sthlms helg

kom upp till sthlm igår.. efter en lååång resa. Lyssnade på Billboard musik efter att ha blivit inspirerad av Johannas blandning. Åkte hem till mina föräldrar först och lämnade av Rosie. Sen skulle jag sova nån timma tänke jag men det slutade med att mamma satt på sängkanten och höll mig vaken istället..
Till slut kom äntligen Johan hem så jag kunde åka till lägenheten och förbereda inför kvällen.

Vi åkte till Sumpan och åt på en god tapas restaurang. Jag körde vilket jag fick höra är en av de två accepterade anledningarna till att vara nykter. Den andra var tydligen gravid.. Men jag tror att det va bra att jag var nykter, vi åkte sen hem till Ted o Anki och spelade Master of the movies.. Som TP fast med film. Väldigt kul men vi låg under helt men kom igen och vann till slut, mycket tack vare mina kunskaper om Bond. George som Bond och John Cleese som R. Jaja.. nöjd åkte jag hem och stupade i säng. Hann tydligen somna på köksbänken först. Ooops =)

På morgonen gick vi till "centrum" och köpte god frukost och semlor på kondiset. Mums mums.. Sen har det varit Heroes maraton och god mat. Gjorde Jamies salsa som blev suuuper god.

Såååå sjukt trött...

igår va jag vaken i 20 timmar. Och körde hem sådär vid tolvsnåret.
Vid tre kom vi fram till ett isigt och halt Örebro. Sen kunde jag såklart inte somna och sova mina futtiga fem timmar. Kommer stupa idag!!

Hade en rolig dag igår iaf. Hade en kul bilresa upp, jag och Johanna rockade loss till Queen. Fick lära Jocke om Bohemian raphsody. Sen mingelskola och REA på Börsen. På väg till Sthlm blev vi stoppade för rutinkontroll och Martin som körde fick blåsa för första gången. Johanna försökte fota den söta polisen. På vägen tillbaka fick Martin mig att köra av fel. Tack kompis!

Nu är det snart skola, sen sätta sig i bilen igen och köra tillbaka till stockholm. Logiskt, nope.

Tillbaka i verkligheten

Efter träningen igår (som nästan tog livet av mig och min trötta hjärna) samlades alla tjejerna plus sofia på Bryggan för middag. Mysigt, vart lite minnens snack och sen en lång stund i Heenas portuppgång och några konstiga samtal. Hahah kunde ha varit fylle men vi var tyvärr spiknyktra.
Jag lyckades med några Jossor, fast muntliga.
Kvällens citat: "Jag ser inte folk, folk ser mig "
Jag skulle förklara för Anka att jag inte kände igen några nollor och även om jag gjorde det ser jag aldrig folk eftersom jag inte väntar mig att se dom.

I helgen blir det Sthlm! Kommer va konstigt att bo i Jorges lägenhet.. Har bara varit där två gånger och nu ska ja sova i någon annans säng. Skum känsla..

Gillar verkligen min nya kurs. Helt nytt sätt att tänka sitter hela timmarna och funderar och tänker.. Inte alltid rätt ska kanske tilläggas. Men idag gick vi igenom den ekonomiska historien från industrialismen till oljekrisen.
Nä nu ska här pluggas lite till. Kom av mig lite i VG-ruset.

Weee..

... vi fick VG på uppsatsen!!
Välförtjänt tycker jag, nu ska den bara tryckas upp!

Dags för nya tag

Idag var det första dagen på nya kursen, marknadsföring C Kändes väääldigt annorlunda. Dels eftersom det bara är typ 30 pers som läser den varav ja känner igen dom allra flesta. Märks att man pluggat ett tag nu.. Läraren började direkt försöka lära sig namnen och sen dags med övningar direkt. Kändes lite trivialt men det funkade.
Kommer bli mycket att göra på kursen, massa inlämningar och en hemtenta. Länge sen, har inte skrivit en hemtenta sedan kriminologin. Det härliga är ju att den ligger över påsken. Lina märkte det först och sa Glad Påsk. Så jippie.. ledighet!

Istället så är informatiken suuuper trivial. Kollade på det som kommit ut. Det är ett dokument om Word. Hur man startar och skriver Word. Hur man använder utforskaren och en introduktion till Power Point. Kommer krevera av den här bara för att den är ganska omotiverande. En av böckerna heter att Arbeta med Excel 2000. Hmm bara kunnat det sen typ 9:an. Men men.. skönt iaf med en lite enkel kurs vid sidan om.

Nu ska jag börja läsa mina böcker och ladda för kick-offen på torsdag.
Fredrik och Emma va så mystiska med vart vi skulle sen på kvällen så kommer ju behöva ha med mig femton ombyten. Kostymbyxor o skjorta på dagen, jeans och nåt annat på kvällen..

Haha.. vaddå panik

En ung mamma och hennes dotter ~4 står och väntar på Alingsåspendeln.

Dotter: Mamma, vad är sex?
Mamma: Det är en siffra.
Dotter: Nej men inte så.
Mamma: Men hur menar du då?
Dotter: Men åååh, hur gör man sex?
Mamman börjar bli lite orolig nu.
Mamma: Sex är en siffra!
Dotter: Men mamma! Du fattar inte. Inte sån sex. Fem är ju såhär (hon håller upp ena handen med fingrarna spretandes). Hur gör man sex då?
Mamman andas ut och förklarar att man använder ett finger från andra handen också.

Haha.. vaddå panik

tjejkväll med undantag

igår hade vi en myskväll uppe hos annika. jag o Johan började kvällen med att frossa. En massa massa mat ala GG. Allt som saknades var en klassiker som Willy Wonka och efterrätt.
Sen upp till Annika och kolla på Illusionisten med Heena. Försökte göra Heena förvånad när Johan svarade i porttelefonen uppe hos Anka men hon reagerade inte..

Kommer sakna att kunna springa i trapphuset i bara tofflorna, sån tur kommer man aldrig ha igen. Att ens vänner bor i samma trappuppgång bara några ynka trappsteg ifrån. Nu får ja ju vara glad om vi hamnar i samma stadsdel eller stad. Kommer sakna Muttrarna!

Nu väntar ja bara på att bli sjuk, enligt Annika blir man det efter att uppsatsen är klar och pressen släpper. Får väl se. Men först mer träning.. blir tre pass i veckan med. Step styrka, push and lift och aerobic challenge. Sommar 2008 here i come..!

Yummy in my tummy

Mysigt igår, åt pizza med Sofia, Heena och Anka. Sen satt vi och snacka och kolla i gamla skolkataloger tills tolvslaget. Tjejkväll!

Idag va jag Heena och Sofia och tränade Aerobic challenge. Instruktören va tio minuter sen och va typ stressad under hela passet. Min koordination var inte på topp, det var lika mycket hjärngympa som träning. Men det va kul och va sjukt slut. Förhoppningsvis lyckades jag träna bort min träningsvärk från i tisdags. Nu är det lugnt fram tills måndag.

I helgen kommer Cam'lil. Mys pys. Har inte sett henne sen USA. Ska bli kul!!
Känner mig (inte) duktig, bakade choc choc-chip hazelnut cookies. Dom vart goda, frasiga och chokladiga.
That's the way the cookie crumbles.

Myspys

Opponering på gång.. tror det går bra men det är svårt. Panik,, mycket på spel på det vi hittar och säger.

Nu ska jag och Anka hem till Heena, Sofia kommer idag så det blir middag och tjejsnack. Litet pyjamasparty ala Örebro. Majs majs!

lugn helg..

I fredags var det Smek fest.. Alla samlades hemma hos Eeva i ekonomikorridoren på Tärnvägen 28. Johanna "hjälpte" till att blanda bålen. Den var god.. ehhh.. Innehöll en liter vodka och en flaska vin delat på två skålar och med så mycket (läs lite) soda som fick plats. Drog igång hårt med dricka lek i form av cirkeln sen gick det över i singstar. Stackars Jocke fick dricka cupen innehållande bål och öl.. Kvällen avslutades på kåren..

Idag har det blivit en snabbis på stan, slalom och skidskytte jaktstart. Pärsson åkte riktigt illa men men inte hennes gren. Och Ako bommade för mycket, typiskt. Helena gick bra.. fram tills första skjutningen sen rasade hon. Tråkigt, kollade lite på störtloppet men ingen rår ju på Miller. Nu skajag heja på Ferry men håller tyst på Björndalen.

Vart är allt skvaller?

2008

Tillbaka i Örebro efter jullovet nu. Allt verkar som det brukar förutom att portdörren inte längre är öppen under förmiddagarna bara för att det bodde en uteliggare i porten förut. Jobbiga människa!

Har umgåtts med mina två tjejer Heena och Anka nu. Åt middag på Pacos i måndags, sen spelkväll med kladdis igår hos Heena. Jag vann TP, så stolt. Körde utan spelplan och samlade frågekort bara. Jag fick ihop 15 kort (vann redan efter att vara först till sex) Anka klagade lite över att jag fick enkla frågor som vem man förknippar med Baby one more time och vad huvudrollsinnehavaren heter i Fången i Azkaban. Men fick lite svårare också faktiskt.
Väntar bara på att jag också ska bli magsjuk, Heena hade legat och spytt hela natten. Kan ju hoppas att jag slipper, så kul är det inte med sån typ av hårdbantning.

Idag har jag varit lite produktiv, kollat runt efter jobb. Det jobbiga är att jag vill ju ha ett jobb tills dess att jag är klar men de flesta intressanta är det tillträde omgående på. Jag hatar och ratar annonser som det står Ange löneanspråk på. Har inte den blekaste om vad jag ska skriva där. Ehhmm minst 15000.. Vill säga typ 25 men då kan man ju verka helt omedgörlig eller nåt och vill inte säga nåt litet och verka vara Bambi McBimbo.
Har också rensat ur duschavloppet igen.. ska se om det hjälpte annars fick jag låna kaustiksoda av Heena som jag ska använda. Ska testa duschen först. Det positiva är ju att min lägenhet just nu stinker avlopp. Mums.

Prickar av min att göra lista just nu. Kvar är diska och städa. mmm sparade det roliga till sist. Sen ska jag laga mat. Hittade en burk med hela skalade tomater igår på Ica så ska bli lasagne som jag ska ha till matlådor. Fick precis en till sak till listan rensa ur frysen. Den är proppad med matlådor som jag inte vill ha. Är väääldigt petig med min mat, Heena och resten är alltid på mig vid luncherna och påpekar att jag inte äter. Jag äter, men bara om det är gott. Gjorde t ex en wok/gryta igår med ananaschutney och korriander med fläskfilé. Men det vart sjuukt stark så jag gjorde iordning en matlåda till Johan som han kan värma när han kommer på fredagkväll.


Imorrn är det fest med SMEK gruppen.. igen. Fast den här gången är det kavaj och klänning tema. Bra tillfälle att använda den nya! Sen ska det bli kåren men går nog inte med ut dit. Ska nog hem och kolla till att Rosie och Johan kommer överens.


Kom på en rolig sak förut när dom tjatade om 08 på radion på vägen hit. Nu är det 2008 och jag kommer bli en 08:a igen. Haha jag har såå dålig humor.

Nytt år..!

Firade nyårsafton hos en gammal korrare till Johan i Solna. Började med fördrink och ombyte hos Ylvas moster som bekvämt nog bodde på andra sidan gatan från festen.
Va 90-tals tema på festen,. Jag gick i ett par höga avklippta Gul och Blå jeans och ett ribbat svart linne med leggings. Vart lite Melrose Place. Hehe.. den gamla dängan. Va en kul fest, fick vin spillt över mig och ett ragg.. Haha. Ring mig, asså om du vill ring mig.. Mmm sure. Memoriserade ditt nummer verkligen.

Sen vart det bakispizza till middag följt av shoppingtur idag med fika och sen Heroes maraton. Säsong 2 är bra, spännande..

Stoooora nyheter! På söndag ska jag på en visning av den mest uuuunderbara lägenheten i Solna. Översta våningen, stor och nyrenoverad. Me loooove. Och billig. Håll tummarna

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0