Det knakar

Vår lille kille växer så det knakar. Vår BM på BVC trodde precis som vi att han inte blir helt mätt på bara amning så hon tyckte vi skulle fortsätta ge honom ersättning om han verkar hungrig. Skönt att få bekräftelse.

Han har vuxit en massa och snart lämnar han storlek 50! Helt sjukt vad det går fort. Han har en bit kvar men nu är han ute och skymtar med händer och fötter i sin overall i storlek 50. Vi har provat lite 56 och vissa är stora på bredden och några väldigt långa men annars så passar de bra.

Vi fick två stora bärkassar med pojkkläder från vänner till Hanke och Stina som jag börjat gå igenom. Det är fina kläder i nästan oanvänt skick. Jag har börjat tvätta första lasset och ska sedan sortera upp det storleksmässigt. Det mesta hittills är i 62.

Har inte helt bestämt vad jag ska göra med alla kläder som blir över efter både Matilda och Oskar. Vi kan inte spara allt i väntan på fler barn i familjen eller på barnbarn haha. Och kasta känns dumt men orkar jag stå och sälja på loppis eller ska det skänkas det är det som är dilemmat. För får man en 10 kr för varje plagg kommer man snabbt upp i lite pengar.

Vi försöker ge kläder till Agnes i tid så hon kan utnyttja dem men samtidigt har hon så mycket egna kläder. Svårt det där. Ska nog testa att lägga ut dem på Blocket eller Tradera sen när det finns tid att gå igenom och fota.

Men några plagg ska sparas för vår skull mest. Typ första plaggen barnen haft, fina kläder och handgjorda plagg. Så mycket minnen i vissa kläder.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0