Mio min Bale

Gjorde en rolig upptäckt idag.
Det kan bara vara jag som är lite seg i kopplingarna eller bara inte kollade så noga när det begav sig.
Satt och lajjade runt på aftonbladet imorse när jag pratade med älsklingen och hittade att Christian Bale och Christopher Lee var med i Mio min Mio. Och en massa svenskar som fick dubba sig själva till svenska. Så sjukt roligt.. Varför?! 

Likt??

Påminner lite om Beckfilmerna där en tysk dubbas till svenska.. Vet inte om jag tror att en person kan göra tittarsuccé. Tvivlar lite på att det är just på grund av honom som Beck va så populärt i Tyskland.

Bicacle

Borde åka till Cykelringen idag (enligt Andy) och kolla ut en cykel. Men de öppnar inte förren kl nio på kvällen. Vet inte om jag orkar ta mig till Sumpan då bara för det. Inte själv. Kanske väntar tills nästa månad när jag kan dra med mig J också. Måste ju ändå vara snäll och glad när jag träffar Mange och är nog det mer om jag har någon med mig som håller mig vaken och på bra humör. Framförallt som kör.

Vill ha en ny cykel så jag kan cykla till typ Sumpan istället för att behöva passa tågtider. Men det är dyyyrt. Även med halv priset kostar en ju flera tusen. Kommer krävas mkt flörtande känns det som.

What to do...

Vet inte vad jag ska göra på min enda semestervecka nästa vecka,,
Blir det dåligt väder ska vi stanna inne och måla om lägenheten. Om det är soligt blir det att åka till landet eller till Blekinge. Men jag vet inte vart vi ska åka. Svårt att välja. Ser inte fram emot en bilresa i sex timmar men har heller aldrig varit där och det ska vara underbart vackert. Svårt val.

Otursdag

I söndags när jag kom hem ville jag bara krypa ner under täcket och låta kvällen försvinna. Började med att jag skulle öppna fönstret i sovrummet som kärvade lite. Vilket resulterade i att en kruka föll omkull och spred jord över hela golvet. Så efter att ha gett upp med disktrasan skulle jag hämta dammsugarn. Så ville inte slangen lossna från ställningen så istället lossnade ställningen från väggen. Efter att städandet va klart fick jag snällt ta fram en skruvmejsel och fixa hyllan, plantera om blomman och sen inta soffan..

Poolliv

Helgen har varit underbar.
Jag passade på att ta mig ut till landet och spendera lite tid i solen och med familjen. Fick träffa Andreas en stund. På lördagen va han och pappa ute och spelade golf medan jag och mamma färgade ögonfransarna och fixade lite hemma. Sen mötte vi upp dom på brädgården och försökte hitta brädor till mina hyllor. Men dom ska leta vidare men nu vet jag ungefär hur det ska bli. Tack Andy. När vi kommit hem passade jag på att tvätta bilen innan jag tog mig ett välförtjänt dopp i poolen. Ville inte gå upp sen. Låg och pressade en cm under vattenytan, perfekt.

På söndagen skulle vi leta brädor igen och åkte till Norrtälje men allt va stängt utom en Vero Moda outlet som vi stannade på. Hade bara M i alla kläder men hittade en grå halsduk och en liten grå flätad väska. Nöjd! Sen va det tillbaks i poolen och en stund i solen innan det va dags att åka hem.

Nu är jag helt rödprickig på hela benen pga en massa envisa bromsar som skulle bita mig. Lyckades också bli biten av en fästing och lite mygg. Mina ben kliiiiiiar.

PH = IG?

Lena PH land är tydligen inte så populärt.
Så kul att tomter i Vetlanda reas ut för en krona. Säger ju en hel del om platsen som sådan.
Woppee jag flyttar.. direkt.

Why so serious

Gårkvällen avslutades på Victoria och Batman filmen.
Nanna har svårt att greppa att hon inte fick biorabatt där och jämförde därför bion med en prostituerad adelsdam som kräver att hennes kunder ska kalla henne ers nåd. Haha..

Filmen va jättebra. Heelt underbar.
Jag hade förväntningar och de infriades. Jag var mest glad för att jag inte grät över Heath. Det var han som höll upp hela filmen. Maggie Gyllenhaal försökte göra sin roll bra men det var inte lätt när dom förstört den från förra filmen. Morgan Freeman är så sjukt rolig i sina kommentarer, han får det att låta så äkta och sarkastiskt. Det är en film som måste ses!
Allt som Heath gjorde i filmen va så utstuderat och bra. Alla repliker lät så bra och han var inte galen galen som Jack. Mer psykotisk som han ska vara. Han obsessive slickande va en så bra prick över i:et.

Efter filmen fick vi springa till Södra för att hinna med tåget. Väl på fortsatte diskussionen om vad som kan tänkas hända i en tredje film. Som sedan ledde in på SpongeBob Squarepants. Nannas kompis Balsam är helt galen i den lilla svampen. Hon försvarade honom och försökte förklara det bra med den. Men nej jag tror inte att jag någonsin kommer att fastna för den. Kanske blir som Nanna och drömmer mardrömmar om Spongebob i duschen.

Snuskhummer

Hade en underbar kväll igår.
Mötte upp Nanna i butiken och hjälpte henne att stänga. Fick te också =) men har inte smakat än. Kul att se henne in action. Efter det drog vi till Medis och hämtade biljetterna och satte oss på en thairestaurang, Åt supergod kyckling med rödcurry och tog ett glas vin till. Mums. Det brände lite i halsen.

Sen lovade Nanna mig glassdrinkar på Vampire Lounge men hon lyckades gå fel.. typ två gånger. Vi gick Östgötagatan neråt och sen bestämde att vända och gå åt andra hållet. Då kommer hon på att hon vet numret, det är nummer 100 och brevid oss är nu 14. Morr. Istället blev det Snaps. Va helt fullt så vi fick stå först.

Jag såg att några tjejer tog in papper så jag sa att vi kunde ta deras plats om vi kunde stå ut med att sitta med en gubbe. Han såg harmlös ut tills han kom fram till oss och "stötte in i" Nanna och sen skulle "klappa" henne på axeln. Istället blev bordet brevid ledigt och vi satte oss där. Helt plötsligt ser jag i ögonvrån hur han kommer över och sätter sig i soffan brevid Nanna. Efter några isiga kommentarer och blickar gick han. När vi sen gick till bion klappade han sig i knät och sa "här kommer tjejerna. Ska ni gå nu?" Jag Hatar äckel gubbar! Lås in dom.

Vi hade en i Spånga också när vi va mindre. Han kallades för baskermannen för att han alltid hade en basker. Han flörtade med allt som hade långt hår och bröst. Även små flickor. När jag gick i mellanstadiet försökte han flörta med vindruvor och vägrade gå. Han är så jobbig. Jag och Nanna stod vid stationen när han skulle gå in och han tittade ut genom dörren typ tre gånger och vinkade. Men det värsta va ändå när han va på en liten flicka tills hennes mamma kom och drog henne därifrån. Snälllllla! Låt barnen va ifred.

What to do...

Funderar på vad jag ska hitta på i helgen..
Ska jag åka ut till landet och vara lite social med mina föräldrar och sola lite..?!
Isf kan jag välja ut virke och färg och så till hyllorna jag bett pappa att snickra ihop åt mig.

Blir typ fem 20x20 hyllor i vitt eller vitlack med en liten konsol under varje som ska sitta lite "huller om buller" i vardagsrummet. Sen ska jag måla på var sida om dem. Jag hade tänkt randigt men fick tips om rutigt av bror min. Ska pumpa på hur han tänkt och vem vet,, han kanske får göra det =)

Behövs så mycket inför målandet. Måste skaffa papp, penslar, rollers, målartvätt, maskeringstejp, schablon.. låång lista = dyrt. Men men fint ska det bli!

Äntligen slipper jag honom..

..Kronberg får inte ställa upp i OS. Det var på tiden tycker jag.
Han får alltid vara med i olika mästerskap men han blir ju aldrig bättre än typ sexa. Och det är i försöken sen är han ju lååångt bak i fälten. Han har liksom inte riktigt där att göra.

Han är alltid så dryg i intervjuerna efter loppen. Typ "jag hade det här", "jag kommer vinna nästa helt solklart". Och så kommer han typ sist och skyller typ på kläderna eller på att vinden va starkast på hans bana. Usch hatar såna sportmänniskor., Acceptera någon gång att man kanske inte är så bra som man tror!

Visst var det lite dåligt på hur han åkte ur. Att han inte kom vidare för att någon kom in på hans bana.
Men egentligen.. hade han verkligen tagit tiden annars?!

Som vanligt igen

Helgen i Öret va superb förutom den lilla detaljen att det ösregnade heela helgen.
På lördagen när vi gick på stan fick vi planera vart vi skulle gå så vi kunde fördriva tiden under regnperioderna och sen springa lite i regnet..

Vi började med frukost på Java, sen shoppingrunda som avslutades med lunch/middag på Java. Det var sen lunch men det var det enda vi åt.. Sen hem och piffa och ha allmänt trevligt innan vi gick till Pitchers. Har nog aldrig skrattat så mycket som när vi diskuterade historien om NS och hur alla hennes kläder hamnade på bagagebanden och hon fick plocka upp dom en och en helt obekymrat. Så sjukt kul.

Hörde det roligaste på busshållsplatsen. S bror skulle köpa en bussbiljett över sms och läste på affischen och skrev in. Sen fick han tillbaka ett svar men inte det han väntade sig. Det stod typ att han hade fel serienummer försök igen Bingolotto. Jag och Heena stod brevid och försökte hålla oss för skratt va såå sjukt kul.

Sen skulle vi bara gå en liten stund till Anders och ta lite gratisdricka men fastnade. Såklart när vi kom skulle dom dra igång ett musicquiz. Så vi blev uppdelade i lag, jag fick varken vara med Heena eller J. Men hamnade i samma lag som Frida B. Va lite förvånad att se henne där.

Sen gick dom vidare till Frimis, numera Strömpis.. så vi tänkte gå tillbaka till Pitchers men hamnade på bussen hem och fortsatte där istället. Sen väcktes jag på morgonen efter att min mobil ringde. Jag va helt disorienterad, vilket Heena hade väldigt roligt åt. Vi tog en lugn morgon med frukost hemma. Hmm.. frukost vet jag väl inte. Mackor med smör för det var det enda hon hade hemma. Det och kaviar och tacosås.. hmm smör fick funka. Sen avslutades dagen traditionsenligt på Java igen. Det spöregnade hela tiden så vi va helt genomvåta och väskorna med. Köpte varmt te på stationen för att bli normal igen.

Kreativt..

Den här är såå rolig. Trojan reklamen och Viagra.. hihi



youtube.com

Skrattfest

Fann igår den här videon.. (den är sex minuter lång).
Om man hade honom med sig är ingen kväll tråkig! =)

Evolution of dance

Scrubs...

JD ska lämna Scrubs.
Fick en chock igår när jag läste det.. har precis spenderat typ två veckor åt att kolla på hela sjunde säsongen. (..eller tja jag använde Maratonet på sexan och sen kollade jag på alla igenom med J)

Älskar den serien är så sjukt rolig. Men den är ju inte alls lika rolig utan JD.
Men han skulle ju göra gästinhopp och fortsätta regissera... hmm stor relief. Inte.
Det förstör ju hela balansen..



Åh vad jag längtar...

.. snart dvs om en halv dag åker jag till Örebro.
Weeeeee.. är så glad! Det ska bli så sjukt kul att se stan igen men framförallt att se Heena.
Ska bo hos henne under helgen och honung ska bo två portar bort hos Martin.

Vi har planerat i stort sett allt redan. Det blir frukost på Java (om vi kommer iväg innan elva), shopping på stan, lunch på Java, soola! =) Sen verkar Heena ha kokat ihop nåt.. Jag fick kryptiska sms och kryptiska svar igår.. Hmm har en känsla av vad det kan vara men har packat för allt..!

Är såå sugen på Java just nu. Igår när jag var och köpte lunch tog jag en bakad potatis med kyckling curry för jag älskar currysåsen bland annat på Java. Men det här smakade sååå äckligt. Det krävdes mycket salt för att den skulle gå ner. Tur att det kom ett bröd till. Så jag måste ha en riktig lunch snart med god sås. Mumma!

Vill ha...

Jag hörde om spelet Tjejerna mot Killarna förut. Och att det va helt orättvist för att killarna fick enkla skönhetsfrågor om smink medan tjejerna skulle kunna vilket lag som vann EM typ 1946. Superlätt verkligen.

Men nu har det kommit ett nytt.. eller tja nytt för mig.
Trivial pursuit har släppt ett som heter just TP tjejer mot killar. Men nu är det annorlunda frågor,. Tjejer ska svara på tjefrågor och killarna får sportfrågorna. Så nuu är det rättvist. Vill ha det.. vill spela det!!
Jag är ett spelfreak. (så länge jag leder). Monopol är sjukt trist när det börjar sina i kassan.. märkte jag för några veckor sen. Det åskade och blixtrade på landet så vi drog fram Monopolet. Pappa åkte ur först sen jag. Så vi lämnade bordet efter ett tag och kollade på Svensson Svensson istället medan J och mamma satt kvar och battlade. Mamma ledde men råkade säga fel sak och gå på några gator hon inte borde och vips satt vi alla i soffan. Olika nöjda...

Tältandes i skärgården..

Nja inte direkt va. Har haft en hel helg av Grey's. Maraton..

I fredags fick jag jobba över två timmar, vilket gjorde mig två timmar försenad till den intima after-worken jag planerat med Honung. Men till slut kom jag loss och mötte upp honom på Odenplan och drack lite öl och skrattade.. Mest åt varandra tror jag.

På lördagen åkte vi till villan och plockade äpplen och hade jobbigt kroppsarbete. Det fanns planer på att åka ut i skärgården över en dag men de gick bort när tält blandades in. Det låter mysigt i teorin att sitta på en klippa och ligga i ett trångt tält och bli värmd av sin älskling. Men det är stenarna, pinnarna, insekterna, kylan och regnet som stör mig. Och lukten av syntet och plast.. Nä det fick bli skön helg hemma med Greys istället.

I helgen drar vi båda till Öret.
Så tjejer, vad säger ni om reunion. Vi möts på Java.. var annars =)
Behöver en Java-fix. Saknar det sååå mycket. Finns inget sånt ställe här uppe. Iaf inte om man vill ha frukostbuffé, god mat, bra fika och inom rimligt avstånd.

Del 2..

Spotted:

P i röda shorts cyklade mot O.

Heard:

Stor mega fest i Ö.

Gossip girl?

Nja inte direkt men jag ska göra ett försök..

Spotted:
J på Norra Bantorget iförd svart kostym med matchande paraply och glasögon.

H på väg till Arlanda Express och K. Hörde att han blev sen.


Heard:
C shoppade loss inne på G.

B var helt värt det.


Det var så mycket skvaller som jag hade. =)

" you know you love me. xoxo. Gossip Girl "

Helt stört..

Fattar inte hur det går till men coolt är det..

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0