Mors dag

På förmiddagen idag var det soligt men väldigt blåsigt. Det var så jobbigt för det blåste ner sand i skorna och in i ögonen. Vi var ute allihop i lekparken en stund sen gick vi hem och åt "pizzaomelett" och vilade.

Medan Matilda sov turades vi om att duscha, hålla Oskar sällskap och plocka och förbereda. Vid 14 kom mormor och morfar och gamla mormor för att fira morsdag plus tre födelsedagar. Vi valde att slå ihop min, pappans och mormors födelsedagar med mors dag.

Efter en stund kom även Andreas, Anna och Agnes och fikade med oss. Föräldrarna var slitna efter en barnfri helg på bröllop men Agnes var i fin form och lekte glatt med kusinen. De kommer kunna bli ett radarpar de där två. Får se om Oskar och hans lillkusin kan få vara med tjejerna.

Oskar var helt slut efteråt och sov gott en stund i vaggan. Han var trött även när han vaknade men vi tog upp honom och höll honom vaken till läggdags. Innan dess hann vi skypa med farfar och farmor.

Älskar våra familjehelger. Men håller med pappan i familjen, ibland vill man inte bara vara pappa. Ibland måste man få vara en man/kvinna och make/maka också. Vi hann få lite ensamtid i fem minuter medan Oskar var nöjd och Matilda sov. Det behövdes och vips fick vi ny energi och lite tilltro.

Imorgon ska Oskar till BVC för sin sexmånaders läkarkontroll. Då ska jag passa på att höra mig för om hans ätande och sovande.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0