Sov unge. Sov!

Vi har gått bakåt i sömnutvecklingen med Oskar. När vi hade det som bäst sov han 2 1/2 timme i sträck och ammade sen och somnade om. Men sen blev det för mycket av en kamp mellan oss när han skulle amma så jag orkade inte mer. Försökte hålla kvar det två gånger om dagen men inte ens det blev hållbart. Suck.

Nu somnar han ganska enkelt med hjälp av flaskan men han äter alldeles för små portioner. Han borde äta minst 130 ml per gång och ca 6 gånger per dygn. Men han äter mellan 90-120 ml per gång och typ var och varannan timme.

Fram tills denna veckan somnade han vid 19-19:30 och sov till 21:30/22 och åt lite. Sen vaknade vid 00/01 och åt och sen 03/04/05. Så jobbigt för allt jag vill är att han ska äta en stor portion som han står sig på en hel natt. Men efter att ha ätit 90-120 ml är han slut och somnar och han vill inte ha en snabbare napp. Suck.

Vi hade verkligen inte det här problemet med Matilda. Hon ammade och slutade nattmål vid fyra månader, sov hela nätter vid tre och började äta gröt vid fyra månader. Medan han inte förstår alls vad han ska göra med skeden och bara skriker.

Giv oss styrka. Vi älskar honom när han är glad men sen biter jag nästan sönder tänderna när han skriker och bråkar på nätterna.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0