Blades of Glory. Båda var roliga men spårade ut liite i slutet. Men helt klart sevärda.
image141
På lördagen åkte vi en snabbis till Kungshamra sedan började vi laga middag. Hade Ylva och Erik på middag och kollade på hockeyn och schlagern. Båda var ju helt katastrofala! Och nu hatar jag Ukraina låten ännu mer för jag har haft den på hjärnan hela dagen. Och det är inte ens en låt! Aluminium teletubbies som Helena kallar dom.

Idag var det skola igen. Först föreläsning sen satt jag och Cam kvar och pluggade. Var riktigt duktig! *stolt*
Sen fika på Java med tjejerna. Länge sen. Så roligt!

Here's a sign for you

Snart är det sommar.. om bara typ fyra veckor har vi haft den sista tentan å det är dags att flytta hem till Sthlm. Ska bli kul, Karro kommer hem en  snabbvisit från Island.. Kunna umgås med Fii o Orky o alla..
Men kommer sakna alla här. Bara Helena blir kvar i Öret så det får bli lite påhälsning ibland.
Och alla SKA komma upp till mig en helg så vi kan träffas och så..

Får se om det blir en ny road trip eller vad..
Var så roligt sist. Helena gjorde en Jossan.
Alla konstiga tyskar.. Alla som stirrade på oss.. Konstiga åskan.. Och såklart alla roliga skyltar.
Vem kommer kunna glömma:
image137
Inte alls förvirrande...

Måste göra om den resan nån gång, och sen blir det en sista minuten i höst när ändå dom där andra drar iväg till Staterna. Anka, jag o Hedwelena. 
 image139 

Nu ska jag återgå till min roliga avtalstolkning. Om bara alla telefonförsäljare kan sluta ringa mig.
Kom på varför jag aldrig pluggar hemma längre. Låt mig vara!!

Mumsadelic

Ville bara säga jummyyyyy
image136
Ínte långt kvar nu.. weee.
Nanna vad sägs om 22/5 23.59? =P

Jag och mitt husband

I fredags firade jag och mitt husband 1 år.
Mysig, romantisk middag blev det. Jag tog bussen ner och väntade på perrongen när han kom av tåget.
Sen gick vi tillsammans upp till Wobbler.
Åt riktigt god mat.
Förrätt: vitlökbröd (såklart) med färskost
Huvudrätt: Lammrostbiff med rosmarins o timjan kryddad potatis o kikärtor
Efterrätt: Frusen blåbärscheesecake.
Och ett super gott rött vin. I love röd vin! Det bästa vinet. =)
Sen fick jag ett jättefint silverhalsband.
kul för mig att få presenter två veckor i rad!

På lördagen var det bullbak o tvätt på förmiddan.
Sen skulle vi gått på bio och ville se Hot Fuzz men den gick bara tidigt. Så det skulle bli klassiker kväll, var så sugen på Audrey Hepburn maraton med Sabrina och Breakfast at Tiffany's. Men den enda klassikern som fanns var Mandomsprovet så det fick bli den och Old School. Hyrde The Producers också men det får bli en annan gång.
Nästa helg ska det bli Hot Fuzz och Blades of Glory, dvs helkväll i biomörkret. Blir en upprepning av Chicago i London. Vi köpte med oss kycklingklubbor och åt i salongen. Mums!



På torsdag ska jag till Forex för första gången. Lite nervöst.
Hoppas jag passar i påskgult.. Får fixa brännan lite så kanske det blir bättre.
Försökte vara duktig och plugga i fredags och var inte beredd på plugg ute. Det slutade med ett fint V på bröstet, halvbränd panna o näsa och överarmar.. Tja jag var ju varm iaf!



image135

Hedwelena.. Du kommer väl ihåg vart vi hittade den. =)

Yes I know.. I am the luckiest

Bara två dagar kvar...
Årsdagen närmar sig. Och vilket underbart år det har varit.

Jag har fått en sambo, en själsfrände och en fånig vän.
Jag har fått åka till Göteborg för första gången.. Bo på underbart hotell och gå på Lisebergs julmarknad.
Jag har fått träffa hans urgulliga föräldrar och varit i Hultsfred.. och pratat med främlingar på tandläkarmottagningar i Högsby och shoppat i Kalmar.
Jag har fått en som erbjuder sig att diska
Jag har fått någon att dela resten av mitt liv med



Finns ingen som min älskling!
Jag ♥ Johan

Lyckad fest..

Nu har mina gäster åkt hem.. ensam igen.
Har vart kul i helgen, mkt gott att äta och roligt prat. Lite skvaller också SÅKLART!
Annika gjorde en jossan fast lite mer utsvävad ; )

I lördags kom Nahal o Sara. Vi hämtade dom vid tåget jag o Anka sen gick vi alla fyra på stan och
en fika/lunch på BaraVara. Mysigt och gott. Köpte en söt turkos top på HM som jag hade på mig i söndags under alla lager av kläder.
Sen hem och beställde pizza från Tre kronor och dålif film på Tv. Pizzan kom en timme senare och han va sjukt dryg och jobbig. Aldrig mer därifrån! Sen blev det lite spel och kort.. och sen McLeods såklart. Johan kom hemrullandes vid ettiden och gick direkt in och däckade i sängen..

Söndag vart det sovmorgon istället för promenad i skogen.. sen grillmiddag hos Josse på Tärnvägen. Världens holabalo där borta.. uppvärmd pool, Dj, hamburgare och typ allt folk på campus! Grymt kul och alla va där verkligen!

Måndag kom Malin.. hämtade henne på stationen. Annika, sara o Nahal väntade i lägenheten.
Körde en Nintendo turnering, sen lite varma mackor och till slut tacos ute med dom andra. Satt och pratade och åt tills det började bli för kallt. Då packa vi ihop och tog en vända till Kärlekslandet och området. Mycket folk i kärlekslandet och fanns Dj där också. Kan inte ha gått bra för festivalområdet.. Hade tydligen gratis inträde tills kvart över nio.

Nu ska jag plocka lite och en blir det plugg tills redovisningen imorrn.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0