Fredagsmys typ

Ikväll ska jag anordna världens fredagsmys på en torsdag. Haha.
Älskar den reklamen btw, framförallt han som klagar på att det enda han gör är att mysa. Tänker lite på Marie när jag hör honom. Hon säger mysa så sött. typ musa.



Anyway. Johan fyller år idag, min gubbe blir äldre. Så jag har anordnat en surprise för honom. Ska skynda hem från jobbet en timme tidigare och göra hans älsklingsmat, tacopaj, och överraska med champagne och choklad.

Om jag bara hade det

Igår efter en lååång kväll i stallet hann jag precis ut ur duschen och torka håret när Johan och Martin kom indundrandes. Johan pryg som vanligt lät mig inte ens hämta mina mysisar utan fick stanna i sovrummet.

Har alltid så svårt att sova med någon i andra rummet. Det är därför jag verkligen behöver ett större boende. Har påsar stora som Willys kassar under ögonen. Kollade lite på villor och radhus i Spånga. Hittade tre jättefina. Två typ i vår prisklass och ett underbart hus. Vill ha, vill ha nu! Synd bara att jag inte har ens handpenningen.

Provning

Vilken helg det blev. Jag hade planerat för solbränneförstärkning på landet men istället blev det dagsregn.
Det slutade med att jag och Johan åkte in till Norrtälje. Där köpte vi en blomma till mamma, blev en jättefin rosa hortensia. Sedan hem till Camilla och Fredrik på en fika. Så roligt att träffa Cam, va sjuukt länge sen sist. Har bara blivit telefon hittills. Får bli mer sen i sommar!

Igår åkte jag och mamma direkt från landet ut till Ropsten för att prova min klänning igen. Tog en i samma storlek och sprang in i provrummet. Fick en hjärtattack. Helt plötsligt ramlade den ner! Den var fyra cm för stor över brösten. Men jag fick mitt svar att jag inte gått upp för mycket hittills. Sen fick jag prova min egna fina klänning och den satt perfekt! Mitt stackars hjärta började slå lite igen. Mamma försökte vara lite snäll och säga att den inte var lika svår att stänga som i höstas och att jag hade gått ner. Inget jag direkt tror på men alltid roligt att höra!

Tröööttt

Varför ska det var så svårt att hitta en snygg bikini???

Nu är jag inne på min tredje och den är inte perfekt den heller. Så typiskt. Snart ger jag upp.

Vill ha en enkel snygg sak som inte får mina bröst att bli mindre eller ger mig "valkar" där det inte finns några. Omöjligt? Tydligen.

Sötaste någonsin

Såg det sötaste igår.

En liten gul andunge hade tappat bort sin familj och förföljde en skock med kanadagäss. Den jagade dem och de sprang iväg. Vart de än gick följde den efter. Så sött. Men mamma and syntes inte till.



Stackars liten.

Lekdag

Igår hade vi en lekdag i parken. Så roligt.

Träffades hela gänget vid två och så delades vi upp lite. De som ville spela fotboll och de som höll sig till kubb. Sen körde vi brännboll och fotboll igen. Såå kul.

Kvällen avslutades med god grillning och mysigt sällskap. Vet inte varför det alltid blir så att killarna står ute vid grillen och fryser och vi tjejer sitter inomhus och dricker vin. Men mysigt var det. Love my girls.

Så surt bara att behöva gå hem först för att jobba idag. Blä. Vill också vara ledig.

Ett år närmare 25års kris

Grattis till mig idag.

Fick ett lite roligt uppvaknande, drömde in i det sista och lyckades därför få in alarmet i drömmen. Sen började Johan sjunga i mitt öra. Efter att ha lyckats avbryta honom två gånger gav han upp men körde klart efter lite övertalning. Hade hoppats på frukost på sängen men fick bara som svar att då var jag tvungen att ta sovmorgon och somna om.


Fick frukost på bordet istället. Nästan lika bra. Plus att jag fick löfte om att han ska följa med mig till sängen oavsett när jag vill sova ikväll. Dumma hockeyn höll mig vaken även efter att jag gått och lagt mig.

Kan knappt vänta till söndag när det är dags för födelsedagsfika och myspys med familjen. Vill ha presenter NU!

Go Schweden

Heja Sverige.

Friskt humör... Såg väldigt roligt ut nyss när tjugo personer helt plötstligt låg i en blå gul hög och brottades. Haha, lite fel sport pojkar.

Snart Gossip Girl. Det bästa med söndagar!

Läslus

Nu är alla mina böcker slut. =(

Vad ska jag nu göra på morgonen... Funderar på att börja läsa Snabba cash men vet inte riktigt om det är min typ av bok. Känns lite råare än de jag brukar läsa.

Får köpa fler till sommaren. Vet bara inte vilka. Har läst ut alla böcker från författare jag gillar. Får leta upp nya.

Förkylning sucks

Min helg har varit spenderats i soffan. Har vaknat vid åtta och sen legat vaken och väntat på Johan. Igår kollade jag på GG medan jag väntade och idag lekte jag med hans mobil.

Sen ut i soffan. Legat under täcke med full mundering och varvat Alvedon med halstabletter. Äntligen är min dumma förkylning på väg bort. Så nu kommer nästa roliga steg, hostan!

Hockeysömn

Min älskling kan vara så gullig ibland. Låg i hans knä och frågade honom om han kunde bära in mig sen om jag somnade. Han svarade, om du somnar här ute kan du väl lika gärna ligga härute. Tack för den älskling, soffan är inte lika mysig som sängen.

Fick ett elakt uppvaknande. Vakna precis upp när de sa att det bara var en semifinal, jag som hoppades att det var final men det var inte det. Det fanns fler matcher. Typsikt.

Äckel regn

Igår var solen framme när jag klädde mig. Kollade på termometern och den visade 5 grader. Tänkte att det alltid blir varmare. Kom ut och det blev svinkallt. Sen kom regnet och mina skor blev blöta. Sen kom ännu mer kyla. Sen kom spöregnet.

Som tur var kom min älskling till undsättning och hämtade mig med en varm bil. Det är min räddare i nöden det.

Överraskning

I måndags fick jag en överraskning. Det ringde en kvinna till jobbet och meddelade att det skulle komma en blomleverans till mig. På eftermiddagen kom den. E kom och lämnade den till mig och vill verkligen att jag skulle se den. Buketten var så fin. Fem stora röda rosor från min älskling.

Så fort jag fick veta att jag skulle få blommor skickade jag en krukväxt och choklad till älsklingen. Men min blomma blev utbytt. Hade valt en söt med hjärtformade blad men det blev en kaktus istället. Kanske är bättre egentligen. Svårare att ha ihjäl. =)

Älskar mig Johan för att han alltid lyckas överraska mig.

Myspys

I fredags var jag och Johan ute och firade vår årsdag. Vi började med en middag på Söder sedan in i biomörkret.
Är så glad att jag har min älskling som gör mig till den lyckligaste. Alltid.

På lördagen åkte vi ut och umgick med Erik och Ylva och deras lilla Elsa. Blev en super rolig kväll. Vi pratade om skrönor, gamla program och allt om Falun. Hade t.ex aldrig hört talas om Fet-Mats. Haha.

Vi fick "subtila" påtryckningar om att ge Elsa en lekkamrat. Men efter att ha kollat i fotoalbumet är jag inte så säker. Kvaddlar och ett dygn i värkar känns inte så lockande. Men efteråt så.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0