Hatar fortfarande LG

Var och hämtade min telefon igen(!). Det är tredje gången jag var där nu och de sa nu att mainframe eller vad det nu hette var bytt vilket tydligen är mobilens hjärta. Kom hem och bytte genast telefon från min gamla. Någon timme senare skulle jag ringa till Johan men då funkade inte touchen, igen (!).

Är så sjukt trött på den här skiten nu. Hinner aldrig åka tillbaka dit heller. Ni funderar jag på att vänta tills den hänger sig igen så jag kan visa vilken skit telefon jag har. Vill inte ha den längre, vill ha en ny och fungerande.

Skitväder

Vill gå hem nu men vill inte gå ut i det här ösregnet. Kan det hålla upp i bara 10 ynka minuter?!

Shoppingdag

I lördags kom Helena till stan för en helsdags shopping. Camilla blev sjuk och kunde inte komma vilket var synd, hade varit kul att ha alla samlade. Vi shoppade loss längs hela Drottninggatan och Gallerian och unnade oss fikor emallanåt. Vädret var helt underbart det kändes som att vara utomlands.

För mig resulterade dagen i: fyra nya bh:ar (upptäckte sen att jag köpt två likadana..), strumpor, mascara, ljusa jeansleggings och lite småplock.

Mitt Everest

Rulltrappan i Duvbo funkade inte idag när jag kom. Men jag tänkte att det är väl inte så jobbigt jag brukar ju gå upp för den annars också (men då rullar den samtidigt). Jag började gå och kände att det här känns bra jag är snart uppe och tittar upp och ser att jag kommit knappt halvvägs. Sen kom mjölksyran och blodsmaken i munnen. Jag kände verkligen av att den är Stockholms längsta rulltrappa idag. Folk stod i trappan och pustade och jag kämpade med stampandet av trötta fötter som rytm.

Kom till slut upp och mina ben var som cementklumpar, jag är fortfarande andfådd och eftersvettas kopiöst. Aldrig mer! Eller egentligen mycket mer, men nu vet jag hur dålig kondis jag har.

LG crystal är skit

Jag hatar LG! Åkte för att hämta min telefon igår som varit iväg på lagning. Var där en gång emellan för att jag hade fått ett kostnadsförslag på att byta batteri för 1000 kr. Jag sa då nej till batteribytet men att de kunde laga allt annat som skulle gå på garantin. Telefonen köpte jag i oktober 2009 och det har varit problem från dag 3. Men ingen sa att battriet bara hade 6 månaders garanti.

Kom in i butiken igår och de lämnade över telefonen och sa att den inte var lagad alls! Varför kan man ju undra och han i butiken kollade igenom mina rapporterade fel och fattade inte heller varför de inte lagade det som skulle gå på garantin. Istället fick jag skicka den på reparation igen och vänta ytterligare 3 veckor.

Köp aldrig LG Crystal GD-900. Den är skit rakt igenom. Min touch funkar inte, den raderade hela min telefonbok och kalender, den startar om när jag surfar och bryter alla mina samtal. Kan knappt vänta tills mitt abonnemang tar slut i höst så jag kan skrota allt och starta på nytt med en Iphone istället.

Tillbaks till "verkligheten"

Idag var det en hård kamp i sängen om jag skulle gå upp eller inte. Mitt samvete sa JA men hela min kropp skrek NEJ högt och tydligt. Till slut sparkade jag ut mig själv ur sängen och satte igång morgonproceduren och drog min trötta kropp till jobbet igen.

Hade helst velat sova hela dagen och ta igen all sömn som inte kom till mig i helgen när vi var i Östersund. Jobbigt att sova i våningssäng i samma rum som två andra och vända på dygnet precis innan man ska tillbaka till att gå upp vid sex. Hade velat sova på planet men hann knappt upp i luften innan vi landade på Arlanda igen.

Ny blogg..

Jag har haft en ny blogg paralellt med den här ett tag som har lett till att den här har hamnat i skymundan. Men kanske kan få ordning på simultankapasiteten snart och kunna skriva i båda. Annars får ni som inte kan få nog av mig och mitt liv helt enkelt höra av er så får ni ta del av mitt nya bloggliv också.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0