Hemma

Idag kom vi hem från BB.

Det är betydligt mycket tidigare än sist. Då låg vi kvar i två nätter, nu bara en. Men istället har vi nu dels en bebis som inte väger för lite och dels mer rutin. Amningen rullar på och vi kände oss lite klaustrofobiska i hotellrummet så då var det skönt att komma hem till sitt eget.

På morgonen hade vi tid hos barnläkaren som undersökte Oskar och allt såg bra ut. Vi ska tillbaka på återbesök på onsdag för PKU mm. Pappa kom och hämtade oss och körde oss hem.

Väl hemma tog vi det lugnt och hängde runt. Oskar sov i bilstolen i två timmar och så vi kunde äta lunch i fred och sen passade vi på att äta middag medan han vilade igen. Vi skypade med farfar och farmor så de fick se honom "live" och tog en kort promenad. Det kändes lagom som en första dag hemma.

Nu på kvällen stannade Johan uppe med honom då han inte ville ligga i vaggan själv. Jag gick och la mig och fick några timmar sömn.

Imorgon kommer vår stora älskling hem. Vi är spända för att se hennes reaktion och för att se hur vår nya familj ska hitta sina rutiner.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0