Oj oj

Tiden bara flyger iväg känns det som. Dagarna går fort, fast de går långsamt samtidigt.

Jag lämnar vid nio, går hem och brukar kunna få vila en halvtimma sen mata och äta något själv. Sen göra något här hemma som att tvätta, laga mat etc. Helt plötsligt är klockan typ ett och det är dags att planera in amning så att Oskar ska vara mätt och nöjd vid hämtning vid tre. Efter det går vi beroende på väder till lekparken eller hem och busar. Vid sex kommer pappan hem och vi äter middag snabbt innan det är dags att byta om till pyjamas och natta barnen.

Men det är inte bara såhär tiden går fort. Helt plötsligt har Oskar blivit tre månader! Det känns som att det har gått så fort men ändå inte på något konstigt sätt. Det är som att det var en evighet sen han föddes och vi har drömt om detta, att han ska bli 3 mån för det var då Matilda flyttade in i egen säng och rum.

Det är så sjukt att tänka att om en månad börjar vi med gröt och smakportioner. Och att han redan är en så stadig liten grabb. Han är nästan helt stabil i huvudet. Han kastar det inte bakåt men orkar inte hålla nacken helt rak heller. Han gick från litet spädbarn till liten bebis på bara några dagar.

Innan jag vet ordet av kommer jag väl att ha en ettåring och en treåring här hemma. Känns konstigt att tänka så.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0