Anniversary

I helgen har vi vår årsdag, den 4 maj 2006 blev jag den lyckligaste flickvännen, som den 25 juli kommer bli lyckligt gift med den underbara mannen som kan allt om mig.

Vi ska inte ha presenter kom vi fram till eftersom vi behöver spara alla pengar vi kan till bröllopet. Istället blir det en middag ute och kanske en bio. Jag föreslog ett miljöombyte. Kanske kan prova ett nytt hotell som research till b-natten.

Känns så sjukt att det redan är maj. Om bara typ två ynka månader är jag Mrs. och kommer vara världens mest lyckliga brud. Är så glad att jag fann min älskling, vad skulle jag göra utan honom. Han blev lite mallig igår när jag försökte öppna en cola flaska (tack H för att du lämnade den). Jag sträckte fram den så flinade han när han öppnade och sa att nu var jag väl glad att han var hemma. Såklart. Tycker om att vara lite beroende ibland. Även om jag tycker mitt system med ett pastaslev för att få ner bunkar funkar bra.

Äntligen hemma

Igår var jag iväg med mamma och pappa och kollade på skor.
Hittade ett par söta espadrillos. Så nu får sommaren komma.

Sen hem till villan för att hjälpa till att hänga tavlor och sånt.

Va så mysigt att komma hem sen. Min älskling var äntligen hemma. Nu får han inte åka nåt mer utan att jag följer med. Känns så konstigt, det är så sjukt svårt att skiljas från honom sen får jag stunder när jag saknar honom mer än någonsin men vissa stunder är jag lite likgiltig. Men det var mysigt att få sitta i hans armar igen, känna hans underbara parfym och ha någon som låg och höll om mig hela natten lång.

Plus att jag fick en massa presenter! Sånt tycker jag om. Fick två olika sorters choklad utifall jag inte skulle tycka om den ena. Du känner mig för väl min älskling. Sen fick jag även en god ny Gucci parfym.

Jag vill bara vara

I helgen förärades jag av ett besök från Helena.

Det blev en rätt intensiv helg. Vi spenderade mesta tiden på stan och shoppade och fikade. Har hittat vårt nya ställe. Det är inget Java eller Bara Vara men sjukt god mat och rolig utsikt.

Det var skönt att han bästis på plats. Känns så skönt att vara med någon som man bara kan sitta bredvid, man behöver inte prata man kan bara vara. Vi spenderade många timmar sittande bredvid varandra, något som jag saknat. Förr satt vi ofta hos varandra och tittade på Desperate och sånt. Saknar!

Äcklad

Det är verkligen vad jag blir.

Igår när jag skulle hem fick jag springa uppför trappan till pendeltåget. Jag reflekterade knappt över att jag mötte några i trappen som var på väg ner. Men plötsligt kände jag en hand på min rumpa. Det var så märkbart men subtilt. Jag fick för mig att jag hörde ett tyst stönande. Fy f-n. Jag blev så förvånad att jag inte hann bli varken arg eller ledsen.

Jag blir så arg för att det finns sådana människor därute i det så kallade socialiserade samhället.

När jag gick i mellanstadiet fanns en man som vi alla kallade Baskermannen eftersom han alltid hade på sig en gammal basker. Denne man gillar flickor, små flickor. I mellanstadiet var vi i hans blickfång. Vid flera tillf'ällen kom han fram mot oss. Bland annat en gång då han skulle bjuda oss på vindruvor och stog och log läskigt. Eller en annan när jag och en kompis satt utanför stationen och han gick in, bara för att gå ut och vinka och gå in igen.

Denne man har jag sett ett flertal gånger då han har tittat och lett åt andra småflickor. Jag vill bara skrika ut till föräldrarna att akta sina barn. Även om han inte gör något mer än att glo och fantisera är det äckligt. Det är fel.

Övergiven

Snart blir jag alldelles ensammen.

Imorgon åker Johan till Barcelona på konferens. Sån lyx! Så ikväll blir det kvalitetsmys.

Mitt plan ser mer ut som en val.. Hmmm.. bild var inte riktigt min kopp te.

Sovdags

Nu ska jag sova. Innan klockan nio!!

Är så sjukt trött efter tre nätter i en för liten och alldelles för hård säng. Vi låg höft i höft och kunde inte vända oss utan att väcka den andra. Och jag fick ont i ryggen varje natt. Som jag har längtat efter min egna mjuka 180 säng!

Kukun står

Igår var vi på en påskfest hos en av de få som bor kvar i lilla byn.

Det var ganska trevligt men jag kände inte ens en tredjedel av alla där. Och en hel del över trettio där.

Helt plötsligt skulle det spelas kort, och inte med en vanlig kortlek. Med en Harlekin kortlek. Den var väldigt skum. När jag väl trodde att jag fattade reglerna och hamnade i final för första gången fick jag kommentaren "båda dog, ingen vann". Hmmm... dumt spel.

Barnens dag

Igår umgicks vi med barnen. Först med Noel som är 11 månader (!) nu.
Så stooor. Han ålar sig fram som värsta soldaten.

Sen på kvällen gick vi hem till Johans kompis Johan och hans lilla Cecilia. Så söt. Sist vi såg henne var hon tre veckor, nu fyra månader och stor. Hon satt i våra knän och gosade. Mys

Är på gång

Den här helgen har vi verkligen varit på gång.

Två dagar i rad har vi vaknat kl 8 och sedan gått ut och gått. Det har varit så mysigt. Igår gick vi i en och en halv timme, mkt för att jag stannade överallt och tog urfina bilder. Det gjorde jag imorse också. Nu efter att de är beskärda och färgsatta ska jag bara skriva ut och rama in. Kommer bli så fint.

Lyckades ta flera fina på Johan och ett jättefint på oss, ska lägga ut det sen.

Hoppas hoppas

Såklart är det underbart väder idag, en måndag.

Men jag håller tummarna för värme och sol i Småland i påsk. Som jag ska mysa då.
Annars blir det filten som vanligt. Känner mig väldigt utsatt där när jag är den enda som hoppar in under en filt så fort jag kommer in i ett rum.

Ska bli skönt med en liten långledighet och vila. Det värsta är bara att jag kommer att vara heelt lost på dagarna sen.

Sol över Råsunda

Så tråkigt att vakna igår.

När jag var klar att åka kollade vi ut och märkte att det regnade. Inte så mysigt, framförallt inte för att jag skulle ut och rida utomhus. Men som tur är upphörde det när jag var klar i stallet så jag kunde rida en mysig tur i skogen.

På eftermiddagen begav vi oss till Sumpan för en gemensam promenad till Råsunda. Där vankades det premiär match. Van som jag är tog jag med en filt och blev genast populär. Haha. Det gick åt mycket kaffe när det blåste kallt.

Va ganska kul vid uppsjungningen innan matchen, när texten kom till solen över Råsunda kom solen fram för en millisekund. Sen var det grått och kallt i hela första delen. Men i andra kom solen fram lite och gosse så skönt det blev. Frös inte så mycket ändå men mina stackars tår var stelfrusna i tygskorna. Blev en varm skön dusch hemma sen och ner i mjukisar och under en filt. Där satt jag och mös med mina älsklingar framför Gossip.

Fått en linje

En härligare lördag får man nog leta efter...

Började dagen med en mysig frukost innan jag åkte ut till stallet. Red i 1 timme i den underbara vårsolen. Njöt för fulla muggar. Sen hem och duscha för att åka och shoppa lite med älskling.

Synd bara att jag blev lurad sen. Han blev inkallad till fotboll i solen så jag stannade hemma på balkongen och solade. Men sen fick jag veta att det fanns en supporterklubb. Han missade att tjejerna var med. Tja ja. Fick iaf en massa sol och egen tid med min kaffekopp.

Kvällen spenderades med bara vi och gos. Åt gott och sen filmkväll i sängen. Kan inte bli mycket mysigare!

Drömmer om helg

Kan inte riktigt fatta att det är torsdag. Bara en ynka dag kvar till ledighet. Ska inte säga sovmorgon för jag ska upp till stallet båda dagarna i helgen. Ska rida i det fina vädret. Ser fram emot det. Alla vänder sig om när jag kommer på söta Eira och både hon och jag njuter av uppmärksamheten.



Här är söta Eira hemma i Åre

Nedräkningens minut

Snaaart ska vi se Martin spela.

Ska mötas upp vid Slussen först för middag och vin. Så mysigt.

Dyr i drift

Imorse var jag på ett nytt besök hos fru Tandis.

Slutade med två lagningar och 1300 kr fattigare. Det värsta är att jag måste tillbaka igen efter påsk och bli ännu fattigare. Det är därför jag hatar att gå till tandläkaren. Blir alltid så dyrt.

Och som om inte det vore nog har min dumma visdomstand bestämt sig för att nu är en bra tid att växa. Den är öm och vass. Håller bara tummarna för att den inte blir inflammerad också.

Rättvist?

I de flesta andra fall med lagändringar kan väl inte bevismaterial som samlats in förut helt plötsligt komma i spel på grund av att en ny lag trädit i kraft. Men så är det med ny fildelningslagen Ipred. Så fel tycker jag att musikbolag och bokförlag har samlat bevismaterial i flera år som de nu har lämnat in till Tingsrätten.


En ensam fildelare jagas av fem bokförlag kunde vi läsa i tidningarna, förlagen hade samlat material i månader och nu lämnat in det till Solna Tingsrätt. Känns helt fel. De borde samla material från och med igår, när lagen kom att träda i kraft. Det är ju trots allt nu som först som de har rätt till det.

Ibland blir jag mörkrädd för vad samhället vill göra. Ett helt Big Brother samhälle fyllt av övervakningskameror och inget privatliv.


Rest in peace, the pirate bay.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0