Här tänder det

Matildas tänder poppar ut nu av bara farten. Hittills har hon fem tänder, tre nere och två (vampyrtänder) uppe. Men nu är framtänderna uppe på väg ut. Den ena bröt igenom i helgen och den andra kändes idag, den är inte helt igenom än men det känns lite vasst. Hon fick sin första i september så det har gått fort det här.

Matilda kryper nu nästan hela tiden, ibland ålar hon fortfarande framförallt om hon vill komma fram väldigt fort. Annars går hon runt hela tiden. En dag gick hon över golvet med stöd av gåstolen till en vägg. Sen gick hon fram och tillbaka längs köksluckorna och tillbaka och längs väggen igen. Hon står upp så gott som all vaken tid nu. Om hon inte tänker på det eller märker det kan hon stå själv (stilla) i upp till 20 sekunder. Hon har tagit ett eller två steg själv utan att tänka på det, men sen lutar hon sig bara framåt och tja faller, oftast in i någons famn.

Nu är det bara tre veckor kvar till hennes ettårsdag. Helt SJUKT. Var tog tiden vägen, då har jag varit hemma i ett helt år och det känns verkligen inte så. Snart ska jag tillbaka till jobbet och hon blir ett år. Kanske till och med att hon går tills dess. Hon är så stor nu, vår lilla prinsessbebis.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0