Mys med vänner

På förmiddagen hade vi familjemys. Trots enorm trötthet åt vi frukost ihop. Sen packade vi ut oss på en promenad ner till lekparken vid sjön. Pappan hämtade paket på vägen. Det råkade visst vara ett till mig från Leilas General store där. Spännande.

Vädret var inte det skönaste. Det blåste kallt och snöade pyttesmå snöflingor så det kändes som tusen nålar i ansiktet. Väl hemma åt vi lunch och lekte lite innan jag brottade ner Matilda i säng.

På eftermiddagen träffade jag och Oskar upp Annelie för en fika på Cino. Oskar somnade på vägen dit så vi kunde prata i fred. De ska flytta i juni :( så det gäller att ses mycket nu. Hade hoppats att vi skulle spendera våran mammaledighet tillsammans.

Väl hemma väntade Frank och Sophie. Matilda var så uppspelt och visade alla sina leksaker och lekte massvis. Vi fikade lite, pratade massor och lekte. Frank ääälskar att leka med barn och Matilda skrattade så hon kiknade.

De gick vid sex så då blev det snabb middag för alla. Matilda fick blodpudding och vi pan pizza. Oskar stackarn var så övertrött att han bara skrek ut sin förtvivlan.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0