Upp som en sol, ner som en sten

Platt som en pannkaka. Det sammanfattar vår helg.

I torsdags var det gatufest med kräftskiva. Jag och Matilda gick ut på kvällen och åkte "karusell". Hon älskade det och åkte tre gånger och blev fotad för lokaltidningen. Sista gånger åkte hon med två av favorittjejerna från dagis. Lycka!

I fredags var det Johans sista semester/pappaledig dag. Vi firade med en dag på Skansen med Matildas kompis Hampus och hans mamma och lillebror. Bäst på Skansen var en stor dalahäst i trä och karusellerna.

På lördagen var Johan däckad efter en kväll hos Ted och Ankie som firade att en vän från USA var här med sin familj. Jag och barnen lekte i lekparken och sen blev det en dag inomhus med apokalyps regn utanför.

Natten till söndag sov Oskar hela natten (!). Han sov från 20-04:30 och sen 05-06:30. Helt sjukt vilken energi boost det var. På förmiddagen var vi i lekparken, sen bakade jag och Matilda scones och fikade med Ankie och Sophie medan killarna var hemma och kollade fotboll.

Vid läggdags hade hon plötsligt feber och var kokhet. Hon har gnytt hela natten och haft frossa lilla pluttan. Nu håller vi tummarna för att lillebror är snäll idag och att han klarar sig.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Joanne - Tvåbarnsmamma innan 30

RSS 2.0