Midsommar spektakel

I fredags firade jag min första midsommar nykter sen barnsben. Det var en annorlunda upplevelse, minst sagt. Dagen påbörjades med flera timmar i bilkö eftersom det inte bara var vi som tänkte lämna stan vid 10 tiden. Som tur var hade jag packat med mig en macka och kunde hålla mig fram tills vi stannade för att äta lite på en mack.

När vi väl kom fram till slut började vi med att sätta upp vårt tält, jag får rysningar bara jag tänker på det. När klockan slog tre stod maten på borden och snapsen hälldes upp. Allt var så gott och alla var så glada. Totalt var vi nitton stycken varav två var nyktra. Egentligen tre ibland sjönk det ner någon liten klunk i hans strupe. Han var båtchaufför för kvällen.

Efter middagen försvann J och T iväg till grannarna för en privat spelning. Sen såg vi inte dem mer på flera timmar. Istället satt vi och njöt i solen och tittade på när de andra badade. Åkte en tur med båten och njöt lite mer. När jag väl skulle hämta tillbaka min kära make blev det med buller och bång. T ramlade från översta trappsteget på grund av ren fylla och J stukade foten och ramlade efter så där låg två idioter på deras gräsmatta. Varav den ena skrämde både ett barn och en valp så de säkert kommer ha bestående men.

Vi tjejer var väldigt sansade i jämförelse med våra män. Vid klockan sex hade alla utom ett två och singelkillarna fått spritförbud. Det är det som är så typiskt med såna här tillställningar. Varför ska de alltid gå ut så hårt i början så de faller pladask mitt i festen?

Som tur var kom de tillbaka något mot kvällen och vi hade lite myspys runt myggljusen innan det var dags för sängen. Jag hade då lyckats övertala J att ta in våra madrasser i huset istället. Vilket var tur eftersom jag frös inomhus iförd min tältmundering. Vet inte hur jag hade klarat det annars.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0