Halva semestern har gått

Nu har vi spenderat mer än två veckor i Blekinge hos Johans föräldrar. Vi var med dem på festivalhelgen sen lämnade de oss själva en vecka för att sedan komma tillbaka och vara med oss i en vecka igen.

Har varit helt underbart. Solen har skinit varje dag utom två, det har varit varmt väder varje dag och vi har njutit av att ha tillgång till tomt och barnvakt.

Vi har varit på utflykt med hela familjen på Hanö och umgåtts med alla familjemedlemmar och har haft massa goda middagar och vinkvällar.

Fin besök

I fredags var jag hemma hos svägerskan Anna med barnen. Matilda och kusin Agnes lekte ihop och Oskar mös lite. Var där framförallt för att hälsa på Sandra som gjorde en blixtvisit i Sverige. Fick en bonus i Danne. Härligt att ses alla igen, skrattmusklerna jobbar på högvarv när de sätter fart.

På kvällen kom Frank och Sophie på middag. Frank lekte med Matilda och sen ville hon inte sova. Somna till slut men tog en stund när hon hörde att de satt där ute.

Oskar sov som en stock när han hörde ljudet av röster så det var skönt.

Vi åt god mat, pratade minnen och skrattade. Så underbart att kunna göra sånt igen. Vi småbarnsföräldrar var helt slut efter en sen kväll men sådär ibland är det helt klart värt det.

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0