Där måsarna inte skrattar sig hesa..

Skönt att ha varit ledig en hel helg. Har aldríg hänt förut. Ska försöka få ledigt fler helger i augusti så jag kan hinna träffa vänner, se min pojkvän vaken, åka ut till landet och shoppa på Thuns.. och sola såklart!
Jag vill åka ut till Kärsön och ha picnic, spela volleyboll och mysa.

Snaaart åker jag till Mallis.. ja det vart Mallis istället. Men inte Magaluf eller Palma utan lilla byn Ca'n Picafort vid Alcudia. Längtar redan, satt och läste om det igår på My Travel. Härliga marknader, god mat, sol och bad och såklart finns det en gigantisk ranch där! =)
image144 image145

Nu ska jag snart till jobbet. Jobbar bara idag och imorrn. Sen på onsdag ska jag till Örebro och hämta lite saker och passa på att leka med min Hedda. Ska luncha eller iaf äta ihop och kanske bada om det är bra väder. Plus att jag kan passa på att shoppa lite. Såg hur mycket fint som helst när jag satt på Internet igår. Vill ha!!!

små grodorna får hoppa själva

Glad dag idag... fick VG på tentan!
Yes, I'm good!

Ingen midsommar för mig inte. Skulle ha jobbat idag men det blir sängläge istället.

usch... det genomgående temat

Usch.. tycker inte om sommaren längre.
Lyckades åka på en sommarförkylning.. låg hemma från jobbet igår och åt alvedon.
Men idag skulle jag vara strong och gå till jobbet.. Gick väl sådär, själva jobbandet gick bra men jag var inte riktigt med på noterna och jag fann mig själv stirra ut i ingenting ganska ofta.
Usch.. nu har jag två dagars arbete framför mig. Och jobba sent på midsommarafton.

Började läsa i statistik boken. Den va tuff. Jättetunna sidor, som en bibel. Till och med mamma tyckte den såg hemsk ut och hon älskar matte. Blir hårt nu. Kollade på formelsamlingen och förstod ingenting. Kollade på repetitionsbladet och har aldrig hört talas om fakultet och absoluta tal. I'm smoked!

Coffee and shoes..!

Igår var jag duktig och bakade en supergod Prinsesstårta - med grön marsipan =(. Ville ha rosa.
Vart lite kvar så i förmiddas kom Lillan över så fikade vi lite. Åt tårta, drack påskmust och snackade. Mycket om Pirates, har sett den två gånger nu. Mmmm Johnny.

Efter träffen med Malin åkte jag in till stan, mötte upp Fii.
Sen vart det tid för shopping, hittade ett par sommarskor och en kofta. Hade velat ha mer tid och pengar. Mango reade ut sina saker och det fanns en underbart söt röd/vit väska jag ville ha!

Har precis sett klart Breakfast at Tiffanys. Den är söt. Holly påminner mycket om mig, iaf i början av filmen. Typ när Paul kommer in i hennes liv. Förutom det hela festa till sex på morgonen.
Nu är mina naglar swommarfixade också, ser fräscha ut i fransk manikyr. Majjs.

Vill gå på Fii's inflyttningsfest. Framförallt nu när jag hittade den sötaste/perfektaste presenten på DesignTorget.
Dumma Forex och helgjobb...

Reality check

Haft två dagar ledigt nu. Har varit divine!
Legat och solat i kapp med Andy, vilket jag såklart förlorade. Han är helt sjuk när det kommer till soldyrkning. Han säger att det inte finns några genvägar till den "perfekta brännan" ändå ligger han där och friteras i olja och använder hatschen klatschen på vinterhalvåret. Vaddå motsägelsefullt.
Han la sig ner och rörde sig inte ur fläcken förrens det va vändtime. Och så klaga han på mig som va tvungen att röra på mig efter en halvtimma i stekhet sol.

Igår va jag och Johan på bio med min Karro ♥ ♥. Såg Oceans 13.
Den va rolig. Men det va mest jag som kollade. Karro somnade och Johan satt å jäspa.
Roligt att se henne igen, och få se hennes tatuering.

Idag va jag hemma hos Nanna och hjälpte till att förbereda för hennes brorsas mottagning.
Kan inte fatta att han är så stor.. shit studenten.
Sen va de direkt till morfar och fira honom. Min mormor kan det där med tårtbeställning. Hon gissade på max åtta personer så hon beställde en tårta för sexton. Precis lagom. Vi åt en tredjedel tillsammans..

Imorrn är det back to reality.
Börjar jobba halv sju imorrn.. känns inte lockande efter två dagar med sovmornar.

äntligen sol!

Nu är jag hemma! Eller inte hemma hemma... det känns inte rätt att vara hemma i huset. Det känns inte helt som mitt hem längre. Mer som om jag vore en gäst där, och ännu mer nu när Johan bor här med mig.
Jobbar och sliter, har typ inga helger lediga. Tror jag har tre helger lediga i hela juni OCH juli. Men får iaf en vecka ledigt så jag kan åka till Italien!!

Igår var jag och Nanna på bio och såg Pirates 3. Hon var rolig och sa att om inte Johnny syntes i en timma av tre vore det skandal och shje got more than she bargained for.
Nytt motto.. Spending is splendid.

Nu ska jag ut och sola på terrassen..
Saknar mina tjejer

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0