Tradition är tradition

Vem har sagt att tradition ska vara tråkigt.
Började julafton mysigt i sängen. Sen åkte vi iväg till villan och slöt upp med resten. Åt en god skinkmacka och lyssnade på Peter Jöback. Som vanligt fick jag hjälpa A med sina julklappar. Han slår aldrig in dom förrän i sista sekund. Så han tröttnade efter ett tag så jag fick sätta på snören på alla.

A hotade med att de ska åka till Florida nästa år, eller utomlands varje år vi inte firar jul med dom. Vill med. Men nyår i N.Y.C lät helt okej. Det får vi styra upp.

Vi satt och diskuterade namn på bröllopsdagar. Vår första kommer att vara bomull. Mammas och pappas är just nu masonit. Mmm sexy. Nästa år blir det plywood. Vem kommer på alla dessa konstiga namn?!

Väl hemma fick jag allt jag ville o lite till..
Fick en spa helg med Johan och en kopp som det står världens bästa tjej i. Gos =)
WESC kläder av A. Björn Axén saker av mams och paps. Såå bra. Jag älskar deras airstylers. Aldrig mer lockborste/plattång eller hårtork!

A blev iaf jätteglad över sin underbart snygga Mulberry tote-väska!

Juldagsparty

Igår åkte vi ner till skogen. Vi skulle egentligen ha åkt idag men det skulle bli surprisefest för en kille här nere. Ganska kul. Vi kom och blev tillsagda att gömma skor och jackor och inpuffade i sovrummet. Där satt vi helt tysta och vågade knappt andas när han kom in i lägenheten. Sen blev vi hämtade och kom ut sjungandes ja må han leva. Haha han skrattade rätt rejält.

Kändes lite som när flera clowner kommer ur en pytte bil.

Sen bjöds det på hemmagjorda räkmackor, TP spel och en massa drickandes och musik.
Blev en rätt lyckad kväll om man räknar bort vissa saker... Haha, M skulle göra cola i en soda stream och hällde i colan och sen kolsyrade den. Det blev en liten cola fontän i köket.

Nu ska vi snart ut på promenad i vinterlandet. Mys

Nästan...

...julstämning.

Igår gick jag lite på stan efter jobbet. Va mysigt att gå Drottninggatan ner trots att det regnade. Skulle kolla på saker till A men det slutade med tre julklappar till Johan istället. Utöver den som han redan fått, NHL 09.

Imorgon ska jag köpa en gran! =) Ska inte hugga den själv men bära hem den.

Snart har jag ätit upp hela julskinkan från i lördags. Det är såå gott med knäckebröd, senap och julskinka. Det är vad min frukost består av numera. Mums

Pyssligt

Har skickat mina fina julkort. Och fick ett tillbaka haha..

Nanna och jag köpte varsitt set på Panduro och satt och pysslade ihop. Jag skickade ett till henne på posten men i lördags kom hon med ett litet paket med såklart ett julkort till. Så nu har jag också ett fint julkort hemma. Mys.

Vill också leta...

Pratade med Cam'lil igår. Hon letar häst och jag vill också.

Jag vill ha en men har varken tid, råd eller plats för en. Försökt med medryttare men blev för krångligt. Hmm.. what to do?! Är lite avis på dig Cam som har tid och plats för en häst. Och som får åka runt och prova fina hästar.

Ska hålla tummarna för att du hittar din dröm nordis.

Som jullov.

Att kolla på vinterstudion känns precis som jullov. Det var alltid mittjullovsnöje att kolla på slalom och sånt.

Grattis Tanja.
Synd att Anja åkte ut. Igen.

Nu ska jag ut och gå en promme och posta julkort.

Mys pys

Håller på att fixar med julbordet nu. Gick upp vid nio och började direkt med att fixa skinka och så. Igår kväll gjorde jag en Janssons. Hihi känner mig så huslig =)



Ja tack!

På min drömlista står just nu dessa underbara Christian Louboutin skor.

Jag fullkomligt älskar dessa...

Jag med...?

Känns så fel egentligen.

Lyssnade på Lady Gaga, hon är bara 22 år. Jag är 23 och jag har inte kommit så långt i min karriär. Även fast vi inte har samma typ av karriär så skulle jag ändå vilja ha kommit lika långt.

Cecelia Ahern är en annan. Hon är i och för sig 27 år men ändå. Har något att jobba emot där. Hon har släppt en massa böcker varav Ps I love you hunnit bli film.

Jag, tja jag har pluggat i tre år. Jag har jobbat i ett halv år. Det enda jag åstadkommit rent karriärmässigt är att jag fått utökade arbetsuppgifter. Och visst det är super kul men inget achievment award direkt.

Hata tekniska fel

Satt och jobbade lite och skulle skriva ut mina rapporter. Trycker på bokför och skriv ut och märker att den skriver ut på den gamla skrivaren som inte finns längre. Nu kan jag inte hitta mina små rapporter. Morr....

Hatar sånt här!

Skruvbekymmer

Johans pappa hjälpte till med badrumsskåpet det skulle kopplas med el och så. Blev en hel del vändor till Spånga Järn och köpa skruv och sånt. När vi väl fått upp det upptäckte vi att den ena saken man drar i för att öppna skåpet är helt missfärgat och svart. Och Johans pappa råkade glömma att skruva på ett lock till sladdarna.

Det har inte varit min helg riktigt..

Skit IKEA

Jag skulle skruva ihop matbordet igår. Allt gick jättebra tills jag helt plötsligt upptäckte att de inte hade borrat hål för mina två plugg i en bräda. Kunde inte skippa det heller eftersom det var i stommen. Bara att hämta borrmaskinen och borra två hål. Men nu efter lite svärande och många blåsor står det på plats och är så stort och fint.

Orkade inte riktigt göra som sist och packa in allt i bilen och åka och byta.

Regn är så juligt

I helgen har Johans föräldrar varit på besök så vi har varit på lite turer...

I lördags började vi med att åka ut till IKEA och köpa ett matbord och lite småplock. Sen vidare till Bauhaus och införskaffade ett badrumsskåp. Snabbt packa ur och fika innan vi åkte in till stan och Gröna Lunds julmarknad.

Det regnade lite så det var ju inte direkt julstämning. Men köpte lite lotter och mandlar och mös trots kylan. Sen vidare till Sergel torg innan vi åkte hem. Helt slut efter detta.

Juligt

Så här fina blev mina fönster...

 

Inte gröna fingrar

Jag kämpar vidare med mina blommor.
Köpte nya i helgen men nu hänger de igen.
Men det är så fint med rosor och blommor.



Gjorde en liten julbukett... vart faktiskt ganska nöjd.
Blev finare sen med fler rosor.

Vilka minnen

Hittade dom här gamla bilderna när jag gick igenom kameran...


     
                                         

Muffar

Igår fick jag helt plötsligt besök av Nahal.

Vi åt lite middag och sen hjälpte hon mig baka morotskakemuffins. Dom blev så smaskiga.

 

Bridezilla

Hade en smärre mardröm i natt.

Drömde att det var dagen för B-dagen. Vilket konstigt nog var en torsdag. Inte så verkligen med tanke på att B-dagen är på en lördag. Men men.

I alla fall så hade vi glömt att hämta ut klänningen och jag hade ingen sminkös som skulle komma. Så mao så föll typ hela min dag ihop. Vaknade med ett ryck. Och efter lite logiskt tänkande var det ju inte verkligt i och med att:

A. Det är december och inte juli
B. Det var en torsdag men borde varit en fredag.

Puuh.

Spray date

Igår gick vår favorit film American Dreamz.

Den visades på den sämsta och enda kryssningen jag varit på. Åk aldrig på Spray-date kryssning!!
Fy fan, det var det värsta jag varit med om. Medelåldersgubbar som super sig ap fulla, medelålders tanter som stöter på allt, även det som inte längre står upp. Vi hade en liten studsboll till idiot som hoppade upp och tog tag i vår dörr och hängde sig där. Blä.

I alla fall, på hemvägen skulle vi ner och bada bubbelpool tänkte vi och gick ner. Men vi vände lika snabbt igen. Och sen såg vi att det skulle visas en film och tänkte att det inte kunde bli värre. Filmen sög! Men den var ändå bättre än kryssningen som Helena så fint påpekade.

Aldrig mer.

Jag undrar ja

Idag fick jag öppna den tredje påsen. Och jag fick en liten överraskning.

I där låg en "White musk for men". Börjar undra vad Johan tror om mig. Haha men han blev lika förvånad han. Det är ju lite skumt att ha en man-produkt till en tjej.

Men nu fick ju han också en present. Så jämställt. =)

Pressies

Jag har fått en helt egen julkalender.. eller adventskalender. Vilket det nu ska kallas.

Varje morgon får jag en liten påse med ett nummer på framställt vid min frukost. I där finns en liten present från Body Shop. Så mysigt!

Jag har hittills fått en duschkräm och ett body butter med tranbär.

Så lycklig.

Så härligt

Den 29 december åker vi till Sälen.

Ska bli så sjukt kul. Road trip.

             

Det är vi och fjorton andra som ska bo i en stuga tillsammans. Åka skidor och festa! Och fira nyår däruppe.
 
Längtar.

Det kommer nog att sluta med som i Åre. Jag på café, shoppandes eller lapa sol i backen. Haha.

Adventsmys

Nu har jag laddat upp inför julen.

Var och shoppade en massa julpynt. Började med Bauhaus där jag köpte röda julgranskulor i glas, två stycken glaskulor med belysning i och en liten stake med småljusdioder på.

Mina nya fönsterlampor

Sedan rakt över vägen till IKEA. Köpte ljus, mina söta ramar och två megastora blåa kulor i plast. Köpte även en spegel men det hörde inte till det juliga.

Vidare till Rusta för att inhandla julpapper, snöre och ettiketter. Även lite godis råkade åka ner i korgen.

Mitt liv som tvåbarnsmamma

Bloggen handlar om mig, mina två barn och mina tankar och funderingar kring barnuppfostran och allt annat som rör vardagen.

RSS 2.0