Kååren

Ikväll kommer Cams kompisar hemifrån så blir de utgång på Kåren. Weee..
Tal om en hel helg ute men nja.. får väl se hur sliten man blir efter en kväll. Ska iaf bli kul att se om Helena är i sitt esse ikväll med. Vässa armbågarna säger ja bara =)

Grekisch

Mysdag igår.. vid tre gick jag, cam, Helena o Anka in till stan. En mysig promme. Om de nu inte va för att Helena trodde att hon hade joggingskorna på sig. Sprang som en dåre fram på gatorna.
Sen en lång shoppingrunda, med en massa affärer och ett löfte om en cafépaus som aldrig kom. Men det va trevligt, köpte ett baslinne och en söt stickad klänning.

Sen mötte vi upp Vickan o Charlotta och det va dags för en helkväll på Efesos. Trevligt ställe.. Supergod mat, vi fick Annika att prova lamm.. Efter en lång diskussion och försök till att förklara smaken.. Åt en blandning av grillad kyckling, lamm och oxfilé med tzatsiki och aioli.

Efter en lång middag med många skratt, Annika stod för samtalsämnena som fick oss alla att vika oss dubbelt. Haha SVT är en bra grej =) Inte ofta man ser Charlotta så chockad. Haha
Det va ganska kul när de som beställde alkohol skulle visa leg och servitören tvingade Helena att visa också, fast att hon bara beställde cola. Haha, kanske va nåt annat däri också.

Typiskt så fick jag hicka medans vi vänta på bussen, den höll i sig hela vägen hem. Värsta fyllehickan fast i nyktert tillstånd.

tzatsiki

Idag ska de bli middag på stan med mina tjejer! Har bokat bord på Efesos.
Ska bli gott med grekiskt, är skeet hungrig redan.

Ska promma in till stan i det härliga vårvädret först och gå runt lite. Kanske kolla in skjortan igen. Hehe
Helt sjukt med plusgrader och varm sol i februari, men ja klagar inte. Har alltid påstått att det blir vår i februari/mars när mamma tjatade och sa att jag inte kunde ha vårskor o kläder.. Nu har jag äntligen rätt!

Brun med sol..?

Igår testade jag och Helena det nya solariet på Studentgatan. Har varit lite off mot det efter deras reklamkampanj..
En solning du sent kommer att glömma! Det låter inte så lockande. Men vi gick dit och där fanns inte en kotte. Inte ens nån som höll i det Så det va bara att gå till P-byrån och fixa tior.

Solade femton minuter. Stod att det skulle vara min femte solning men what the heck. Fick lite färg iaf och ska tillbaka nån dag sen. Bekvämt och slippa åka till stan.

Hon mådde leva!

I tisdags fyllde Camilla år!
Satt och åt lunch med dom på dan och vi försökte komma på vad vi skulle köpa åt henne. Det gick inte lika lätt att få ur henne saker som alla andra. Lyckades få ur Helena vilken färg på glas hon ville ha och Johan teckensnitt utan att dom fattar nåt. Haha I'm good!

Sen åkte jag och Helena ner på stan och körde en vända. Plus att ví kollade lite åt oss själva också. Hittade en jättefin skjorta på VeroModa. Vill ha! Tja ja, efter en hel del rännandes hittade vi en stig larsson bok, djungelboken på dvd och en massa massa godis.

Stressade sprang vi upp till Helena och slog in allt. Sen fort iväg och mötte upp Vickan och Annika för att bege oss upp för berget. Väl där bjöds det på tre sorters kakor och en super god marängtårta!
En massa tjejsnack och sen en diskussion om uppkörningar som resulaterade i en vild diskussion om filer.

haha, gillar våra kvällar.

Vill inte..

Hatar Fuji just nu!
Innan jul skickade jag in bilder för framkallning men det gick inte och jag fick inga bilder alls. Men nu ska dom visst ha pengar ändå och vill ha en påminnelseavgift på det. Fast att dom skickade en nollad faktura med den riktiga. Bestäm er!!


Redan trött på melodifestvalen..
Det enda bra med Melodifestvalen!

Mi casa

För den som är intresserad kommer här bilderna på min lägenhet... Tihi, min lägenhet!
Stockolms helg sen i vår! =)

   

Snäll o gla

Igår va jag riktigt duktig, gick upp vid sju med Johan och fixade frukost. Sen började jag skriva min del till PMet, tvättade två maskiner, förberedde maten och dammsög. Allt innan kl 1.
Sen åkte jag över till mormor och morfar och hjälpte mormor med hennes skadeanmälan. Och fick se hennes systers BH, undrar fortfarande varför. Ville helst inte veta varför man går med blusen halvt uppknäppt. Efter en lång fika där åkte jag hem och softade lite innan jag hämtade Johan på öldagis.



Idag fyller pappa år, ska snart dit på tårta.
Sen blir det musik på S:t eriksplan.

Sista minuten

Har haft mina små nojjor i veckan.. Igår fick jag för mig att stålulla allt i köket. Ville få stekpanna att glänsa som aldrig förr. Men det va svårare än jag trodde. Så jag gick över på att få bort te-rester från tekopparna. Sen gick jag över till spisen och tog bort allt fastbrända.

Sen dog jag, trött och med russinfingrar.

Jag och Charlotta va duktiga idag och lyckades få ihop nio sidor.. Haha vi är på gång!

Sen fick jag en fix idé i sista minuten och gick hem och packade. Det jobbiga var att jag packade i typ en timma och varje gång jag kom ner i porten stod några tjejer där. Sen satt dom ner och blockerade hela gången med fingrar på golvet. Vääldigt roligt att gå runt med massa saker i händerna. Men vad gör jag inte för att få vakna med min älskling! =)

Billigt är bra

Har mkt fritid just nu. Jag och Charlotta är otroligt omotiverade med vårt PM. Kanske för att vi inte ska lämna in det på ett tag. Så istället går vi runt i skolan och stör folk, framförallt mina stackars överpluggade redovisare. Så skönt iaf att dom alltid sitter vid samma bord så det är ingen gissningslek eller springa runt.. Bara att gå dit. Gjort det varje dag nu,, majs majs

Idag va jag och tränade med cam'lil och Heena pena. Det gick riktigt bra. Mkt bättre än sist. Så nu kommer jag väl få världens mega träningsvärk imorrn.

Nästan klart nu med lägenheten.. hoppas.
Blev totalt utskrattad av Helena på msn igår. Du är så snäll darling. Kanske berodde på vad jag sa, vet inte... =) Men men,, berättade att jag hittat en ny favvo-affär. Rusta. Typ det enda jag har råd med, nä men dom hade supersöta glas och muggar som jag vill ha.

Kommer bli så tomt

♥ ♥ My girls ♥ ♥

image206

Många härliga minnen...

Kanske kanske..

... att det kan ordna sig till slut.
Är inte helt klart med köpet än, blir inte helt klart förrens på onsdag, men annars så är jag och Johan stolta nya lägenhetsägare. Känns så stort. Mäktiga vuxenpoäng! =)
Tihi.. MEN det krävs ju att jag måste få ett jobb. Fick mega ångest igår kväll sådär halv två på natten. Så då är de bara att skicka iväg ett mess till Nanna så fick jag snart ett megagulligt tillbaka. ♥ ♥ Nanna ♥ ♥
Du hjälpte mig verkligen där, annars hade jag nog aldrig kunnat somna.

Men som sagt kanske det börjar ordna sig. Fick ett samtal från Manpower idag och ska på intervju senare i mars för ett ekonomijobb. Lite scary, måste göra ett ekonomitest med konteringar och moms.. Lite som testen på Forex. Men jag hoppas sååå på att jag får ett jobb så vi slipper sälja igen =)



Hittade så underbara klänningar idag.. vill ha..!!!
                      
http://store.delias.com/frontpage.do

Sweeney Todd

I fredags va vi och såg Sweeney Todd. Den va väldigt bra, väldigt mycket Tarantino med fake-blod men utan det svartvita. Behöver ju inte säga att jag ♥ Johnny Depp.. Och ännu mer när han sjunger.



Pretty Women

I RAN

IRAN I ran so far away..
Älskar SNL .. men inte att Nbc tar bort klippen från youtube.





Min absoluta favvo just nu är Björn Gustafsson på Melodifestivalen. Love love...
What is love.. vad är kärlek

 

Det blir aldrig som jag tänkt mig..

Jag skulle kunna bli talesperson för "Det blir aldrig som jag tänkt mig"
Idag hade jag planerat att gå på en visning av en lägenhet som vi ville köpa. Men igår upptäckte vi att visningen va inställd och att den redan var såld. Typiskt! Så i ren panik ringde vi mäklaren till en annan som ligger ute och la ett bud. Men har inte hört nåt mer än.
Så hittade jag en fin idag i samma kvarter, men ska vänta tills visningen nästa helg och se vad som händer.

Får alltid så höga förhoppningar att när dom inte slår in blir jag såå besviken. Aldrig får jag mina första val, alltid får jag nöja mig med saker. Vill inte gå igenom livet bara med att vara nöjd. Nån gång kan man väl få det man vill. Är det för mycket begärt. Kommer växa upp till en cynisk ragata som kastar saker på folk som kommer in på min mark och klagar på ungdomarna och att livet va bättre förr. Ingen idé att drömma.. Mmmm framtiden!

Min fix

Igår åkte jag från en solig, kall vårdag i Örebro till ett svinigt kallt och snöigt Stockholm. Åkte hem till villan och inväntade Johan. Sen kom han och mötte mig halvvägs till stationen. Väl hemma möttes jag av en super söt bukett blommor som var formade som ett hjärta, choklad och bubbly.
Vi stannade på vägen hem och köpte grillad kyckling och gjorde kycklingsallad. Mums!

Idag ska jag möta upp Nahal och se Sweeney Todd på bio! Weee.
Så idag får jag min fix av Johnny Depp, länge sen sist när jag såg Pirates 3 två gånger.


Nu ska jag fixa lite i lägenheten innan jag ska möta upp henne..

Åh en sån underbar dag

♦ Idag blev vi klara med presentationsmaterialet till marknadsföringen.
♦ Jag och the boys skrev ut uppsatsen i fin bindning och den ska lämnas in imorrn så vi får ut betyget.
♦ Idag ska Rosie upp till tant Cam och va med henne och Fredrik över helgen. Ska bli kul att se om Fredrik kan "tämja" henne..

Solen skiner och det är värsta vårdagen så nu ska jag ut på en liten prommis all by my self. Mys mys..
Humöret blir verkligen på topp när solen skiner!
♥ VÅR

Helt slut..

.. efter Push and lift passet idag. Min kropp har helt gått in i degfasen efter sjukan och mina ben började typ skaka efter fem minuter.. Sen gick det utför.. vikterna åkte av och humöret med dom. Instruktören va sjuk så en annan hoppa in. Va väldigt rörigt med vikter av och på men riktigt bra axelövningar. Hmm kanske ska gå Push and lift på torsdagarna också. Tål att tänkas på.

Nattsvart

Igår fick jag och en massa andra en rolig överraskning. Mitt i Runaway Bride som jag fördrev tiden med blev det plötsligt svart. Tittade ut genom fönstret och såg inga gatlampor och hela studengatan var kolsvart. Som tur va hade jag mina ficklampor, sen fick jag ringa Johan och be honom hålla koll om det kom ut några nyheter om det hela.

Hann precis ta fram och tända alla ljus i hela lägenheten när strömmen äntligen kom tillbaka. Har nog aldrig blivit så glad att se den lilla röda lampan på TV:n, lampan i trappuppgången eller gatulampor. Det blev verkligen becksvart ute, bilarna åkte med helljus.

Diskuterade strömavbrottet lite på SMEK mötet imorse, alla hade blivit drabbade. Och vi kom fram till att man iaf va glad för att man inte stod i hissen när strömmen gick.

Överraskningen fortsatte idag när jag märkte att mitt trådlösa nog inte tyckte om strömavbrottet. Tydligen kan inte min DNS server hitta IP adresser. Känner mig såå teknisk! I need my mommy and am not affraid to say it!


Fick höra av min mamma idag att min mormor ramlade ur sängen i natt och krossade sin axel. Sin andra axel ska tilläggas. Ska opereras imorrn, men det va tydligen inga andra skador förutom det som tur va. Får åka och hälsa på henne i helgen och äntligen bjuda morfar på bulgur.

Tjejkväll

Igår va vi hemma hos Vickan på förfest. Där lektes det lekar där vi skulle få ihop sammankopplade ord till namn och städer och sen en frågesport om oss och folk vi känner.. Hehe hade två säkra, de va frågorna om mig! Synd bara att det tog mig ett tag att fatta att den ena faktiskt va om mig. Starkt jobbat.
Jag kom tvåa efter Helena och fick ett kinderägg. Haha kommer aldrig växa upp. Jag menar bowlingen =)

Sen vid tolvtiden gick vi dom tjugo metrarna till Kåren. Vi hade inte räknat med att de skulle vara några ute men möttes av en kö. Fast den gick fort och snart va vi inne och intog "svenne"golvet.
Det var en hel del skumt folk där.. mycket nördar och töntar (oss borträknat såklart) Och mycket jobbiga människor.

Helena va på krigsstigen på dansgolvet och buffade och knuffade på dom flesta. Va typ säker på att hon skulle bli nerslagen. Hon har gjort en väldigt fin sammanställning av dom roligaste människorna där. Fast du missade den konstiga tjejen i blå skjorta som dundrade in i oss flera gånger.. Dom som twistade och kastade varandra in i oss och dom som buggade.. Som sagt mycket konstigt folk.


Idag har jag tvättat och kollat på skidskytte-VM. Inte såå mycket att se, men det va iaf roligt hon som åkte fel på upploppet. Haha.
Blev sjukt sur på den andra som tvättade samtidigt som jag. När jag kom ner och skulle hämta min tvätt hade hon/han dragit ut mina lakan ur torktumlaren och lagt dom i korgen.. Fast att jag fortfarande hade tvättid. Idiot.

Hihi snart ska vi köpa lägenhet. Satt och räknade lite förut på vad vi har råd med och hittade en som vi ska bjuda på sen. Iiiih hoppas vi får den. Då är det inflyttning i april. Fin, typ en sån som Johan bor i nu. Med balkong, diskmaskin och egen tvättmaskin!

Semledag..

Igår en dag för sent firade vi fettisdagen. Vi fem plus Charlotta åkte in till stan och fikade på Hälls. Började med att jaga runt halva stan efter Heena och Camilla. Dom ringde först o va på scorett och innan vi hann dit kom nästa samtal att de va på wedins. till slut hann vi ikapp dom efter ett tredje samtal.. inte alls jobbigt. sen bort till Hälls för semmelätande.

Blev en hel kväll på Hälls med en massa flams och skratt. Annika berättade om sin tragiska uppväxt vilket gjorde att vi alla satt dubbelvikta och asgarvade. Vickan skratta så hon grät. Sen många timmar senare gick vi.. Och gick hela vägen till Behrn innan vi stannade och väntade in bussen. Rolig kväll!

Jag är så lättflörtad..

Idag var det Campusmässa i skolan där flera företag ställer ut. Man kan ska kontakter och prata med dom om jobb och sånt. Jag fick en glad överraskning direkt när jag kom innanför dörren, Drivhuset stod och delade ut chokladpudding! Mässor för oss betyder pennor och godis!
Det var en ganska dålig mässa för oss ekonomer, fanns inga direkta företag där. Men en massa andra.. Nu har jag iaf pennor så jag klarar mig hela terminen.

Igår va vi hemma hos Vickan i hennes nya lägenhet och hade inflyttningsfika. Det va jättemysigt. Vill också ha en ny lägenhet är trött på min fula lägenhet och alla hål och dåliga tapeter. Skulle behöva flytta så jag kan röja lite.. hehe. Har så mycket böcker och saker som bara ligger än så länge. Hoppas hon blir nöjd, den var ju super förutom att det hördes väldigt mycket när nån gick i porten.

filmhelg

Igår va jag hos Anka på kvällen och kollade på Se upp för dårarna (igen), slutet på Harry Potter 3 och Vanilla Sky. Maaassa film. Sen hem och kolla på CSI NY i väntan på att "Homer" skulle komma hem.

Fick en fin present i morse, en armbåge i ryggen. Tack gubben.

Sen ännu mer film, gick och hyrde Chuck and Larry. Kollade lite på Super G:t och bandyn.

Men nu är helgen slut och i veckan börjar jobbet med alla arbeten till marknadsföringen.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0