Ville...

Bilderna på den nyaste familjemedlemmen, Ville...
ville      Ville 

produktiv dag...

satt i skolan hela dagen idag och började med koncernredovisningen. hehe för en gångs skull låg vi före Jocke o Tim och stressade dom lite. Synd bara att dom fatta Excel lite bättre så dom slapp slå på miniräknarn varje gång. Va ju ganska lätt när man kom på de, dåå gick det av bara farten. Men blev ju lite fel ibland.. hehe hela morgonens jobb försvann på ett kick vid samtal med läraren. oops.

väl hemma gick det inte att sätta nyckeln i låset för att nån tyckte det var roligt att pilla in saker där. jähttekul. fick ringa på vicky några gånger tills hon våga öppna. Min räddare i nöden!

Fick Duck soup idag.. wee. Här ska kollas.

Ville min nya älskling..

Idag kom mina föräldrar till stan för att kolla på en ny kissekattunge.. Åt lunch på Hälls, fikade lite hemma och åkte sen ut till Täby (i örebro). Roligt med Täby för här finns det en travbana istället... Men aja. Kom till katthemmet till slut efter lite fel åkningar och väntan. Där fanns tre söta kattungar, två flickor och en pojke. Vi stod och valde mellan en söt sköldpadda och en röd tabby. Slutade till slut med röd tabbyn.
I bilen på väg tilbaka mot stan satt jag och mamma och försökte komma på namn. Johan hade velat ha en annan röd tabby som skulle heta Frasse.. men det blev ju inte Frasse nu så. Till slut kom vi på Ville och efter en titt på honom va han en Ville. Han har såå sött ansikte och efter Lukas, Pontus, Hampus, Findus, Henry mfl hittade vi honom till slut.
Bilder kommer sen..

Nu är ja ensam igen. Inte ens Rosie är kvar. Trodde ja skulle få ha henne tills nästa helg i alla fall men nu åkte hon redan idag. Lite tomt. Men men.. får väl värma mig själv i sängen då da. Kanske kan bli frisk nu äntligen.

myycket att göra

plugg, plugg, plugg.. tar det aldrig slut.
på lördag är det tenta i statistik och om typ två och en halv vecka är det nästa tenta och därimellan lite filning på uppsatsen och ett case i koncernredovisning.. kreverar under alla måste göra saker. skrev en lista igår, en lååång lista och har än så länge bara prickat av en sak. en sak av många. ångest ja visst.
läängtar så efter kvällar och helger som man kan slappa på utan att få dåligt samvete. känns ganska långt borta just nu,

imorrn är det caset. måste fixa mina kläder tills dess, stryka o sånt. nervöst.. så sjukt lång text och på engelska. och måste redovisa i 20 minuter.. plus 10 minuters frågestund.. paniiiiiik. lite smått bara.
sen blir det middag på strömpis. majsigt värre.

to die for

Hittat en ny älskling till familjen nu.. såå söt. Mamma och pappa bad oss att kolla ut vilken unge vi gillade bäst. Och vi valde denna lilla sötnos. Heter Mattis nu men ska heta Frasse sen. Tog lite övertalning för att få bort Olof (svensson svensson).
image161


Idag ska mamma och pappa kolla på en lägenhet åt mig. Inte vilken lägenhet som helst utan lägenheten med stort L. Den är helt underbar och alla andra kommer att mätas mot den här. Öppen planlösning, stort kök, snyggt och stort badrum, balkong, stort sovrum, mycket fönster och myyyycket snyggt trä. Plus att det är en underbar stentrappa ner till köket. Love it! Väntar på rapporten från visningen.


6 månader.. ett litet halvår... Otålig

pin för att va fin...

jag och helena åkte ner på stan och fick våra ögonbryn plockade på body shop.
det kändes en hel del faktiskt. försökte ha ögonen öppna men de tårade upp sig. men det är ändå så skönt, så härligt. jag ääälskar att bli på hålld på med och sånt. looove it. därför jag tycker om att bli sminkad på make up store och även om det gjorde ont att få dom plockade så va det skönt och det va trevligt att få lite smink på mina röda bryn sen. kändes lite konstigt att gå ut på gatan med illröda bryn.

orkar inte...

så jobbigt att folk inte kan tänka för sig själva. om man går med på nåt och blivit ombedd att kolla flera gånger va fan gör man inte det för. blir så trött på att det här. alltid blir det så här - alltid! vad hände med ett ord är ett ord och ett ja är ett ja och inte ett nja.
nu kan vi kanske inte vara med i case competition, vi kan inte få ett jobb och kanske blir märkta för det. oj så trevligt att folk tänker. och oj så bra att man kan komma på saker i tid! orkar inte mer, inte konstigt att man längtar ut.
kul liksom att det har blivit som med Em. vill hellre sitta hemma och sura än att kontakta nån. ingen behöver sitta ensam men om man väljer det ska man väl inte bitcha och moana om det sen.

ska aldrig planera nåt mer. ska aldrig göra nåt för någon annan än mig nu. det är över. det är slut.

men det lilla positiva idag är att Helena hjälpte mig att fatta lite av statistiken.
Love you darling!

mystisdag

tucker om våra mysisar.. bullätning och När Harry mötte Sally hos Anka. Mysfikor varje torsdag, lunch varje dag..
sakna!!

igår va det nätverksdag för oss i sesam. Jag och Helena kastade i oss lunchen och sprang sen runt bland alla revisionsbyråer och pratade och hämtade pennor och pratade. vart typ ombedd att söka direkt.. läskigt, jobba och söka jobb.
sen tog vi en prommis med vicky till tybble och köpte fika. Sen satt jag o Heddi kvar och snackade tjejsnack. så roligt det var. Bestämde oss för att kolla på Desperate hemma hos Mattias.. hehe större Tv.
Gjorde pasta och pastasås. Heddi saknar Wilmer alldeles föör mycket. Slutade med att hon tryckte in mat i min mun. hehe fu unny verkligen.
hmm undrar hur det blir i helgen då. bara ja och Heddi kvar i helgen, och pojkarna såklart.

nu är det plugg plugg plugg som gäller. statistik och fek c och uppsats. hmm kuuul.
hatar statistik. men måste klara av den nu. vill inte ta om det igen.

helgen kom o gick

igår åkte ja, Heddi och Anka till M-berg och shoppade loss,, jag var den som shoppade mest. Tyvärr.. Heddi skulle ju hålla koll men hur gick det.. inte bra! Körde en vända i M-bergs centrum först och sen över till Ikea, där jag faktiskt va stolt över att hålla mig till listan!

måste bara säga också att ikea har börjat julpyntningen så nu är allt fair game =)

på kvällen va de reunion/kick-off fest på Bryggan. Blev lyckat trots allt. Vi va lite besvikna på uppslutningen men det funkade. Hade dom vanliga inslagen, sing star och 20 frågor. Sen musik quiz och Buzz.
hade sjukt kul fast att martin slog mig i sing star, men som jag sa så är du ju min bitch alltid annars så. men betalade sig bra, fick skumpa så jag vart nöjd och lät bubblorna tysta mun.
vart väl lite senare än planerat, kom hem vid halv fyra men sjukt kul va det iaf.

idag har det varit en seg dag. lång sovmorgon och lite mys. sen "frukost" framför tv:n.
lyckades lägga in musik på min nya mobil OCH installera routern. Överträffade även datageniet självt, så jag måste ju hålla med om att det kan bara komma från mamma!
Har nästan löst mitt tekniska problem med mobilen men jag är inte nöjd med resultatet. Vill ha mina bilder och mina SMS. Alla mina underbara minnen. Från kvällen då Heddi hoppade sönder min redan sönderfrusna fot, när vi skulle sätta ihop byrån. Första kvällen med johan, Lillans konstiga humor... mycket minnen blir de.

Läs den!

http://colourfulmiracles.blogg.se/

Läs den, den väcker tankar

mark my words

snart är det dags för märkning. åtminstone enligt min klocka.
har näästan valt typsnitt nu. får se när ja kommer till sthlm nästa gång å kan träffa Karro och få lite inside scoop.
Iiiiih

så var den sagan slut

"som en lavin sveper känslorna över mig och begraver mig levande i mitt egna fängelse.
varför vara fri om man endast levt i fångenskap, varför vara en fisk ur vattnet om man bara kan sprattla.
Att ge av allt och ta av lite verkade bra till en början, men till slut står man där med en tom hand.
Alla förväntningar raserades och begravs djupt inne. Där de måste förbli om jag ska leva.
En pil genom hjärtat leder ingen vart om det redan brustit.
Så var den sagan slut"

baby on the rocks

hade sjukdag igår.. mycket trevligt. nös konstant från det att jag vaknade tills det var sovdags. Istället för utekväll blev det hemmakväll med näsdukar och film.
Kollade på wild hogs och på smällen.. alla hade pratat så mycket om på smällen. tyckte den va supergullig. och ganska informativ  ; )

     

i helgen va maria här på besök. mötte upp henne och hedwa på stan i fredags sen middag på bryggan.
slutade hemma hos hedwa.. roliga samtal om allt från ormar till tjejen från amelie från montmartre (?).
kul va de iaf.. fast vi skrämde nog upp cam lite för mkt.. ooops

foooooooooam

fika på stan med vännisarna.
välförtjänt efter en ny hel veckas råpluggande. sitter 8-16 varje dag.
men imorrn ska det va klart. Ska vara klart. Inga flera timmar som sist =)

älskar latten på bara vara. min favvo.
sen en "snabbis" på stan med Hedwelena. skitsnack, shopping.
skulle köpa en ny väska (min gick sönder.. igen idag) eller lim till den gamla.
vart inget.

sen kolla på Hedwelena när hon strök gardiner och försökte med första hjälpen på hennes blommor.
Imorgon kommer Maria och Honung.
Kåren.. kanske.. hoppas!

spar-e

Va och bowlade med girlsen igår.. och mattias och cam's nya darling.
Vart lite mobbad för att jag köpte ett kinderägg på pressbyrån för å ta ut pengar, bara för att hedda köpte värsta vuxengrejjen Riesen. Kraftigt chokladig. Fick konstiga blickar av Mattias men jag är van nu, vid gubbar dvs =)

Det roliga för oss när vi kommer är att leta efter dom minsta skorna till Cam. Vad vart de igår liksom., 32or typ.
Men jag va glad för jag kunde ha 36orna.. yeeeeh.
Gick inte så bra med själva bowlingen. första omgången suckade men sen hämtade jag mig och lyckades med en strike. Weee.. alla lyckades faktiskt. ska inte nämna dumma mattias tyckte han kunde ha en egen bana. Fuskisen.
Fick en "komplimang". Vi skulle köpa cola och det första han säger är det är 20 här så ni vet. Cam va tvungen att påpeka att vi va äldre. MYCKET äldre faktiskt och han tyckte att det kunde ju vara en komplimang. I vilken värld då. Vi är inte 43 än. Nu vill jag faktiskt se ut som min ålder. Slipper iaf bli kortad på konsum när jag handlar med johan och han köper folköl. Dumma konsum...!


Imorgon blir det party.. ska fira Charlotta. Fast att hon egentligen fyller på torsdag. Funderar på å våldgästa om jocke ska baka tårta ; )

Imorrn fyller min Lillan år.. liten ska bli stor.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0