Återträff

Idag åkte vi på middag hemma hos Ylva, Erik, Elsa och Carl. Vi har inte setts sen Carl lämnade magen. Det är tacksamt att umgås med andra småbarnsföräldrar eftersom vi förstår varandras situation. Vi hade bestämt att åka vid 16:15 för att ha god marginal till 17. Men då valde Matilda att ta en lång tupplur i sängen. Så vi gick och vankade och tittade om hon vaknat. Försökte mjukt väcka henne genom att öppna dörren och släppa in ljuset men inget. Hon sov som en stock i typ 40 min. Så tio i kunde vi istället lämna lägenheten.

Väl där fick vi se vad vi har framför oss. Godispåsen innehållet medicin och chokladbiten Milky way är ett lim. Haha. Elsa har kommit in i trotsåldern nu. Men framförallt så sprang och pratade hon hela tiden. Hon försökte visa blommorna på sin dockvagn för Matilda men den sistnämnda fattade inte riktigt. Vi blev även lite förundrade över hur flink hon var med en iPad. Hon satt och kollade Telly Tubbies och andra program på Youtube och klickade fram allt själv. Matilda var förundrad över både skärmen och Elsa. Men hon fick inte sitta för nära eftersom hon drog Elsa i håret.

Vi åt en supergod kantarellpaj och kladdkaka. Sen blev det inte mycket mer än så. Matilda var trött. Elsa ville bli nattad av mamma som hade händerna fulla med lillebror. Ett smärre kaos. I bilen hem var hon super trött. Satt dubbelvikt med huvudet in borrat i sin snuttefilt. Väl inne blev det en snabb procedur med pyjamas, välling och sömn.

Det var härligt att återses. Vid årsskiftet lämnar de Sthlm för Falun så vi måste passa på att ses nu. Jag och Ylva stämde träff med bara bebisarna nästa vecka. Jag hoppas det blir av.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0