Uppdatering

Idag var vi på vårdcentralen jag och barnen. Matilda fick en feber topp igå kväll igen och var uppe i 39,5 så det blev att boka tid.

Tyvärr hittade de ingen infektion genom att lyssna på lungorna, titta i halsen eller öronen eller blodprov. Så hon har ett virus blev svaret och därför ingen medicin. Vi ska bara ge en massa vätska och Ipren.

Hela veckan har hon haft mellan 38-39,8 i feber. Hon hostar en massa och har fått ont i halsen av det. Hon är väldigt nedstämd och hängig, vill bara sitta i knät och titta på Pingu.

Hon har knappt ätit något. Har oftast bara ätit en halv banan på en hel dag plus välling. Hon har fått välling även under dagen bara för att få i sig näring och vätska.

Johan har bott inne hos henne på nätterna och provat bäddfåtöljen. Den fick godkänt. De har sprungit emellan hennes rum och soffan tillsammans.

Hade det inte varit för pappan och snälla morfar hade jag varit inlagd på psyk just nu. Det är stressigt med två barn som vill vara i knät samtidigt, vill ha uppmärksamhet samtidigt och lyckas få dem att sova samtidigt.

Vi har bara ätit halvfabrikat och färdig mat hela veckan och gått och lagt oss senast halv åtta varje kväll. Det positiva i denna härva är att hon somnar i stort sett själv varje gång nu. Hoppas det håller i sig.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0