Otur

Igår var vi på IKEA för att köpa möbler till Matildas rum och lite annat smått och gott. Vi hade förberett oss ordentligt och skrivit lista på vad som skulle köpas, vad vi skulle titta på och var på tag själv lagret det fanns.

Vi åkte och lånade morfar bil och släp för att bagaget var fullt av vagnen. Väl där var det mkt folk så redan där blev Johan otålig.

Vi började med att kolla på en bäddfåtölj att ha i hennes rum. Dels för att sitta i om nätterna men även om man skulle behöva sova hos henne så att man kan ligga bekvämt. Jag hade kollat ut två modeller och vi valde snabbt den ena. Men färgen vi ville ha var slut så det blev en beige istället.

Vi hade sån otur med produkterna vi skulle ha. Hälften av det vi skulle köpa var slut. Vi skulle köpa en Expedit hylla med tillhörande korgar men båda var slut. Vi skulle köpa hyllor till hennes rum men de vita var såklart slut. Sen skulle vi ha plastbackar men locken var slut.

Johan suckade högt varje gång vi konstaterade att något var slut. Jag får åka ut igen själv med Oskar och morfar om någon vecka och köpa det vi missade.

Imorgon ska vi kasta soffan i hennes rum och ställa in de nya möblerna. Hon fick ett kök i julklapp som ska ställas upp och har fått ett bord och stolar att sitta vid och pyssla eller leka.

Johan som redan hatar IKEA fick verkligen vatten på sin kvarn igår. Typiskt eftersom jag redan nu får tjata i månader för att få med honom.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0