Fantastisk vår på gång

Nu är tåget till Göteborg bokat! Romantisk weekend för två. Så mysigt. Ska boka hotellet på onsdag. Blir samma hotell som sist.

Sen blir det weekend i Milano eller Dublin i maj. Så himla rolig vår vi har planerat. Längtar. Och längtar till onsdag när vi ska sitta ner och bestämma vilken stad vi ska till så vi kan boka flygbiljetterna.

Var är min julkänsla?

Är så sjukt trött idag. Jag och Johan låg i flera timmar igår och bara pratade i sängen om allt och ingenting. Fast vi kom fram till några saker vi ska göra för att göra vardagen bättre. Vi ska bannlysa mjukiskläder, alltid laga middag ihop på fredagar och ingen TV vid middagen. Det sista var det min TV-tokiga man som sa. Gissa om jag blev förvånad. Får se hur det här går.

Jag har noll julkänsla. Jag vill inte ens julpynta. För de som inte känner mig kanske det här låter normalt eftersom det inte är december ens. Men jag är annars den som planerar julen i augusti och vill börja pynta i oktober så det här är något helt nytt för mig. Hoppas det går bort annars blir det en opimpad lägenhet på julmiddagen.

Fest på F-gatan

Hur skönt var det inte med helg. Synd bara att den alltid tar slut för fort.
Var riktigt seg i lördags efter festen hemma hos bror. Blev varken så sent eller så överförfriskat. Och knöt många nya bekantskaper. Ska luncha med inköpsekonomen på HM Men i veckan. Blev erbjuden jobb, utbilda säljare i modebutiker i Stockholm. Plus att jag tillsammans med alla andra fick stå ut med en massa rockband som kanske inte riktigt lät som det skulle. :)

Annat än tröttseget så har jag varit ganska produktiv. Packade ner nästan allt porlin och sånt i köket så nu har vi bara fyra tallrikar kvar i skåpet. Köpte nya flyttkartonger som ska packas i veckan. Hälsade på mormor och morfar och åt söndagsmiddag hos mamma och pappa. Därimellan passade jag på att skämma bort min lilla ängel. Som jag saknar henne, men i januari får hon flytta in i nya lägenheten. Längtar!

Satc party

Ibland älskar jag mitt jobb. Inte nog med alla härliga accessoarer som jag sitter och dreglar framför dagligen så är det de spontana sakerna som gör mig gladast. Sist var det modevisningen på Operan och idag är det Sex and the City party imorgon. Ska bli så kul.


Det är tidningen Plaza Kvinna som anordnar partyt för att promota Tom Ford glasögon. I sann anda ska det därför bjudas på cocktails och annat gott. Men vad ska jag ha på mig. Gaaah. En sak som är given är ju mina nya JC. Men på resten av kroppen är ett mysterium. Måste ju vara chic och lite edgy känns det som eftersom det ska vara Satc tema. Får gå hem och rota runt i garderoben och ta med en massa plagg imorgon. Som tur är ska E och K också med så vi ska ta en middag tillsammans på kontoret imorgon och göra oss iordning ihop. Känns som att det kan behövas.

Vaccinerad mot grisar men inte svin

I måndags tog jag sprutan mot svininfluensan. Jag och hela min familj tog samtidigt och alla fick ont utom min pappa. Sen fick jag veta varför.

De som vaccinerade mig, Johan och bror min sa att vi skulle slappna av medan den som vaccinerade pappa sa att han skulle spänna sig. Eftersom de ger sprutan i en muskel känns det ungefär som världens värsta träningsvärk och lite som om man har ett stort blåmärke.

Första natten kunde jag inte ens ha täcket på mig för att det gjorde så ont. Fick sova på rygg hela natten. Det absolut värsta var att jag och Johan inte kunde ligga sked som vi alltid gör annars. Han tog i vänster arm och jag i höger så det gick bara inte. I torsdags var första dagen som det inte gjorde sjukt ont.

Jag blev iaf inte sjuk av sprutan. Får se om den hjälper och om det var värt det.

Jimmy Choo på HM

Idag har jag shoppat Jimmy Choos på HM.

Var smart och åkte till Uppsala för att göra shoppingen. Provade skinnklänningen men hade bara en felmarginal på 1cm innan jag visade bröstvårtan så den gick tyvärr bort. Istället köpte jag en brun/lila skimrande långklänning.

Jag köpte också ett par svarta Jimmy Choo ballerinaskor och ett par svarta rempumps med nitar. Så snyyga! Jag är så lycklig just nu!

Måste säga att kösystemet i år var det bästa. Det var ingen trängsel bland kläderna men fullt av folk på accessoar avdelningen. Men helt klart värt det.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0