Sammanslagning

Under en tid har jag skrivit en separat och till viss del hemlig blogg som jag nu tänkt sammanfoga med denna. Den började som hemlig för att jag skulle hålla en dagbok för mig själv och mina två betrodda vänner. Men i och med att det kommit ut nu att jag är på det viset, jäser en bulle i ugnen, med barn, gravid och alla andra synonymer som finns för detta tillstånd är den inte längre hemlig och det är jobigt att skriva två samtidigt.

Den som är intresserad av innehållet i den andra kan följa länken här: joanne.blogg.se/tvablirtre

Au revoir Marie

I torsdags hade vi avskedsmiddag för Marie, som ska flytta hem och plugga i Frankrike, på El Toro. Vi blev sexton personer totalt, sjutton om man räknar med lilla Valter. Var trevligt men lite sorgligt. Nu kommer vi inte se henne på väldigt länge, kanske att hon kommer hem till julmiddagen. Jag hoppas på det.

IKEA

Igår var vi ute på IKEA och köpte nya möbler. Vi fick hjälp av mamma och pappa som lånade ut sitt sällskap, sin bil och släp. Vi köpte en ny TV-bänk och en ny bokhylla till vardagsrummet. Vi köpte även mindre saker som platsbackar som vi ska använda för att ordna upp förrådet med. Vi ska förvara säsongskläder och skor i dem och stapla på varandra. Vi kommer inte riktigt in i vårt förråd just nu, det skulle behöva en rensning. Det var lite typiskt att resegarderoberna vi ville ha var slut så vi får åka tillbaka igen. Tråkigt, verkligen tråkigt. =)

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0