Barnvakt

I helgen har mormor och morfar varit barnvakt åt Matilda. Först satt de några timmar i fredagskväll medan vi var på överraskningsfest för Ted. Jag stannade fram till klockan åtta och åkte sen hem och bytte av dem. Nu fick de lite mer förståelse för hur vi har det med vår envisa lilla dotter. De försökte lägga henne men gav upp efter en timme och satt med henne i famnen istället.

I lördags kom de över och hämtade henne på morgonen och körde hem henne till sig. Sen åkte vi dit och tog en fika och hämtade henne. Medan hon var borta fick vi en stunds sömn tillsammans i sängen och sen städade vi lägenheten lite och vek lakan som legat och väntat på oss i flera veckor. Så skönt att få lite ordning igen.

Hon hade det bra där borta och fick leka i sitt nya babygym vilket var jättekul. Hon låg och pratade med leksakerna och viftade med händerna. De var ute och gick promenader i Spånga och visade upp henne på gatan. Rasmus accepterar henne mer och mer och bryr sig knappt om henne efter ett tag. Hoppas Rosie blir likadan sen, vill inte att hon ska bli stressad och må dåligt när Matilda skriker eller viftar eftersom det kommer att hända - ofta. Och sen i höst kommer hon bli jagad av en krypande liten krabat.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0