Dags att byta

Ska testa att byta tillbaka till min gamla blogg. Känns inte som att namnet på denna passar längre då vi snarare är fyra än tre. Denna startades först undercover när jag behövde ventilera mina känslor om graviditeten med M innan vi gick ut med det. Sen blev det en blogg om henne och oss och sen har det fortsatt.
 
Denna kommer oavsett alltid att finnas kvar eftersom det här finns allt om dem och deras första år, men att jag i så fall inte kommer att uppdatera den här mer utan istället går över till joanne.blogg.se igen.
 
Gör ett test så får vi se vad som händer.

Nu går han!!

Nu går Oskar! Vår stora pojke. Eller ja, han föredrar fortfarande att krypa eftersom det går fortare. Men han släpper taget och går ibland utan att ha ett givet mål. Härom kvällen satt jag och maken i sovrummet och pratade medan Oskar var i badrummet. Plötsligt kom han bara gående, hur nöjd som helst.

Han kan inte ställa sig upp själv än men han kan sätta sig ner, Antingen "ramla" han bak på rumpan men han kan också sätta sig kontrollerat ner framåt. Han sträcker fram armarna och böjer knäna och tar emot sig.

Stora stora pojken. Med denna takten har vi nog två stycken som går runt på julafton.

Drömmen om ett hus

Är så sugen på hus, eller snarare radhus. Allra helst skulle jag velat ha lägenheten som såldes i höstas i vårt kvarter. Den var perfekt, men tidpunkten passade oss inte nu med föräldraledighet och så. 

Men nu har vi båda blivit lite små förtjusta i ett radhus som ska byggas och bli klart 2015. Enda problemet är läget men kanske är det bra ändå. Ska åka och kika i veckan och sen får vi kontakta mäklaren och ställa frågor. 



Sjukstuga deluxe

Är så trött på att vara sjuk nu. Har varit förkyld med halsont och snuva i två veckor. Var på bättringsvägen men så började jag om igår. Så surt och sover dåligt och har lite feber som grädde på moset. 

Ögoninfektionen är på väg att läka ut men nu har Matilda det igen och är väl bara en tidsfråga innan Oskar får det igen så vi börjar om igen. Suck. 

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0