Ny säng

Hittade en jättefin växasäng på Erikshjälpen till Matilda. Den är solid i vitlaserat trä med ganska höga kanter på långsidan och ännu högre på kortsidan.

Den är utan madrass så vi ska ge oss ut och köpa en madrass och tvätta av sängen ordentligt innan hon får den. Sen ska vi ställa upp höjden på spjälsängen så Oskar kan ta den.

Ska bli spännande och se om vi kommer ha en liten tjej springandes uppe om nätterna och om hon går upp själv på morgonen. Nu i och med att spjälsängen är intakt ställer hon sig i fotändan och ropar på pappa, eftersom han oftast hämtar henne, tills han kommer. Sen går de ut i köket och gör välling och dricker den i soffan tillsammans. Sen ligger de där och myser bredvid varandra. Så som sagt spännande och se om hon kommer upp själv och väcker pappa eller mig eller om hon stannar i sängen ändå av ren lathet.

Ska lägga upp en bild när sängen är på plats. Har en liten dröm om att orka sy ett lapptäcke som överkast till henne. Men det stannar nog vid dröm skulle jag gissa.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0