Min bal på slottet

Igår var en underbar kväll.. Det var modevisning på Operan!

Först mingel med champagne med alla tjejerna, sedan in och titta på den underbara showen. Det bjöds på balett och opera innan själva modevisningen.

Modevisningen var väldigt fin, inte optimalt stylad men bra. Men det bästa kom på slutet. Några desingers hade blivit tillfrågade att göra couture klänningar. Och de var underbara. Showen avslutade med Lars Wahlins couture klänning och den var ett rent mästerverk. Så vacker!

Efter visningen var det mer champage och sen en tripp till Sture Hof för en efter drink.

Längtar till söndag

På söndag är första visningen!
Åh så kul det här ska bli! Loving it!!!


Nu ska jag åka och mysa hemma hos Karro.

Vi ska flytta!



Vi ska flytta!!! =)

Orättvist

Det är orättvist.

Vill inte släppa taget. Inte än. Det finns så mycket kvar att ge!

Så bra

I fredags åkte vi ut till landet för årets kräftskiva.

Fredagen blev sen och händelserik haha. Killarna satte i system att supa Anders under bordet och de lyckades ganska bra. Runt tolvtiden ramlade han in i sängen och somna. Strax efter försvann Ted in i sängen. Han var rolig han, hans mobil ringde då sa han åt Tommy att svara. Hmm, hur tänkte vi där.
 
På lördagen blev riktigt bra väder så vi åkte ut till badön och låg där och solade i flera timmar. Sen var den en lite slagen kräftskiva. Alla var lite trötta sen fredagen. Vi hade väldigt roligt åt lilla Teddan som sa att han åt allt på kräftan men lämnade alla klor. Som Natalie skällde ut honom för och åt upp dom. Direkt efter middagen däckade han på Joannas axel.

Jag tror att Andreas har sett liite för mycket på japansk TV-show. Han skulle leda Så ska det låta men var mer japansk än Peter Harrysson. Riktigt roligt. Han hoppade runt och dansade som en tok.

Lyckligaste dagen

Lite bilder från vårt underbara bröllop.











All we need is love

I helgen gifter sig Caro och Erik.
De är världens gulligaste par. När vi hade överraskningsmiddagen för dem började de båda gråta när de såg oss och varandra sen grät de vid varje tal. Inte konstigt, det var väldigt fina tal.

Hade så gärna velat se henne i sin vackra klänning. Har varit så skönt att ha en kompis som också är mitt uppe i planerandet och kunna bolla idéer med. Även om hennes bröllop är lite udda från mitt, de ska ha ett dubbelbröllop med hans syster i Jämtland. De skickade ett så gulligt kort till oss innan vårt bröllop så nu måste jag hitta något som är minst lika bra. Sen blir det en massa goss när hon kommer tillbaka hem. Ska kolla på varandras bilder och bara njuta av married life!

Kan inte fatta det ibland men varje gång jag ser på min make fylls jag av en sån glädje att han är min nu och förevigt. Finns inget bättre än att somna i hans armar. Sen när jag vaknar mitt i natten kryper jag nära eller ger en liten puff så kommer en arm och håller om mig igen. Kärlek, det är vad mitt hjärta är fyllt av. Allt som behövs nu är en liten Gos för att vår familj ska bli komplett.

Middagsdejt

Imorgon ska jag träffa Karrosen. Ska bli kul.

Hoppas vi kan ses oftare nu. Vi har den typen av förhållande att vi bestämmer att vi ska höras en dag sen när den dagen kommer är det ingen av oss som har tid att ringa. Och så rinner allt ut i sanden. Men nu bestämde vi igår att vi ska äta middag hemma hos mig imorgon. Ska nog bjuda på lite god GI mat.

Tänkte passa på att visa henne lägenheten medan Johan är ute och springer efter en boll i parken med bror.

Vill ha nuuu..

Jag vill hämta alla fina presenter som vi fick. Vill ha allt nu.
Vet bara inte vart jag ska ha allt. Behöver en till lägenhet för att förvara allt i.

Har hämtat GPS:en redan och provat den på vägen ner till F-fors. Den gick superbra och visade alla fartkameror. Perfa!

Johan har lekt med sin present hela semestern. Kanske jag kunnat gissa. Han fick ett PSP i present av mig och i utbyte fick jag ett jättefint safirhalsband med en diamant. My baby's got taste!

Lyckligt gift

Jag kan inte säga annat än att jag är den lyckligaste i världen just nu.

Den 25 juli gifte jag mig med min älskling, min själsfrände.

Dagen började lite stressigt. Nanna och Helena sov med mig i villan och vi låg och pratade till typ två. Sen lite nervös sömn och upp vid halv nio. Fick äta snabb frukost sen kom Sandra och skulle fixa mitt hår. Sen kom Petra och skulle ta foton på förberedelserna. Några snabba foton till innan Petra åkte till kyrkan för att fota mera.

Vi trängde in oss i bilen och jag fick en handduk att gömma mig bakom. Problemet var bara att ställningen under klänningen stod rakt upp i bilen så när jag gömde ansiktet visade jag hela härligheten ut genom framrutan. Fick bli en liten kompromiss.

Min älskling stod och väntade på trappan med Martin och Ted. Han såg så glad ut när han såg mig komma runt hörnet att han börjat gråta lite. När klockorna började ringa kom nervositeten. Stod därframme och skakade buketten var helt säker på att hela min klänning skakade. Men det gjorde den inte. Hela tiden höll Johan min hand och tittade rakt in i mina ögon. Kunde inte låta bli att le världens största leende. På vägen ut spelades Änglagård och då kom ett ännu större leende. Haha.

Efter ceremonin stod vi utanför och tog foton och hade ett stort kramkalas innan det var dags för alla att gå på bussen medan vi åkte till Marabouparken för att ta foton med Petra. Vi hämtades sen av vår vita cab som körde oss ut till festen där alla väntade på oss. Mera kramkalas.

Stället vi hyrde, Sundby Gård, var det mest fantastiska. Det ligger precis vid en insjö och har stora panorama fönster ut mot vattnet. Maten var fanatastisk eller ja allt var det. En oförglömlig kväll. Var så kul att festa lite med Cam och Helena igen som på gamla goda tiden. Och så kul att blanda alla vänner med varandra och med släkten.

På natten åkte vi taxi in till Elite och sov i vår underfina svit. Fick frukost på sängen och sen skynda hem till villan. Stackars pappa hade åkt till sjukhus så det blev att åka hem och hjälpa Johans föräldrar med brunchen och se glad ut. Men det blev kul det med. Även om det var slagna människor där, många som var bakis. Bra med bakismat då haha. Efter den åkte vi tillbaka till hotellet, jag tog ett jacuzzibad medan Johan sov en stund. Sen trerättersmiddag och champagne. Mys pys.

Ska lägga upp bilder sen.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0