Första försöket

Nu när vi lyckats få barnen i säng vid halv åtta några dagar ska vi göra ett första försök att få lite "oss" tid. Så på lördag ska vi köpa hem lite ost och kex och en liten flaska vin och bara vara.

Vi håller alla tummar för att det ska lyckas. Även om vi förlorar lite sömn så kan vi ta delad sovmorgon på söndagen och sova ikapp lite.

Det var evigheter (läs Oskars livstid) sen vi fick sitta ihop någon timme på kvällen och sen gå och sova. Vi håller hoppet vid liv om att få kunna sitta så snart igen och kunna titta på någon serie eller film ihop och bara njuta av varandra sällskap en stund.

Även om vi älskar våra barn så vill vi ju någon gång få känna oss som något annat än bara föräldrar. Men det positiva med att aldrig få tid till varandra är att vi tar varje tillfälle i akt och myser. Får vi en sekund tillsammans i soffan så sitter vi nära, får vi det i sängen kan vi ligga omslingrade eller bara att ta en kram eller puss i förbifarten.

Längtar tills vi kan få tillbaka förmiddagarna på helgerna. Nu spenderar vi dem med att sova i skift, men snart kan vi kanske äta en lång frukost ihop, gå ut i lekparken med en kaffetermos eller något sånt.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0