Filmkväll

Hyrde film igår.

Såg Twilight och Patrik 1,5.

Tyckte om Twilight, inte så mycket att jag kommer leva och andas den som jag vet vissa gör. Den var bra, jag gillade verkligen hur de har filmat den. Men blev lite störd på hur de klippte slutet. Kändes väldigt tråkigt att klippa mitt i en scen och göra en dålig cliff-hanger.

Patrik 1,5 var så söt. Gustaf Skarsgård var så rätt som den feminina mjuka parten. Satt bara njöt hela tiden.

Soon to be Mrs.

Sista veckan på jobbet nu. Sen efterlängtad semester i två härliga veckor.

Kan inte riktigt fatta det egentligen. Om en vecka på lördag är jag någons fru. Eller inte vilken någon som helst. Den underbaraste mannen i världens lyckliga fru.

Eftersom jag ljög för Johan förra helgen om att baka bröd gjorde jag det igår. Medan han sov ut smög jag upp och bakade. Gjorde en supergod omelett till honom och en smoothie till mig. Sen åkte han iväg på kostymshopping med Andreas. Jag försökte sitta och titta på TV men det var så tråkigt så jag städade hela lägenheten istället och diskade allt. Vid fyra blev jag klar och var så slut.

Besta hönpartyt

I lördags åkte vi till Huvudsta för att hämta upp Caro. Hon låg i sängen och anade ingenting. Hennes reaktion var att kasta sig bakåt och gömma sig under täcket. Som tur var hade Erik lyckats lura på henne lite kläder.

Hon fick en jättefin prickig byxklänning med puffärmar och en rosa boa att ha på sig. Och en fin silvertiara i plast med tyll slöja. När hon var klar trängde vi ihop oss fem stycken i baksätet på min lilla bil och åkte till Sophie. Vi satt ute i parken utanför henne och åt champagne frukost. Så gott, gjorde Mimosas och åt baugette med chevre och honung.

Sen tog vi henne till Birkagatan och Birka Events där hon fick spela in Dancing Queen. Vi andra körade bakom. Lät faktiskt jättebra sen när han spelade upp det. Fast vi lät som 20 stycken 12 åringar aka. Barnkören. Ankie ska försöka lägga ut den på youtube sen haha. Efter inspelningen drog vi vidare till Vasaparken för uppdrag och mer skumpa. Hon fick samla pussmärken på kinden, ta foton på och med killar och dricka ikapp. Det var två svensexor där samtidigt som tog sin chans och kom bort till oss. Så kul. Som vanligt var ju killarna värst när de svensexade Erik. Han fick panta burkar i sin vanliga mataffär iförd endast Speedos. Haha.

Vi lyckades ljuga för Caro hela dagen och dumpade henne på tågstationen sen för att hon skulle ta tunnelbanan hem och byta om för en "parmiddag". Egentligen så hade vi alla förberett en massa god mat och var där och väntade på henne och Erik. De blev så rörda att de grät flera gånger. Så söta.

Äntligen helg

Nu ska jag snart logga ut mig för helgen. Så skönt!!

Inte så skönt är att jag ska bara hem och byta kläder sen ska jag iväg och jobba igen. Har i ett svagt ögonblick lovat att hand om trädgården den här veckan. Så nu ska jag åka och plocka äpplen i trädgården sen ska jag baka en blåbärspaj medan Johan klipper gräset. Effektivitet.

Ska ha maten till imorgon. Blir ett knytkalas. Alla ska ta med sig en "varmrätt" och en efterrätt. Vi tar med en bulgurrätt med kräftstjärtar och soltorkade tomater och såklart blåbärspaj. Nu kan vi äta den och inte känna att vi fuskar så mycket med dieten haha.

Äntligen helg!!

Min guide i djungeln

Min underbara vän Nanna ställde upp och hjälpte mig i underklädesdjungeln.

Jag skulle hitta en rak vit BH utan axelband, ett par snygga matchande trosor, strumpebandshållare i vitt och vita stay-ups. Det var svårare än det verkar.

På Lindex hittade vi BH och trosor i vitt men inget annat så vi gick över gatan till Åhlens. Där hittade vi himmelriket. Ingen av oss hade någonsin varit högst upp i huset. Men hela övervåningen var avsatt till underkläder och badkläder. Blev en liten wow-känsla. Det fanns underbara provrum däruppe. Inredda med mysig matta, en liten soffa, sjukt bra ljus och en telefon så man kunde ringa en säljare för att få en ny storlek.

Där hittade vi strumpebandshållare men i benvitt. Bestämde att prova ändå eftersom vi hade med de redan inköpta. Fick liten nojja att kanske skulle ha köpt allt i benvitt men det funkade ändå.

Efter all shopping tog vi en god thaimiddag med en massa mumsiga räkchips och misosoppa. Mums!!

Tack gullet! Du gjorde min dag.

Drama

Det är ganska sjukt egentligen. Varför blir det alltid en massa drama när tjejer ska planera något.

Vi ska hippa en tjej nästa helg och alla var ombord fast det var vissa som tyckte att det blev lite dyrt med allt. Men ändå. Helt plötsligt får vi veta att en är "förkrossad" och en som inte vill vara med alls.

Efter lite catfight blev det en kompromiss. Vi gör det vi skulle ha gjort men kallar det inte en hippa. Kommer bli så kul

Liten demonstation av vår catfight...

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0