Sjuuuker

Råkat ut för en dunderförkylning.. stannade hemma från jobbet torsdag och fredag. Men det är såå sjukt tråkigt att vara hemma. På torsdagen bakade jag bröd men på fredagen nöjde jag mig med en lång dusch och sova på soffan.

Nu har vi lyckats gå igenom hela Simpsons spelet. Roligt!! =)

Vuxen..?

Helt plötsligt har jag och bror kommit varandra närmare.
Vet inte om det är min personalrabatt eller något annat. Kanske han som vuxit upp eller han som tycker att jag har gjort det. Men min teori är att jag inte är ett hot längre nu när jag har J. Nu finns det ingen risk för att jag och någon av hans kompisar ska få ihop det.

Men det är kul. Han ringer mig oftare nu. Som i lördags när telefonen ringer mitt i målningen och han undrar om jag är i stan och kan ta en vinare i Kungsan. Plus att han kunde skryta för M vilka märken hans kära syster jobbar med. Vilket tjej känner inte till Jimmy Choo och Stella vid det här laget liksom. Och mycket riktigt när han upprepade det kom ett stort flickigt iiiih.

Hooka upp dig

Fick ett roligt samtal idag.
Jag som alla andra hatar när försäljare ringer, men den här gången kunde jag inte låta bli.

i displayen stod bror och jag svarade och möttes av värsta säljsnacket. "om du ska byta abonnemang gå genom mig så får du en mobil på köpet" "jag har alla operatörer" "jag kan fixa allt"... jag bara satt där och skrattade för mig själv när han körde hela säljgrejen för mig. men jag lovar bror. jag ska! Jag ska pimpa dig. Jag ska sälja in dig överallt, hos mina vänner.

Såååå.. om någon därute ska förnya abonnemang och vill ha en telefon eller en bra deal gå genom bror. Han hookar you up.

Den bästa..

Du tar mina händer i dina, ser djupt in i mina ögon och kyssar mig med dina mjuka läppar. Min näsa fylls av lukten av ditt raklödder, ditt hårvax, parfymen och mint. Läpparna är mjuka och smått fuktiga och pressas mot mina i en kyss som aldrig verkar ta slut. Plötsligt backar du undan och mina händer faller ensamna mot min sida. Jag vänder mig om, försöker glömma vad som precis har hänt och går vidare..

Paniiiiik

Fick höra idag att vi ska hinna göra ett helt bokslut på två veckor.
Lycka till... plus att läskiga revisorerna kommer mitt i allt. De är inte läskiga men det känns så nu. De kommer att hugga i saker och fråga en massa jobbiga frågor som jag säkert inte kan svara på. Paniiiiiiiiiiik. Magknip, stress..

Roomservice

.. jag var Mattias från Roomservice i helgen..
Vi började projektet målning,, Startade med sovrummet. Tog typ fyra timmar att maskera allting. Så jobbigt med rör och garderober och allt. Vi hade TV:n på i andra rummet och lyssnade på tennismatchen. Ganska bra med tanke på att vi började måla samtidigt som matchen startade så fick vi hela tiden uppdateringar om hur länge vi hållt på.

Runt halv nio var vi helt klara med avmaskering och städning. Och inställning av alla möbler. Hade bestämt att åka och äta middag men slutade med mackor och en däckning på soffan. Nu har jag en såååån träningsvärk. Har ont i alla muskler i benen (??) helt konstigt. Kan knappt gå.

Och sen är det dags för hall och sen det enorma vardagsrummet. Vet inte hur jag ska klara det!

Dopp i kyrkan

Snart ska jag och Johan på dop. Hans lilla kusinbarn Noel som jag hellre vill kalla Liam.
Om man ska döpa en unge efter en Gallagher bror är Liam bättre enligt mig (tydligen) Det är min motvering till att jag alltid säger fel. Får hålla på den och hoppas att jag lärt mig säga rätt namn tills dess.

Har försökt komma på vad vi kan köpa i doppresent. Eftersom de bor i Småland kan man ju köpa lite roliga saker som bara finns typ här. Men vet inte. Svårt. Funderade på att köpa en sån söt T-shirt från Designtorget med texten "Övningsgår". Sen hittade jag en artikel på aftonbladet med en massa föräldrar som gick igenom sina bästa och sämsta köp och där nämndes en flaskvärmare som tydligen också kan värma barnmat. Låter som en ganska bra idé.

Försökte pumpa K på vad hon skulle vilja ha. Menar hon ska ju ha barn om två månader. Men hon hade inte kommit så långt i planeringen.

Filosofisk-bulle

Jag är trött på dillsås men kan inte flytta.
Jag vill ha hummersås men det finns inte plats för en till..


Vart ska jag ta vägen?
Vad ska jag göra?

Hösten kommer..

Ännu en vecka har gått.
Ännu en månad.. Ännu en dag.. Tiden rusar fram samtidigt som den går i snigelfart.
Jag kan inte bestämma mig för om jag vill skynda mig eller stanna upp. Ena sekunden vill jag kasta mig in i saker och i nästa vill jag ta det lugnt och njuta av nuet. Men hur vet man? Hur kan man ta reda på vad man vill?

Håller på att drabbas av en smärre höstdepression. Håller med Heena om att det är lite Winnerbäck över det hela. Det är grått, det är trist. Det växlar blixtsnabbt mellan blå himmel och hällregn. Det är varmt, det är kvavt, det är svinkallt, det blåser. Allt helst på samma gång. Men framförallt är det mörkt och trist.

Väskchock

Igår hade vi en jobb grej after-work..
Jag satt över en timma eftersom jag ändå bara skulle hinna vara hemma i fem minuter om jag åkte. Sen gick jag vid sex och mötte upp Nanna i Gamla stan för en snabb drink och lite skitsnack. Vi hann inte med allt så vi fortsatte på telefon. Sen när jag kom fram till BJ var det dags för mingel. Det va sjukt kul att träffa folket igen. Länge sen sist nu. Så g verkligen fram emot att träffa M. Spenderade hela kvällen tillsammans och snackade semester och sånt. Sen gjorde vi upp att vi ska träffas på fredag kväll men helt away från jobbet.

Anledningen till minglet var att det hade flygit in en dam från England som skulle hålla säljträning och gå igenom den nya kollektionen. Det va sjukt intressant. Alla säljare borde lyssna på henne. Så gick hon igenom alla färgerna och de olika lädren och material. Sjukt kul. Vart så inspirerad. Vill med ha en sån väska. Ska kanske köpa en till M i julklapp. Men då måste det sparas lite först. Vill även köpa en till H eftersom hon behöver det nu.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0