Ännu en midsommar att minnas

Midsommarafton påbörjades med flera timmar i bilkö eftersom det inte bara var vi som tänkte lämna stan vid 10 tiden. Som pricken över i:et var det både vägarbeten och en trafikolycka som stoppade vår framfart. Jag morrade högt när jag såg Frank och Peter åka förbi hela kön med sina motorcyklar. Vi åkte i sällskap med Caro och Erik och det var bra det för jag vet inte om jag hade hittat annars.

När vi väl kom fram till slut började vi med att sätta upp vårt tält, jag får rysningar bara jag tänker på det. När klockan slog tre stod maten på bordet och första snapsen hälldes upp. Allt var så gott och alla var så glada och solen stod och sken på oss hela dagen. Totalt var vi nitton stycken varav två var nyktra. Egentligen tre men ibland sjönk det ner någon liten klunk i hans strupe.

Efter middagen försvann Johan och Ted iväg till grannarna för en privat spelning. Sen såg vi inte dem mer på flera timmar. Istället satt vi och njöt i solen och tittade på när de andra badade. Åkte en tur med båten och njöt lite mer. När jag väl skulle hämta tillbaka min kära make blev det med buller och bång. Ted ramlade från översta trappsteget på grund av ren fylla och Johan trampade snett när han skulle springa efter och ramlade även han så där låg två idioter på deras gräsmatta.

Vi tjejer var väldigt sansade i jämförelse med våra män. Vid klockan sex hade alla utom ett två och singelkillarna fått spritförbud. Det är det som är så typiskt med såna här tillställningar. Varför ska de alltid gå ut så hårt i början så de faller pladask mitt i festen? Som tur var kom de tillbaka något mot kvällen och vi hade lite myspys runt myggljusen innan det var dags för sängen. Jag hade då lyckats övertala Johan att ta in våra madrasser i huset istället. Vilket var tur eftersom jag frös inomhus iförd min tältmundering. Vet inte hur jag hade klarat det annars. Jag och tält funkar liksom inte, jag vill ha väggar och tak där jag sover.

Nedräkning till semester

Guh så jag längtar till Portugal! Kollade in huset igen igår och läste lite reviews som andra gäster hade skrivit och de sa att det är precis som på bilderna om inte bättre. Det låter underbart! Jag ser fram emot att lägga mig i en solstol med min nya solhatt och en bok och inte flytta mig mer än till poolen.

Efter det blir det några dagars jobb igen innan det är dags för ledighet. Tackvare min (beep) kollega får jag ingen sammanhängade semester. Utan istället måste jag jobba måndag till onsdag vecka 29.

Det jobbiga den här semestern är att alla mina helger är uppbokade. Vi ska på bröllop ena helgen, på 30 års fest den andra och sen ska vi försöka komma ut till landet en helg och en helg kommer Helena och Camilla hit så ska vi ha en heldag tillsammans. Efter mycket planerande fram och tillbaka kunde vi äntligen hitta en helg som passade alla. Ser fram emot det - Örebro reunion! Måste åka förbi Camilla hemma någon gång och titta på söta kissarna och totten. Och nya lägenheten, har verkligen hänt mycket på ett år.

Äntligen bokat

Nu har vi äntligen bokat upplevelser för de Live-It presentkort vi fick i bröllopspresent. Det blev en gourmetmiddag och en middag med show på Wallmans. Kommer bli lyckat tror jag.

Mitt nya liv

Återigen gör jag ett försök till ett nyttigare liv. Imorse började det med en halvtimmes promenad runt Lötsjön. Så skönt. det var bara vi, hundägare och joggare ute. Jobbigt bara med alla ilskna läskiga fåglar.

Ska försöka ut och gå en halvtimme tre gånger i veckan och så fort jag blir kvitt min förkylning ska jag springa istället. Var faktiskt sugen idag. Men höll mig.

Vad är det med ljudet?

Jag står inte ut med ljudet av de där piporna på VM. Det räckte med cupen innan för att jag skulle tröttna och nu är det bara värre. Jag kunde inte ens höra domaren för allt oljud. Undrar hur det är för spelarna då.

Men mitt tips har fått en strålande start. Tippade 1-1 i Sydafrika matchen och bev glad och förvånad när Mexico äntligen kvitterade. Kul att VM är igång. Synd bara att jag har tippat emot mitt Portugal. I år tror jag tyvärr på Brasilien.

London baby

Igår blev jag vald till Årets medarbeare på jobbet. Det gav mig en resa till London i höst! I september åker jag med de andra när de ska på inköpsmöte för Mulberry i London. Det ska bli så roligt. På kvällen ska vi gå på musikal och dagen efter får jag antingen gå runt på stan själv eller sitta med under deras inköpsmöte. Jag ska välja att sitta med vid inköpsmötet eftersom det är något jag vill veta om jag verkligen vill eller inte. Och nu äntligen så får jag min chans.

Såååå lyckligt just nu!

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0