Inte utan min ugn

Den här helgen har vi gjort mycket mat i ugnen.

I fredag gjorde jag ugnsbakad lax med "Philadelphia" ost med vitlök och örter. Till det hemgjorda pommes frittes och lime aioli.

Igår åt vi ugngrillad fläskkarré med ris och brunsås. Fläsket hoppade in i ugnen vid sju och stod i 100 grader till kl 12 då höjde jag upp graderna till 180 grader i en timme till. Köttet var så saftigt och mört, mums! Såsen gjorde jag på skyn och mörk oxbuljong och matlagningsgrädde.

Idag blir det kyckling med fetaost. Har inte bestämt om det blir en gryta eller om jag ska stoppa den med fetaost. Men gott vilket som.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0