Läkarbesöket

Nu har vi varit hemma ett tag och maten står på spisen i väntan på pappsen. Idag blir det spagetti bolognese, men den blev inte exakt som sist. Mer tomat den här gången.

Matilda har sovit hela dagen fram tills dess att vi var tvugna att göra oss iordning, dvs amma och byta blöja. Hon grät när jag la ner henne i vagnen men tystnade när vi gick ut ur porten och sov tills vi kom fram. Då fanns det så mycket annat spännande att titta på. Hon kräktes en hel del på mig i väntrummet och sen var hon en ängel under hela tiden de undersökte henne. Först gick vi in till vår barnmorska Rita och tog längd och vikt och pratade allmänt om henne. Sen vidare in till läkaren som kollade samma sak som på BB, dvs lyssna på hjärta och lungor, kolla synen, reflexer och allmänt med hennes kropp.

Allt såg tipp topp ut och hon ökar lavinartat i vikt. Hennes kurva går spikrakt uppåt och är nu uppe på medelvikt. Nu vägen lillan hela 4,4 kg och är 54 cm lång!! Stora tjejen.

De kunde inte hjälpa till med sömnen. Vi ska fortsätta med laktosfritt och se om det hjälper och testa att låta henne ligga på en kudde på rygg så hon inte ligger helt platt. Annars bara hoppas att hon växer i sin kropp och kommer till ro i sig själv. Jag köpte hem Minifom igen och så ska vi testa att ge henne det och vara laktosfri och se om magen lugnar ner sig. Testar det tills nästa besök om två veckor och kör en utvärdering då om inte förr.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0