Grattis pappa

Igår fyllde Johan år. Vi firade honom i lördags med frukost och middag. På morgonen sjöng jag och Matilda för honom och de två myste i sängen ihop.

På kvällen fick han en oväntad present. De första riktiga sparkarna kändes. Det var en konstig känsla att känna dem igen, det känns som en evighet sen sist.

Storasyster

I mitten av november, 12/11 hittills, ska Matilda bli storasyster. Till vem vet vi inte än.

Jag kan se

Idag har jag tvättat mina fönster. Några av dem i alla fall. Jag har två sovande familjemedlemmar i de andra rummen.

Det är så skönt med rena fönster och jag älska lukten av medlet.

Duktigt

Vi kom ifrån Ikea med bara ett impulsköp. Ett skohorn haha. Blev en träpall som Matilda kan stå på och tvätta händerna och lakan till hennes säng.

Väl hemma bakade jag kaniljbullar som vi sen åt. De var fantastiska. Vi var så mätta sen att det fick bli enkel mat i form av tortellini med ostsås. Så gott och enkelt.

Multitasking

Medan bulldegen står och jäser där hemma passar vi på att ta en lunch på Ikea. Vi ska köpa en pall till Matilda att ha i badrummet.

Nu har vår apunge lärt sig äta banan själv.

Ännu en vecka

Nu är ännu en vecka slut. Och det är maj! Sjukt konstigt. Jag fyller år om en vecka och det känns alldeles för tidigt.

Igår fick Matilda smaka ärtsoppa och det var mums. Om hennes gamla morfar varit i livet skulle han ha varit stolt. Men sen vet jag inte om det var därför hon hade svårt att somna om sen. Kanske hade ont i magen.

Idag har jag varit på massage. Och det var så skönt. Är alldeles mjuk och mör nu. Men fick bakläxa. Måste stretcha mer, byta axel där jag har väskan oftare och egentligen borde jag träna ryggen.

Perfekt dag

Igår var en helt perfekt dag. Fick sovmorgon till halv åtta. Då byttes vi av så fick Johan gå in och sova en timme till.

Jag satte igång att baka direkt efter frukost. Så när han kom upp sen tog vi en fika.

Sen satte jag igång och vårstädade balkongen. Tvättade av fönstren, parketten och torkade av allt.

Vi fick en inbjudan om lunch och gick ner och mötte upp Peter. Satt och njöt ett tag i solen. Sen hem till balkonghäng med Ted och Ankie innan det blev korvgrillning på Golfängarna. Önskar alla lediga dagar var lika bra.

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0