Veckan som gått

I veckan som gick har vi gjort detta:

Vi hade mammaträff i tisdags och satt hela dagen i Marabouparken. Det var mysigt men lite kallt. Tur att Matilda var snäll nog och delade med sig av en av sina filtar. Matilda älskar andra barn och bebisar och försökte få kontakt med sina nya vänner. Den enda som intresserade sig var Tillie som blev lika exalterad. Hon försökte även med Wilmer men han var mer svårflörtad.

I onsdags umgick vi med Caro och Liv hemma hos dem i Huvudsta. Sen åkte vi till Sumpan för tjejfika med Jennie, Sophie och Ankie på Cino. Caro och Liv fick gå tidigt men vi andra satt kvar ett tag. Matilda var så duktig och drack ersättning ur flaskan.

I torsdags var vi själva och tvättade och handlade och så. Och likaså i fredags, då passade jag även på att baka lite goda kokostoppar. Det var sjukt länge sen jag åt såna och mums så gott och enkelt.

I lördags var jag och Matilda i Marabouparken med Ankie och tog en massa porträttbilder på oss två. Blev jättefint kort, lite över 700 stycken på två timmar haha. Sen på kvällen åkte vi hem till Ankie och Ted och åt räkor och spelade TP på Xbox. Väldigt kul tyckte även Matilda som vägrade somna så halv tio fick vi kasta in handduken och åka hem och natta henne.

I söndags städade vi klart lägenheten och gjorde en jordgubbstårta. Vi stod även och kokade och puréade en massa till lilltjejen så nu är frysen påfylld igen.


Sigge och Wilmer, de är båda tre dagar yngre än Matilda.


Matilda och Tillie, som är två veckor äldre.


En trött Tildis tar en tupplur i vagnen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0